Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Most már tényleg megyek, már a bunkó bikanyakú borotváltfejű béemvés is hazajött, itt hörgeti a 316-ost az ablak alatt, még öt perc és elkezdenek csácsogni a madárkák a hársfák lombjai közt, s akkor nekem végem lesz, mint a botnak, mert ha madárfütty zendül, akkor nem bírom álomra hajtani busa nagy fejemet, s holnap el fogok pilledni 180-nál az M3-ason, s akkor Peter barátom jobblétre szenderül, hiába rúgja vissza a váznyúlvány a Kamazt, ráadásul a Jim sem fogja megérni, hogy hamvas karjaikba zárják a beígért 22 éves ikerleányzók, s akkor úgy kell megtérnie az örök vadászmezôkre, hogy nem vadászott le egyetlen hun gazellát sem, ezt meg ugye karmikus okokból nem akarhatom neki, mert még fehérretekként születik újjá a következô életében, esetleg megragad jegyszedônek a nirvána küszöbén, vagy neadjisten lámpaoltogató válik belôle ott, ahol az örök világosság kellene hogy fényeskedjen neki, egyszóval a nemalvásomnak holnpinapon sommás következményei eredezhetnek, ezért most végre húzok alunnyi.
Na jó, próbáljuk unkomfortosan. Az ftp- s ftp://ftp.ghw.hu/pub/volvo/
A www-s http://www.ghw.hu/volvo/volvo/
Gépeld be, és ha ígysem, akkor csoportos szuicid.
Na jólvan, haggyatok csak magamra.
Azér mielőtt én is elhúzok elmondom, hogy ftp-n van a cucc, tehát úgy kell vele szöszölni. Ha a neccképpel nem megy, az azér van mer régi a necckép. Tehát akinek megy az ftp, az tőccse le innen (gyorsabb), akinek meg gongyai vannak az ftp-vel, az leszedheti www-ről is innen.
Asszem most annyira körültekintő voltam, hogy ha valaki nem tuggya leszedni, annak ajánlok egy kompjútertanfolyamot.
A másik mór nem rég emlietette 11 elött nem nagyon kell fel :)) én meg holnap 7kor..Régi szép időkben uhy 3 hónapja én se keltem 12 elött akkor nyomtam is 4-5 ig :)))
Szóval Jó éjt :))
Yes Yes müxik :))
Szóval Harvester és többiek...a Klipp megtalálható (itt hadd ragadjam meg az alkalmat hogy köszönetett mondjak Orizának aki nélkül ez nem jöhetett volna létre ) :)))
Szal a klipp ott van az Oriza által megadott linken...Akkor asszem részemről jó éjt!