Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Ezt jól elszúrtuk! Az AGF alapítójára bíztuk a Galaschek búcsúztató buli képeinek feliratozását.
Fel vagyok háborodva - ez kegyeletsértés! Követelem a szövegek azonnali átírását!
Ma, szombaton a Fáy utcai KATLANban találkozunk. Illetve 17 órától a Sántafében.
Szevasztok!!!!
Nagy boldogsággal tölt el, hogy megtaláltam ,amit kerestem! Valamennyi akadályt lekűzdöttem és rögtön kérdeznék is :
-Mit tudtok Sziliről?
-Mi a helyzet Kabát Petivel?
-A csere-berének mikor lesz vége?
Pedig nagy teljesitmény volt tőlem, mert az emilcímet elírtad. De éles elmémmel kikövetkeztettem, hogy a mikos valszeg miklós.
A többit papiroson szombaton bárki megnézheti, vagy a Zele előbb utóbb csak felrakja.
Amit BéKa leírt az fedi a valóságot!
Szubjektív észrevételek:
1, Látszik, hogy az elmúlt napok nagyon megviselték DT-t. Elég ramatyul nézett ki.
2, Elmondta nem tervezi az ISM, hogy minden csapat szurkolóival tárgyaljon! Mi ezt a Hont Andrisnak köszönhetjük.
3, Szerintem túl hosszan beszélt a szurkolói magatartásokról! Bár ebben Zele is segített!
Ujra elszomoritott kicsit a mai ujsag.
Mar igazoltunk 4 jatekost, de meg kene Pomper, Komodi, ...
Ugye jovore nem akarjuk kidobni az osszes regi butordarabot, es mondjuk athozni a komplett BVSC-t/Fradit/Kispestet?
A vedelmet meg kell erositeni?
Monos,Juhar,Toth,Laszlo,Aranyos,Herczeg,Helgert es a tobbi klasszis nem eleg? En azt hittem :(
Szili helyen pedig jatszhat sok jatekos, es nem muszaj, hogy pont olyan stilusu legyen. Iranyitani ugyis mindenkinek kell, akinel labda van. Itt van Simek,Beko,Zovath,Zabos+Peto,Toth,Polonkai es meg jonehanyan a kozeppalyara...
A képeket küld már a következő emil címre: mikos.csapody@mdf.parlament.hu Ezen megtudom az összeset szemlélni illetve erre lehet további képeket küldeni!
Uff, hat ezzel is megvolnank. Szerintem senki se fog rajonni, hogy en mar voltam itt mas neven : )
Nemo, gondold meg, hogy meg akarsz-e szabadulni a d-tol...
En meg akartam s mar meg is tettem, de bosszubol olyan jelszot kaptam, hogy ilyet a legfobb ellensegeimnek se kivannek...
Meg egy Real Madrid-, Milan-, Mu-, Bayern- es Fradi-drukkernek se adnek ilyen jelszot.
A regit nemcsak megszoktam, de halalian egyszeru volt raadasul.
Ehhez kepest az a kis _d semmiseg. No persze azt mindenki latja, ezzel meg csak en szenvedek.
Aztan visszakuldte egy elozo levelemet, ami kozben mas okbol eltunt, hogy jelszo nem jo. Azt hittem, elirtam, ami nem lett volna meglepo, de nem, mert ujra beiras utan meg azt irtaki, hogy nikkk meg nem aktivizalodott.
végre egy konstruktív (nem destruktív) javaslat a szombati napra! Én ott leszek és javasolom, hogy énekeljük azt, hogy: Kövesfalvi ééé, Kövesfalvi óóó!!!
Üdv: Némó
HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Ps: Nem tudja valaki, hogy ezt a rohadt d betüt miként lehet elhagyni???
Menjünk szerintem ki a mecsre! De ezt már sokadszorra mondom! tudod a fáy utcai Aréna miatt legalább! Szerintem sokunknak hiányzik már!
Na egyenlőre ennyi és nézzük elmegy e?
Az UTE-nél összeáll egy kis VASAS: Genzwein, Kisteleki (őt nem sajnálom tőlük), Teodoru, Knotz.
Más: Szili ( esetleges) távozása igazolja a zsoldoszemléletet. szerződést köt, játszik (jól-rosszul), felveszi a pénzt, majd eladja magát amint lehet.
Ez várható Tóth N., Pető, stb. esetében, a csapatépítést el lehet felejteni.