Keresés

Részletes keresés

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.15 0 0 3696
Hali,
na végre egy kis nyüzsi itt a toppikban. Feltett szándékom volt Lorentin, hogy békén hagylak de vannak dolgok, amiket nem lehet kihagyni. Hogyaszongya: "Mondhatnám 1600-al is potensebb vagyok akárkinél vazzeg!". Hát igen lore, majd két méteres darab vagy, és ezzel nehéz verrsenyre kelni:-). Legyél is büszke rá, hogy az első emeletig létra nélkül feladod a cementeszsákot. Azt hiszem beteg az alaplap a gépedben. Múltkor a videokártya, most meg ez. Bár amikor én ilyen parát tapasztaltam, akkor a modem volt a bűnös. Az van ugyanis, hogy megrántja az alaplapi feszültséget, és olyankor resetelhet. Első körben próbáld meg kikapcsolni a modem hangját, bár ez csak tűzoltás.

vedör riport:
amekkora lendülettel érkezett, annyira gyermeteg volt az eső. Még a levegőt sem tudta rendesen lehűteni.

Na csocsesz kiscsákók

trz
aki már nem csak úgy visekedik, hanem úgy is néz ki.
Mint egy bagoly

lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3695
Na, gudnájt oder gútenáht,
az eső csitul, de azért lorené nem szeret a viharban egyedül fexeni, ezért metyek! :-)

Sziasztok
lore a mintaférj
ps: Templar igenis ért a cumulusokhoz, majdnem annyira mint lore. Most cirrov strato? :-)

Pitecus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3694
Szegény Templar!
Beborult neki. Ho a cumulusod?
(Nálam nincs)
Pitecus
aki meteorológiai programot is írt
Előzmény: Templar (3692)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3693
:-) Oké, mindent értek...

Azért meteorológusként említhetted volna a helyet is, melyre a forecastod vonatkozik, mert itt Hűvösvölgyben már 10 perce esik!

A talin a szivar okés, úgyse köll letüdőzni, majd szólj előtte, hogy vigyek. Küldetek Csatro barátommal olyan igazit! :-)

lore a gourmand

Előzmény: Templar (3692)
Templar Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3692
lore elnök,

Ismert előttem is az a minden alapot nélkülöző és - szó szerint - kisebbrendűségi komplexusban gyökerező nézet, hogy a férfiak nagyméretű autóikkal tudat alatt nemiszervük méretét kompenzálják.
Szakértőkkel konzultálva nyugodtan állíthatjuk, hogy Frajdzsiga késői utódai elhúzhatnak a vérveres rákba az elméletükkel.

A következő talin megvitathatjuk elnöki tapasztalatainkat (már ha hozol szivart).

Stílus ügyben csak próbáltam gépészeti jellegű információkat kőművesek számára fogyaszthatóvá tenni, de örvendek, hogy csak kapcsolsz elébb-utóbb.

A fölöttünk elhelyezkedő nimbostratusból rövidest rettenetes vihar lesz, szóval kabriósok tetőt felhajtani sürgősen!

Templar
aki a meteorológiában is ...

Pitecus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3691
:-)
Na jó éjt
Üdv
Pitecus
a bajuszkötős- hálósipkás
Előzmény: lore (3690)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3690
Nekem szalonna volt... de csak a nagycsoprtban, addig gumicsizma... nem, nem viselt meg lelkileg zzzz :-)
Előzmény: Pitecus (3688)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3689
`pörögté a zeste`
`alacsony fordulatos`
`tök gyenge`
`Tucc követni?`

MI EZ A STÍLUS?? KI VETTE ÁT A TEMPLAR NICKET??

lore aki későn, de kapcsol

Előzmény: Templar (3681)
Pitecus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3688
De ha volvó esik reá....
Erröl 1 vicc jutott eszembe:
Mikulás bácsi az oviban kérdi a gyerekeket:
-Miért az a jeletek, ami?
Évike:Azért falevél a jelem, mert mikor megszülettem a pólyámra egy falevél hullott.
Sanyika:Azért hópihe a jelem, mert mikor megszülettem a pólyámra egy hópihe hullott.
Móricka:Aezérttt zzzoongorrra a jellleeem....
Bocs, de ki nem hagyhattam
Pitecus
a DJ kabaré
Előzmény: Adm (3685)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3687
Ilyen szempontból fargo kollega nem paraméter: Neki minden tetszik amin a felirat VOLVO! :-)

volvore

Előzmény: Pitecus (3682)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3686
Szasz Angel,
Trizzy naná, hogy odalesz a gyönyörtől, hozzászólásaim láttán. Ez a dolga neki!

