Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Gala: ha Te is azt mondod, hogy erősödtünk papíron akkor valami rendben van a vezetéssel. Hiszen a vezetés mi mást tudna kitűzni célként, mint hogy papíron erősítsünk.
Jobb érzés ez, mint ha azt mondanák, hogy erkölcsileg megerősítettük a csapatot, nem :^)?
Még jó, hogy tartanak tőlünk.
Szili marad, jütt Hajdú, Pető, Tóth N., Polonkai és jön egy védő is (Makszimovszki), szerintem lesz még valaki a védősorba.
Mezey, Bozsik + Tamás Gyula!
A Vasas egyértelműen a bajnokság esélyese, és szerintem mi erre a kijelentésre várunk 10/20/30 év óta.
Azért valahol remélem , hogy csacsiság lesz , de a válogatott meg az ute utolsó meccsei nekem nem ezt mutatta . Szilvió az utolsó meccsein gólokat lőtt vagy gólpasszokat adott , akik jönnek mit csináltak ekkor a pénzükért ?
Az tény papíron erősödtünk és máshol is olvastam tartanak tőlünk.
Osztom azok véleményét akik azt mondják, hogy most egy valóban ütőképes csapat jön össze a VASAS-ban! Illetve van az ország egyik legfelkészültebb edzője ült le a kispadunkra! Ezzel már valóban bajnokságot illenék nyerni! Az, hogy megélhetési labdarugók szerintem, már boccs Gala elég nagy csacsiság! Az indokokat naggyábol Ádi leírta!
Egyenlőre ennyi!
Már megint dumálok!!!!
A Dan barátunk a másik fórumon nagyon lényeges információt tett közzé!!!!! Meg van az új szerelés az új idényre!!!Szerinte olyan , mint a MILAN meze , csak a fekete helyett kéket kell látni!!!Ennyi!!!!
HAJRÁ VASAS!!!!!
Mindenkit üdvözöl Zele "Koltai III" Anna, az anyukája és az apukája. Köszönjük szépen a gratulációkat, de egyelőre jobban érdekel engem az anyatej, mint a piros-kék mini méretű hooldjeki.
Szevasztok!
Eddig finoman szólva is , de nagyon fogtam a számat! Ám a mai "igazi" sport , meg a véleményeitek miatt , van egy-kettő gondolatom. Nevezetesen azt hiszem a bennem is meglévő alapos pesszimizmust felváltotta egy másik érzés! A véleményem szerint MZ. megérdemel egy hangos köszönömöt tőlem. Természetesen a mai magyar focit a szintjén kezelve, de azt hiszem nagyon erős csapat jött össze piros-kék mezben! Az előbbiek figyelembevétele mellett azt is megkockáztatom, hogy a legutóbbi bajnok csapattal azonos erősségű arányaiban! A másik érdekesség, hogy szerintem az MTK felvette a VASAS tavalyi cipőit!!! Vagyis van egy relatíven erős játékos anyag , de kezdő tapasztalatlan edző!!! Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit tudnak csinálni!!Számomra a Dr. Mezey és a jelenlegi állomány több , mint garancia arra amit nem fogok elkiabálni!!!!!
Remélem rengetegen döntenek úgy, hogy a Fáyba érdemes lesz meccsre járni!!!!
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!
Még gyorsan leszögezem , ha meghalnak természetesen elfogadom őket . Egyébként a Tóthnorbi leigazolása valóban nagy húzás.
Csak abban vagyok szkeptikus , hogy gala állóvize után a megélhetési foci az előrelépés.
Azt meg hogy csapatot lássak valaha is már feladtam , a mai foci valóban nem erről szól csak fáj feladni.
Hát éppen ez az !A megélhetési labdarugó nem hal meg a pályán , vagy legalábbis nagy ennek az esélye .
Jelentkezzen , akinél pl a magyar válogatott külföldről hazahívott , nagy pénzeket kereső emberkéit látva ez még sosem merült fel !
Vagy pont a Petőt és Norbit miért hagyták ki az uteból a végén , hát nem ebből élnek ?
Én hallottam olyanról , hogy valaki azért igazol egy csapatba mert fejlődni akar ( a szentimentalizmust , hogy mindíg szeretett volna meg ilyesmit most hagyjuk )
Gratuláció a Zele családnak! Sok boldogságot a kis Annának; egyéves születésnapjára pl. a VASAS nyerhetne Neki egy bajnokságot!
Nagy a körforgás nálunk mostanság. Mit mondjak kiváncsi vagyok a leendő kezdő tizenegyünkre! Evad - hogy áll Nálad (bevallom nagyon élveztem rovatodat esetleges összeállításunkról) a kezdő 11?
