Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
re,
még élek de alig. Egyre szarabb, pedig
már antibiotikumot nyomok az arcomba.
Ha ez így megy, kórház lesz a vége.
Utoljára 11-12évesen voltam ilyen kripli.
Csütörtök óta nem ettem semmit, csa ittam kb 2liter
folyadékot ami nem lenne elég...
Cyrus, oké, végül is nem életbevágó (csak lélekbe :-). Egyszer úgyis meglesz az a komplett volvoszerkó, főleg ha Pitecus anyós is begyűjtögeti a repianyagokat :-)
LT rulez! Na mire gondoltam? :-) (Kinemondd!)
fargo,
mivanmár, nem fizetted ki a telefonszámlát mielőtt elutaztál? Vagy az áramot kapcsolták ki? Vagy nem bírta a T-5 Ferihegyről hazafelé? Vagy Oyát haza kellett vinni? Vagymi?
Hali Lore...igérem megprobálom vinni az öveket...még annak idején beszéltem a csávóval aki igérte szerez, de miután 3 hétig a nyakára jártam se szerzett, kicsitt hanyagoltam....De a héten beszélek vele!
J.V Rulez!!! (tévedsz Lore nem arra gondolok akire te! most Jörgen's Volvo rulezre gondoltam :)) )
joyride,
végre lejött a kép, hát modemesek várhatnak. Még jó, hogy ilyen egyedi az autód, ha egy ezüst hetesből őrülten integető embert látsz, én leszek az:-)
macsek maradj(ugye csak vicceltél?)!!
lehet Svédo-ból Volvot szerezni? kéne egy olyan szép 940 classic, amit tegnap láttam, nem megy ki a fejemből.
Ne akarj lelépni macsek! Mi lesz velünk hölgyvolvos nélkül?? Itt el fognak szabadulni az indulatok, Trizzy kómába esik, Templar elszáll, fargo visszamegy, Oyabun halálra eszi magát, Bolas nem tanul és még sorolhatnám, a vidéki versenyzők pl. nem lesznek hajlandóak talizni stb.... Maradj, cic-cic!
Hé embörök, ne engedjétek már el Macska007 kolleginát! Gyerünk kiállni a véleményekkel!
Kedves Joyride!
Én nem akartam már hozzászólni a beszélgetéshez,de nem bííííírom ki.Csak azt akartam mondani,hogy én is csak munkaidőben vagyok az indexben...(Csak jó időben,jó helyen....)
Ti akartátok!
Szépérzékkel, gyenge idegzettel rendelkezők, suicid hajlamúak meneküljenek!
Itt jön Joyride bácsi kocsija Parasztmandzsettával és egyéb kellékeivel!
Tudom mi a farba, de az egy másik topic témája.
A lényeg, hogy elő vele!
Szerintem blöfföl!
Templar
a pókerben is jártas
ps. Amennyiben Triznyák barátunk itthagyván az árnyékvilágot jobblétre szenderült volna tengerész szokás szerint osszuk fel a holmiját. Én a kocsiját választanám.
Amennyiben a szender mellőzésével a rosszabb létben maradt (Péhovardiasan) hozzászólásomat tekintsük el nem hangozottnak.
Na ne szopass, hogy nem most ráncolod össze lelki csipkéinket!! Szal mi az a nagy hír?? Az, hogy lemaradtál, az a te bajod, nameg macska érdeme, szal elő a farbával!
(Templarnak a lecke: mi az a farba?)
Lemaradtam a 3000.-ről. Pedig nagyon AKARTAM!
Igy jár, aki csak munkaidőben nyitja ki a topicot.
Igy legalább marad a drámai feszültség… Egészen a szombati taliig. Ott aztán minden érző szívű volvosnak összeráncolom lelki csipkéit.
Gumi ügyben lore-nál jobb tanácsot magam sem adhatnék.
Sétarepülés ügyben, nos én alapvetően - itt nem részletezendő okokból - nem végzek szervezett formában történő sétarepültetést. Ha jössz a találkozóra esetleg megvitathatjuk a lehetőségeket, de az árakat mindenütt alapvetően az üzemanyag ár határozza meg, az a nyüves gép meg mindenütt zabál.
Szia,
bizonybizony ezt hívják szálszakadásnak. Az egyik gumisom szerint ez 'maga AZ életveszély!' Tehát készülj fel rá, hogy be kell ruháznod arra a gumira. Azért Trizzyt dolgozd meg... :-)
Gummmmmi: skacok, tönkrevágtam a jobb első tappancsomat... Vagy legalábbis gyanús, hogy miután péntek reggel álmos fejjel elkaptam egy járdaszegélyt, egy aranyos pukli növekedett a gumi falára. :-( Most rohanjak új kaucsukért??? Még szerencse, hogy egész héten erről szólt a topic. :-)
Templar: Nálad mennyibe kerül a légi móka? mer' itt Szegeden elszedtek tőlünk egy nagy csomó lóvét egy kis sétarepülésért vasárnap, a gyereket meg úgy kellett kiszedni a gépből, él-hal a mókáért...
guruló