Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
A Vasas szurkolók népes tábora ezekben a percekben egyel növekedett:
Zele Anna megszületett. Az jelenlévő orvosok a konzíliumon sem tudták eldönteni, hogy amikor felsírt, mint is mondott. Egyes vélemények szerint harsány VASAS OLLÉval köszöntötte szüleit, míg mások esküsznek, hogy AKKOR IS BAJNOKOK LESZÜNK kezdetű nótát énekelte. Szerintem csak annyit mondott: MIVANMIVAN!!!
Sz'al 2900 gramm, 48 cm, és ereiben piroskék vér csörgedez. Édesanyjával együtt jól érzik magukat, a büszke apuka meg már mulat - talán.
Mindenki ugy szolit, ahogy jolesik neki, de ha javaslom, az egyszeruseg kedveert vagy hasznaljuk az uj nevemet / ADAM17 / vagy tolem akar a regit is / ADAM16 /, de az ADAM 16,17 csak pazarolja a helyet e szent topicban : )
Egyebkent meg ennel is rovidebb az Adam, ami szinten tokeletesen megfelel nekem. A 17 rovid, de ha lehet valasztani, akkor inkabb az Adam legyen a rovidites, bar ez picit hosszabb. De igy nem kepzel ram senki csikos pizsamat vagy bilincset : )
Bocs mindenkitol a feleslegesnek tuno offtopicert, tobbet nem foglalkozom ezzel.
ONTOPIC
Kulonben par percel ezelott felbeszakitottak elo kozvetiteseiket, riportjaikat a hirmusorok (CNN,SKY), es bemondtak a rendkivul friss hirt, miszerint tobb neves europai nagycsapat fontolgatja visszalepeset az UEFA kupatol, mert a VASASROL erkezo informaciok alapjan elore lejatszott kupanak velik a kov. szezon UEFA kuzdelmeit. A VASAS annyira jo, hogy inkabb talan el se indulnak eselytelenul.
HAJRA VASAS!!!
UI: Mindenki VAAASAS!!! VasasMano lusta attelepulni, vagy mi a (Vasas)Mano?
Na a számokat elhagyom! De te is írd rendesen a nevemet. (Némó)
Te tényleg nagyon imádod a Népstadiont! Én tényleg csak ismétlem magam ezért mea culpa de a kevés nézővel eléggé hangulatlan lenne a meccs! Mint tudjuk ez sajna kihat a játékosok teljesítményére!
Az természetes, hogy a FÁY utcai ARÉNA lenne a legmegfelelőbb!
Ha mar elhangzott, hat valoban a FAY UTCA lenne a legjobb, ha lehetseges lenne, ez nem is ketseges.
nemo
1. Nos, bar nekem soknak tunik a szammizeria a nevem mogott, s talan neked is egyszerubb lenne csak az uj nevemet irni, de a sima Adam is tokeletes : ) (?) de ha ragaszkodsz ehhez a verziohoz...
2. Nos igen, erre mondtam, hogy megertem a szempontjaidat. Tehat gondoltam, hogy ezekre a dolgokra gondolsz.
Az Ulloi es Hungaria tekinteteben tehat tokeletes az osszhang : )
A 2 mar korabban is emlitett ok pedig engem nem gyoz meg, mert olyan merteku a vonzodasom a NEPSTADIONHOZ.
Persze, hogy a vaci stadiont jobban megtoltenenk, de en nem kotodom ehhez a palyahoz, ellentetben a NEPSTADIONNAL. Tehat csak ismetelni tudom onmagam : osztom JUHAR TOMI velemenyet (nem az UEFA-val kapcsolatban mondta ugyan), mely szerint a NEPSTADION hangulata meg keves nezovel is oriasi, ott jatszani maradando elmeny. Raadasul ez az orszag fo stadionja tulajdonkepp, es mi a nemzetkozi kupaban az orszagunkat is kepviseljuk. Lehet, hogy ez idetlenul hangzik, no mindegy. En imadom azt a stadiont es a hangulatat.