Gala: Ádihoz csatlakozva - ma mindenki megélhetési labdarúgó. Nem tudom ki írta, de igaza volt: mindegy hogy a pénzért hal meg valaki a pályán vagy valami másért a végeredmény ugyanaz. Ha valaki csak egy évig van itt a VASAS-ban, de addig is mindent megtesz a csapatért akkor azt legalábbis el kell fogadnunk. Megértelek persze, hiszen mindenki egy kicsit külön szereti a Vasas neveléseket (pl. Gala, Juci vagy akár Szilvió), de ma elsősorban az eredmény számít, nem csak a pályán, hanem gazdaságilag is, sőt elsősorban annak kéne számítani!
Még egyszer fölteszem a kérdést: nem tudjátok mennyibe kerülne 6-8000 műanyag széket felszerelni a Fáy u.-ba? Egyszerűen nem tudom elkézelni, hogy olyan baromi sok lenne. Ráadásul az ISM is segítene, vagy nem?
Gala!
Én vagyok a hibás! Kb egy hónapig kibírtam, hogy nem reagáltam a provokatív írásaidra. Igazad van, bírnom kellett volna még egy kicsit.
Te mindent frankón leírtál, csak hát én nem értem, bocs...
GALA!
Nem igazán tudom hova tenni azokat az únásig ismételt kifejezéseidet, hogy "megélhetési labdarúgó", "mi lettünk a szamár".
Az ország tele van megélhetési kőművessel, megélhetési tanítóval, megélhetési kórházi ápolóval. Sajnos csak kevesen tehetik meg azt a gesztust, amit NAGY JÓTEVŐNK, MEZŐGAZDASÁGUNK FELVIRÁGOZTATÓJA ma reggel többször is kiemelt a Naptévében, hogy nem fogad el javadalmazást a Ferencváros megváltásáért. Tessék elfogadni, hogy ezek a játékosok ebből élnek, tartják el családjukat! Azt is szem előtt kell tartani, hogy ez alatt a néhány év alatt kell anyagilag megalapozni a jövőjüket.
Akkor is "szamárnak" fogod érezni a Vasast, amikor (remélhetőleg) Hámori Feri visszajön Izraelből, mert oda nem kellett?
Mai NS-ON-line D'ferr cikk:
"Az UEFA levele szerint Magyarországon hat stadionban, a Megyeri úton, a Hungária körúton, az Üllõi úton, Debrecenben, Gyõrben és a Népstadionban lehet nemzetközi mérkõzést játszani..."
Nekem Népstadion, NORMÁLIS!!! (max.: 1500HUF-os) jegyárakkal és szerintem még egy bóvli meccsen is lennénk vagy 10-15e-en, mert kijönne mindenki, aki nemzetközi mecset akar látni, főleg, hogy ugyebár se a Fradi, se az UTE nem jutott ki...míg egy élesebb meccsen ki tudja...
Csak a jegyárak legyenek emberi mértékkel mérve...
Nem mondom , hogy felakasztottam magam a hír hallatán ( szilike marad ) , de félek ez a hozzáállás lesz az uralkodó , ld még "megélhetési futballisták " ,ahogy egy külsösünk írta ! ami persze képzavar de mégis jellegzetes . Kiváncsi lennék szilvió 7-éhez képest ő mennyit akaszt le .
Komódinak viszont örülök. Ő talán tudja szilviót pótolni ( szili nem ) ( de nem a szívemben ).
Ha szili nem rúg jövőre min 10 gólt rossz cserét csináltunk.(+ 5-6 gólpassz testvérek között )
Petőnek meg mi lettünk a szamár ?
Lehet nem volt uborkaszezonhoz illő az előző felvetésem az egysíkú támadójátékunkról de senki sem nyilatkozott... Én nagyon szívesen láttam volna pl:Pest Róbertet ( ex siófok most Győr középcsatár )Ileát ,ezekről volt is szó régebben ... (Siklósi ?)
Zelével kapcsolatban visszavonom "lekicsinylő" megjegyzésemet, este megtudtam, hogy apás szülés volt.
Szóval ismét gratula a Zele család minden tagjának a csodálatos teljesítményért. Az anyukának és kislányának jó egészséget kívánok.
Zele!
Azért ugye nem váltod be azt az igéreted, hogy kétgyermekes apaként már nem jössz velünk szurkolni. Emberkedni nem kell, de jelenléted mindig kivánatos!!!
Szili ügy.
Ez az egész azért érdekes, mert szombaton ő maga mondta a Fáy utcában, hogy nem marad. Kutya legyek, ha értem.
Remelem, 20 uj jatekos erkezese elott meg sikerul megallni.
