Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Kutyulikat lorenével sétáltattam, ki is vannak totál, pedig csak 5 km volt. Szal nincsenek kondiban, de azért a macskaevésre benevezném őket!
Volvodat télleg rám hagyhatod, megérdemelné, hogy végre autóként kezeljék, nem pedig egy baszomnagy hamvederként.
Kocsitémát lezárom: nincs volvom ez télleg igaz. Nap mint nap egy opelvectrával rója lore a km-eket. Ha úgy adódik lorené cipeli corsával. Ha pedig amúgyadódik és vidékre kell menni, na akkor viszont volvozom.
Sőt: két hétig rágtam lorenével a témát, és arra jutottam, hogy nem veszek kiküldetésem idejére egy 740 kombit, mert illogikus az én racionális agyamnak.
OyaOri topiktársaim,
láttatok már rotit? És németjuhászt? Nempofáznivazzeg ezek nem holmi masztiffok! :-)
Te lore,
képes voltál csak azért nem beszólni, hogy ne nekem legyen igazam? Hihetetlen ez a mai fiatalság... Más: abba Toyotába te be sem férsz:-). Megaszongya:"Most menek kutyulikat sétálgatni, ez lorené kívánsága..." - szóval ki lettél dobva ilyen eccerüen?:-). Nem semmi. Voltam reggel az ügyeleten, aszonták nem tüszős, csak sima, és algopyrint(jólírtam?)kell szednem marékszám. Fogyókúrának tényeg jó, bár nekem megy ilyen kényszerítők nélkül is... Ja, és nem bírok cigizni se:-(
Oya
ez a kisfiú nem tuggya mire képes egy kiképzett macska. Szvsz ne engedd rá a macskád a kutyáira, én sajnálnám a kutyusokat. Szerintem ha beadom a kulcsot, a volvomat lore-ra kellene hagynom, mert bár volvo-d neked sincs, de neki semilyen autója sincs, tiszta ciki, hogy volovoklub meg minden, aztán volvostörténetektőlzsibbadófejjel rázatja magát a villamoson haza:-).
Ezúton szeretném + jegyezni, hogy igen komoly gondban lesznek kedves ebei, amennyiben összetalálkoznak az én kommandós macsakámmal, aki 3 hónapos ifjú kora ellenére még kedvesjó apukám 80 kilós Tibeti Masztiff tipusú borjú naccságú házőrző-védő qtyáját is könnyedén megfutamodásra kényszerítette. Kérem ezúton tehát, hogy saját, valamint kutyái tepsi épségét tacsa szemelőtt, mijetőtt még az dolgok rosszra fjordulnának.
Maradok
Oya
Perszepersze. Trizzy autója nagyon állat! Majd a talin meglátod. Oda ugyebár már csak a halászlé kóstolásio szándéktól vezéreltetve is elgyüssz, ugye?
A kajálásra oldalbodrik is jöhetnének, talán visszafogják az urakat :-)
Most komolyan, tiszteletreméltó Oyabun: vigyél már el egy körre a Toyoval eccer. Akár ha meglesz rajta az izmosítás akkor is jó. Nem kipróbálni szeretném, hanem vmilyen japánautófeelingre vadászom.
Most menek kutyulikat sétálgatni, ez lorené kívánsága, melyet egészségügyi szempontokat is mérlegelve elfogadok.
Legyél oly kedves leszállni a tökeimről ha lehet kérnem, mert még véletlenül fenyegetéseidet meg találom jegyezni Oyánénak, oszt lesz neked nemulass! :-)
Kaja szervezés folyamatban, majd hétfőn mint első kézből származó informácijót közölöm Fargo kellégával. Remélhetőleg Oriza T. Riznyák kolléga is felgyógyul addigra, vagy pedig állapotától függően fakultatív programként hideg gyümölcslevessel etetjük, vagy egy perces néma gyász után sorsot húzunk, ki örökli az autóját.
Ja, Triz, figyeled? Oya is macskás. Meg te is, a Macska077bond pedig szériában az.
...szal nekem meg van egy rotweilerem meg egy németjuhászom. Igenigen szeressik a macskákat :-) Majd viszem a Triz-majorban tartandó fiszuppe főzésre üket!
lore ak kutyás, bár el kell ismerni Trizzycat jó fej
felgyógyultam enyhe gyomorbajomból. Triz te jössz. Amúgy kukkol ám a radai rosseb!
2000-ben ma bicikliztem a legtöbbet, 4.1 km-t. Lehet, hogy nekivágok vmelyik reggel, a Gellért tér alig több mint 12km. Visszafele meg tetőcsomagtartó. Pfúj, lusta lore.