Tehat nekem mindegy, hogy mennyire "tununk el" benne. Sot, ha nem lesznek tul dragak a belepok, talan nem is lesz olyan keves nezo!!!!!
A dragasaggal kapcsolatban pedig ugye ott a berleti dij. No errol az a velemenyem, hogy ne ezen sporoljunk! A kupaban majd osszenyerjuk a berleti dijra valot.
17!
A szombati meccsen olyan nagyságok könyököltek egymás mellett, mint Szili Atti, Koltai Tomi és Hámori Feri. Beszéltem Attilával, és nem lettem vidámabb, mert elég valószínű, hogy nem ír alá a Vasashoz. Amikor a NS cikkre hivatkoztam, állította, hogy akkorsem volt igaz, hogy megegyeztek volna. Kezdjünk szokni a gondolathoz, hogy elmegy!
Hajrá Zele család! - a napi jelszavunk! Minden más mellékes ma!
Hogy hol játsszuk az UEFA kupameccseket? Döntsenek a játékosok. Ideális az volna, ha legalább félig meddig rendbehoznák a Fáy u.-i "oroszlánbarlangot" - mondjuk úgy mint a Hungária Krt-i pályát a BL selejtezők előtt. Nem tudom mibe kerülhet, de olyan sokkolóan drága nem lehet. 8000 olyan kis műanyagszéket föl lehetne dobni hozzánk is. Mibe kerülhet nem tudjátok? Daniels esetleg???
Én nem azért szeretném Vácott a kupa meccset mert Ők a PSG oda vitték! Hanem a következő okok miatt!
1, Szerintem nagyon drága a Népstadion bérleti díja!
2, Az Üllői és a Hungária krt. számomra szóba sem jöhet!
3, Max: 5000-6000 szurkoló lesz kint sajna! Ez a Stadionba csak eltünne!
4, A 3-as pontban leírt nézőszám miatt a váci stadionban viszont nagyon jó hangulat lenne és közel is van!
Szerintem szili ne maradjon , nem szül jó vért . A másikon fejtegettem , szerintem igen szűkös lesz a takitaki repertoárunk támadásban a 3 alacsony technikás ballábas és a 2 magas , enyhén dadogós jobblábas csatárunkkal . Nincs olyan törő-zúzó+lefejelgető mint Jancker , nincs ügyes cselező Hámori féle csatárunk meg jól beadó szélsőnk ( móni ? apu ????)- más posztokon ( ld mint fent + középső kp,emberfogó - bár eltiltások miatt kell is-túltengés van )
1. Leci ne bonyolitsd tul! Nekem az ADAM is boven eleg, meg szam nelkul is : )
2. Egyreszt ha jol tudom, 3 megoldas vetodott fel, a Hungaria, az Ulloi es a NEPSTADION.
Nem tudom, hogy a vaci stadion miert nem, de ha megis lehetseges lenne ott, akkor azt mondanam, hogy inkabb ott, mint a Hung./Ulloi, de !
SOKKAL INKABB NEPSTADION!!!
Szoval en e teren meggyozhetetlen vagyok : )
En Vacott nem lennek otthon. Bizonyos szempontbol megertem a te szempontodat, de...megse.
HAJRA VASAS!!!
UI: Azert mert a vaciak idehoztak a PSG-t, nekunk meg nem kell odavinni az AJAXOT : )
Mult heti uccso hozzaszolasom rajtam kivul allo okokbol felbeszakitottam, de most mar nem is fejezem be .(most mindenki felsohajt + : ) )
Adi
Szerintem Hamar es Egressy is egesz jol jatszottak. Amugy bocs mindenkitol, amiert eljottem a valogatott meccs utan, de valahogy nagyon kimerultnek ereztem magam, fogalmam sincs, miert (talan a meleg). De legkozelebb hasonlo esetben biztos nem szalasztom el a lehetoseget, hogy megigyak veletek egy korso ribizliszorpot vagy ilyesmit.