Latszik, hogy nem vagyok egy MEZEY-kaliberu szakember, mert en bizony ugy ertekeltem a helyzetet szezon vegen -7 jatekossal is, hogy ez a csapat mar bizonyitott es meg mindig nagyon jo a 7 jatekos nelkul, mert vannak feltorekvok, es az eddig kevesebb lehetoseget kapok is klasszisok, akik vegre lehetoseget kaphatnanak.
Egyebkent olvastam a Nepszavaban a MESZAROS ZOLI interjut, es ott is (!) az szerepelt, hogy "amennyiben együtt marad a csapat, a tavalyi kerettel is bajnokságot lehet nyerni" !
Ezt mondta MEZEY GYURI is.
Ezert biztam benne, hogy legalabb most az elso edzes utan, amelyen tegnap szerintem meggyozodhetett rola, hogy micsoda ertek rejlik a perememberekben, leszogezi, hogy nincs szukseg ujabb igazolasokra, eleg az eddig erkezett 4 jatekos.
Ehhez kepest "meg mindig erosodhet a VASAS jatekoskerete" a mai ujsag alapjan. Johet Makszimovszki, Komodi, mas?
Ha a tendencia folytatodik, lemondhatok rola, hogy lathassam VASAS-mezben KUKAT,KRISZT,SALLAIT,...
Remelem, azert meg latom oket (is), es bizom a vezetesben, es az edzoi stabban. Csakhat..
A MESZAROS-interjurol meg csak annyit, hogy ujfent megallapithattam azt, amit eddig is tudtam. MESZAROS ZOLI szereti a VASAST, tarsadalmi munkaban mindent megtesz azert, hogy csapatunk mielobb minel nagyobb sikereket mutathasson fel. Nagyon tisztelem es kedvelem ezert, es sok sikert kivanok neki!
Az pedig mar csak a sors fura fintora, hogy nehany jatekost es edzot maskepp itelunk meg.
Mert oke, hogy nem erzelmi, hanem szakmai ervek alapjan kell dontenie, de szerintem GALA es MALAC szakmailag elsoranguak voltak, azzal egyutt, hogy a csapat valoban vegezhetett volna 2-vel elorebb, mint ahogy szerintem minden evben -realisan! - nekunk kellett volna nyerni a bajnoki cimet 5 eve. Szerintem MALAC azert tudta motivalni es tuzelni a jatekosokat, meg ha voltak gyengebb eredmenyek is. GALA pedig tudtommal sose volt hangember, se vezeregyeniseg ilyen szempontbol. Viszont rengeteget tett hozza a csapat jatekahoz, es "akadtak" jo merkozesei szep szammal. En igy lattam, s ennyit a multrol.
Orulok SZILI ATTI valoszinu(?) maradasanak, remelem, KABAT PETI is marad.
Most pedig bocs, kisse hosszu voltam, befejezesul azonban leadnek meg egy rovid listat. Kerem, aki tud valamit, egeszitse ki, mert kivancsi vagyok a jatekosok sorsara! Elore is koszonom!
Egyebkent ha Gero valoban befejezi, esetleg o is maradhatna(/-ott volna) a VASASBAN valamilyen formaban, en biztos orulnek neki, ha dolgozna meg itt valamilyen formaban.
Teljes gratuláció az összes Zelének. (TZS! Azért várni se könnyű, hidd el...)
Most csak éppen a gratuláció miatt köszöntem be. Úgyhogy sziasztok.
(Attól azért nem tudok eltekinteni, hogy Galát megdorgáljam: Gala-Gala, hogy írhatsz ilyet Sziliről, aki jelen pillanatban a legjobb játékosunk, és máris igazi Vasas-szíve van, látod, aláíráspénzt sem fogad el. Na de tényleg, én NAGYON örülök, hogy marad.)
Szóban megegyezett a Vasas vezetősége és Komódi László a Dunaferr labdarúgója, így a technikás irányító a következő szezonban a Fáy utcai klubot erősíti, s erre komoly esély van egy olimpiai válogatott jugoszláv beállósnak is, akit péntekig tesztel Mezey György a piros-kékek vezetőedzője
Mezey György megtartotta első edzését a Fáy utcában
Tovább erősödhet a Vasas
Ki korán kel, aranyat lel -- emlegették hétfőn reggel a Fáy utcában, hiszen a Vasas az első NB I-es csapat (s ez nem tévedés, hiszen a következő időszakban az élvonal csapatai újra az NB I-ben szerepelnek), amely már megkezdte a felkészülését. No, igaz, ez az állítás viszont annyiban sántít, hogy ezen a héten csak azok edzenek, akik a bajnokság során kevesebb játéklehetőséghez jutottak. A keret többi tagja majd a jövő héten kapcsolódik a munkába.