Oyabun,
kíváncsi vagyok fargo élménybeszámolójára (sztorikból kifogyhatatlan), ha lehet a kommentáraiddal együtt :-) Dugjátok össze buksitokat mikor lehet megejteni (kapitális zabálással). Vendégeim vagytok, lore-öccs tejelt... :-))))
Oriza,
kívánok neked felgyógyulást. Ha leszoknál a füstölésről, könnyebb lenne. Nekem is volt ilyesmim, ami még tüszős is volt. Kitűnően lehet fogyni :-)
Füvet nem kell naponta nyírni vazzeg! Azt a városi agyadat, hogy mé nem nevelte mög senki te gyerek!
Mosmár le lehet szálladni a kocsitémáról, mert igenis a vectrát mostam le előbb. Hiába szeressi az ember a volvot, azér amibe ül az az első :-)
Ja, 6-án a gyorsulási lehet, hogy nem fog összejönni, lore előad. Ha 6-án kell, akkor term este okés, ha 7-én akkor meg nem biztos :-(
lore
ps: szétrugom a töködet Oya, ha nem szervezed le ezt a kajálást! :-)
Sajnos péntek, szombat vidéken voltam eltemetve egy mondjuk úgy konferenciján és sajnos nem volt alkalmam Fargo kolléga autóját tovább amortizálni. De ami késik nemmúlik.
A jónőkre azt szokták mondani, megérnek egy-két ajtócsapkodást, erre az autóra meg azt mondanám, megér egy-két tökönrugást. :-) Na tréfa félre. Tényleg korrekt a gép. Már pedálozok a csirkefejekre, kell a macskának is enni adni.
Legyetekjók.
fargo
Hónap 1940 Ferihegy. Ottan fogunk várni tégedet. Azér' az immo eccer rámhozta a frászt, majden otthagytam a retekbe a verdádat.
...monta lore, majd kiment a kertbe füvet szívni/nyírni. Később lemosta és kitakarította a Nyukája összes autóját, gyorsan végzett, hogy még ebéd előtt benézhessen ide, vajh mijjen új hozzászolások keletkeztek, míg ő távol volt.
Tehát most épp itt kell leselkedned lore!
Igazam van?
Triznyák
aki már csak nyelni nem tud, úgy fáj a torka, de az ügyelet aszonta nem tüszős...
Nem hiszem el:
A volvonak meg kell változtatni autóinak nevét. Az S, C, V, betűk a mercedes márkára irányuló asszociációkat ébreszthetnek emberekben (merci: A, C, E, S, V) és a merci kegyetlenül levédte magát. Ez most télleg lehet, hogy 5 év után derül ez ki. A 40-es ugyebár 4-es akart volna lenni, csak az audinak nem teccet, hogy van más S4-es is. Erre most a merci a betűket támadja???
Eclipseboy_,
nem tudsz aludni?? :-) Na utánanéztem, valszeg ilyen típust restaurál CSÁkány kollega is, aki igen rég járt erre...
Itt van a kép az általa kiszemelt példányról:
Templar,
ha nem ismernélek elhinném, hogy így 'dzsípcsirokisan' szox parkolni! :-)
Frigyes,
azért azt az MV6-os omegát is bevállalnám... Miért presszionál úgy a góré, hogy arra készülnöd kell? Hétfőn eléd áll és aszongya 'Dolgozz frici fijam, egy pár év és meglesz az a V70!'?
S70-est már ne vegyél, ősszel jön az S60!!! Na az lesz nagy szám...
Mi az, hogy nem jössz? Ennyit a 480-asért való hőbörgésért. Ne is legyen a plakáton amíg a 480 tulajok ilyen linkek! :-))
Apropó, láttad a belinkelt 480-as képét?
OrizaTrizzy, tudod mivel jáccik! Hát nem netbuszozik az beztos! :-)
Eclipse,
szerintem az egy 164-es volt. Ha nem modemen lennék nyomnék egy pár képet ui. az első talin volt egy 164-es... bár akkoriban több kereklámpás volvo volt, sőt a kétszázasok is mentek kerek lámpával.
Meg kell várni macsekot egy hiteles szakvéleményért... cic-cic...
Templar,
csak álmodozol egy fiestáról, mi? Naponta fél órát spórolhatnál a parkolóhely-vadászaton! :-)))
Mi az a 'b. nej'? Remélem nem trágárkocc vazzeg!
FM,
ne csak figyelj, hajts rá egy kerek számra. Úgy látom ez itt nagyon bejön! :-)))
Én remélem, hogy senki sem haragszik rám azért mert nem csak a BMW E30-asokkal kapcsolatban írok, meg illusztrálok az említett topicba, mindjárt be is írok oda.