Egyebkent pedig en is azt szeretnem (tudom, mondtam mar...), hogy KABAT es SZILI maradjanak, Es tobb jatekos mar ne jojjon, Egressy se!
HAJRA VASAS!!!
UI: Ja, es ha mar nemreg JUCI is megallapitotta az ujsagban, hogy a NEPSTADION hangulata meg irto keves szurkoloval is fantasztikus, akkor remelem, mar nem ketseges, hogy ott lesznek az UEFA meccsek. S ha ott lesznek, nagyon jo lesz!!!!!
Ami kimaradt az ecforumos Vasas 7-bol, pedig ott van a ...forumdisplay.htm cimen!
BéKa 2000.06.01 18:04
Na jó nincs nekem erre időm. Nyissa meg vmelyik éjszakás a 3.0ás változatot.
és magyarázza el vki, hogy hogyan kell bejelentkezni, ha azt mondja, hogy nem vagyok bejelentkezve és ugyanakkor azt is mondja, hogy az emil címem már foglalt (feltételezem, hogy általam.)
Na mind 1.
HAJRÁ VASAS!
----------------------------------------------
mash 2000.06.01 18:06
nyitok egy Vasa 8 topicokt nektek:))))
==============================================
Azert e 2 hozzaszolas meg veletlenul se vesszen el! : ) /mash aznap mar sok idot tolthetett elozoleg a kocsmaban, na jo, en is szoktam nyelvbotlani.../
Ha Zele jelentkezik nálam akkor rögtön adom az infót! A VASAS TÁBOR most egységesen szurkolhat Zelének!
HAAAAAAAAAAAAAAAjRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ZELE!!!!
Meg: ÉNNYONYÉ? ENNYONNYÉ!!!
Bocs ez offtopic lesz.
Ádi: valójában Zbigniew - nem emléxem már miért lett "Zbygniew". Egyébként azt reméltem, hogy "le style c'est homme" alapon fogsz megismerni - már ha így írják ezt egyáltalán (egyébként Boniek korábbi mint a DK 3 - nem külön erre a célra gyártott) Ja és mégegyébbként ha jobban tetszene a Grzegorz Lato, vagy Andrzej Szarmach, netán Antoni Szymanowski, esetleg Władisław Antoni Żmuda az ő nevüket is szívesen használnám nick-ként. :^) Bocs még1x.
Boniek, én meg mit össze töprenghettem volna, hogy ki a fene az a Boniek, ha bátyád korábban meg nem súgja. Ha jól emlékszem, korábban próbálkoztál a Zbygniew nickkel is. Hány bőrt lehet még lehúzni az öregről? Lehet, hogy Zbygniew Boniek szociáldemokrata? :)
A Kabát kontra Egressy fejtegetésben teljesen igazat adok Neked, akárhogy is hívnak.
Ádi: mit össze töprengtem azon, hogy ki is az a volt VASAS játékos aki játszott! Hamarra gondolsz ugye - ő viszont csak kölcsönben volt itt nálunk. Bicskei következetes. Egressy pedig remélhetőleg nem jön, azaz Kabát nem megy. Tudom a klubnak jól jönne a 700 e$, de hát a szurkoló már csak ilyen.
Nincs semmi érdekes, meló van, meg nyár. Majd egy hét múlva (amikorra ugyebár elvileg mindenkinek mindenre választ kell adnia) más lesz a helyzet.
Egyébként a VDK a válogatott meccsen is igen színvonalasan és jól szurkolt - már ahhoz képest, hogy Zele és Némó a megváltott és tiszteletjegyek ellenére nem jöttek be, én 2-0-nál mentem be és a szokott helyünktől kicsit arrébb kellett leülnünk.
Mindenesetre este legalább feldobtuk a Santa Fe hangulatát és megoldottuk a magyarfoci minden gondját...:-)
Mivanmivan, megállt az élet? Pedig szombaton láthattunk egy volt és egy leendő Vasas játékost a válogatottban (úgy látszik ez az egyetlen esély a bekerülésre). Nagyjából hasonlót produkáltak.