Ami viszont már most kuriózumot jelentett: a Vasas-labdarúgók számára hétfőn reggel tartotta meg első edzését az új vezetőedző, Mezey György . Ez alkalomból nem lehetett nem észre venni, hogy a játékosok többsége megilletődötten készült, ami azért sem csoda, mert a többségük tízéves volt akkor, amikor a mester Európa egyik legjobb válogatottját dirigálta. Azt pedig, hogy kemény kezű edzőt kapott a Vasas, jelzi, hogy Mezey György -- a segítőivel, Bozsik Péterrel és Tamás Gyulával -- már most pörgős, kemény edzés vezényelt.
Mezey György az edzés után szűkszavúan fogalmazott:: ,,Jólesett a tréning, jó volt újra a pályán dolgozni a labdarúgókkal. A még tartalmasabb munka majd csak a jövő héten kezdődik, de most is keményen dolgozunk, hogy a jelenleg kipróbált s felmért játékosok formába lendüljenek."
Ehhez tudni kell, hogy néhány futballistának a hétfő délelőtti edzés aktív bemutatkozás is volt egyben. Közéjük tartozott a Fortuna Kölntől szerződtetett kapus, Hajdu Attila, illetve a BVSC középpályása, Polonkai Attila. Polonkai pénteken még az olimpiai válogatottban, míg szombaton a BVSC-ben bajnoki meccsen szerepelt, ráadásul ő még az NB I-es csapat hátralévő két találkozóján is pályára lép. A zuglói vezetőség azonban -- a játékos érdekeit szem előtt tartva -- már engedte edzeni Polonkait a Vasasnál.
És még mindig erősödhet a Vasas játékoskerete.
A korábban Újpesten játszóPető Tamás sorsa tulajdonképpen eldőlt. A korábban a svájci Grashoppersnél próbajátékon szerepelt futballista szerint egyre kevesebb az esélye annak, hogy külföldre szerződjön, így szinte biztos, hogy Angyalföldön folytatja.
Ami érdekesség, a Vasashoz szerződhet a jugoszláv Becsej 24 éves védője, Florin Makszimovszki is. A vezetők már látták játszani a futballistát, aki jó benyomást keltett. A keddi edzésen Mezey György is teszteli, és ha neki is megfelel a mutatott produktum, akkor Makszimovszki már csatlakozhat is a kerethez.
Szili Attila a Fáy utcában marad.
Az irányító hétfőn délelőtt még szomorúan közölte, hogy erre egyre kevesebb az esélye, ám délutánra nagyot változott a helyzet... A játékos ugyanis letett arról, hogy játékjogáért pénzt kérjen (a korábbi tárgyalások során e kérdésben nem tudtak megegyezni a felek), és mint mondta, szeretne továbbra is a Vasasban játszani. A szerződéskötésnek már csak egy akadálya van: Mészáros Zoltán menedzser-igazgató külföldön tartózkodik, így csak a hét második felében születhet meg a konkrét megállapodás.
Kabát Péter jövője azonban még bizonytalan, mert az angyalföldi vezetőség továbbra is várta a csatár iránt érdeklődő dél-koreaiak végleges válaszát.
Kongratuláció a Zele családnak ! Jó egészséget és sok boldogságot ! Külön öröm, hogy a VDK-BK női tagozata tovább bővült egy fővel.Milyen színű az anyatej ?Remélem piros-kék.
Hír a színes Sportból:
Az In-kal Security először hirdette meg a vezérszurkolók kongresszusát, amelyre június 16-án, pénteken kerül sor a Villányi úti konferenciaközpontban. A 7.30-tól 18 óráig tartó eseményre meghívást kaptak a PNB-ben szereplő csapatok vezérszurkolói ( csapatonként 8-8 fő), a klubok és a sportszervezetek elnökei, technikai vezetői, biztonsági igazgatói, valamint az ISM, a MOB , az MLSZ és a rendőrségi képviselői.Az esemény fővédnöke dr. Deutsc Tamás.... stb, st. Lesz egy csomó meghívott vendég. A végén megválasztják a vezérszurkolók országos tanácsát.
Gratulálok Zele anyukának, bár itt mindenki az apát élteti. Mégiscsak kevesebb dolga volt, nem:-)))
Remélem Anna és Dorka az UEFA selejtezőn már a Májkel(l) gyerekekkel együtt buzdítják csapatunkat.
Az ényonyé biztosan jól megy már most neki, a buziábrahámot meg majd megtanulja őszig. Az úgyis csak a bajnokira kell.