A motoros magyarázatod nem vicces! Kikérem magamnak! Vigyázz mert röpülni fox! Vagy ez nem bünti? :-)

Hasonló cipőben járunk?? Wow, én is hol itt, hol amott (180fok) álok. Ezsemvicceséletforma :-(

lore az elnök elnöke

Előzmény: Templar (3681)
Adm Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3685
Nincs is begipszelve, csak egy Skoda esett rá a kezemre, nem egy Volvo :o))
Előzmény: Pitecus (3684)
Pitecus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3684
Nini egy gipszelt kezü ADM.
Mi szél hozott erre?
Na lassan megyek még 1 kicsit tanulni...
Pitecus
a túlbuzgó rinyagép
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3683
Éljenek a hazai kínaiak! Szerintem, ha leadunk egy rendelést akármilyen volvos cuccra, két nap alatt szállítják. Arra tipikus 100 forintos pólóra ők akármit ráföstenek :-)

Na lassan punnyadok, holnap dél körül viszont leszek! Volvos banda raportra!

lore

Előzmény: Pitecus (3678)
Pitecus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3682
Nem akarok incselkedni, de Fargo kolléga már látta és el volt ragadtatva tőle.
Nekem meg dagadt a mellem (Nem csirkemell).
Te kis tudatlan, hát nem tudtad, hogy a gyáli piac mellett van ausztrália???
:o))
Előzmény: lore (3679)
Templar Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3681
lore,
Triznyáknak könnybe fog lábadni a szeme, ha elolvassa mennyire pörögté a zeste.
Az alacsony fordulatos teljesítményvesztés úgy van, hogy a motor fordulatszáma csökken-csökken, a nyomatéka is csökken-csökken, aztán egyszer csak megáll és ekkor már tök gyenge. Tucc követni?

Holnap egyébként végre ne én vizsgázok, hanem vizsgáztatok. Mit mondjak jobb az asztal fiókos oldala.

Templar
az Elnök

Előzmény: lore (3671)
Adm Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3680
Pitecus, majd én utolérlek, és le is hagylak, bibibiiii :o)

Amugy nem szép, hogy mostanában már felénk se nézel... :o(

Előzmény: Pitecus (3674)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3679
lore nem irtja ki az 'australo-pitecusokat', mert olyan jámbor mint egy vemhes tehén. Amúgy az őshazájuk nem az auszik földje, vagy tévednék? Sapka legyen! Vagy vérfürdőt akarsz? Csirkefej rul.. szal jeah!
Előzmény: Pitecus (3676)
Pitecus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3678
Fel a fejjel Lore kolléga, lesz vasárnap ismét piac!!!
Előzmény: lore (3677)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3677
NA, mostmeg elő sem mertek jönni mi? Lustabanda! :-)
Pitecus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3676
Vasárnap voltam gyáli piacon, de a sapkaárus nyema.Kak tü búgyis,sapkaárus? Lore újra kiirtja az australo-pitecusokat....
De sebaj, akkor nem fog sapkát kapni...:o)))
Előzmény: lore (3675)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3675
Szia,
erről a sapekról jut eszembe:
Pitecus & CYRUS!
A volvos sapekról és övről nem megfeledkezni! Különben pofon búgyet! Any váprósz?

lore a kemény

Előzmény: Pitecus (3674)
Pitecus Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3674
Szasztok!
Én is bekukk ide, mert holnap a nyaktiló alá vetem agyam tövét.
Projekt menedzsment tárgyam szorul irásbeli kifejtés alá, úgyhogy aszfaltozzatk (szurkoljatok).
(Inkább elbeszélgetnék a vizsgabiztossal egy volvó 960-ról)
:-)))
A délelött voltam a SEAT Mendénél és láttam álmaim 960-asát. A beugró összeget még csak-csak prezentálnám, de a havi törlesztése még deviza alapu hitel estén is meghaladja a családi pótlékos nettó fizumat :-(((.
Pedig 3 literes 24 szelepes volt a lelkem.
48 X 86000 Ft. Brrrrr....
Akinek van havi 86 KHUF félrerakható pénze, annak nem kell a részlet!!!
Na az aranyerem már a nyakamon dobog...
Honapi utirány:Ferihegy - Gyömrői út - Pongrác út - Hungária krt - Árpád híd - Bécsi út - GDF.
Reggel 7.30-kore indulok, aki akar csill-vill alufelnis alekot látni, az érjen utol.
Ha kell akkor a volvó sapka on, de ha meleg lesz, akkor csak a kalaptartón standby.
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3673
fargo,
szijja, long time no see... :-) Hogy nem lehet észrevenni Macskát??? Egyes fiam, húzzál a helyedre! :-) Amúgy Macska se vett észre, csakhát mit várjunk a nőktől... :-)
Te tudod mi köll: ECC + kaja ohhh yeah!

Templar,
férfias tekintetek... hehe, kitűnik írásaidból, hogy a köbcentikkel akarsz pótolni valamit... :-)))))) Mondhatnám 1600-al is potensebb vagyok akárkinél vazzeg!

lore aki baromira létezik

lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3672
Szia IC!
Rengeteg dógom van, előbb utóbb átnézek oda is, visszaveszem kedvenceimbe. Jobbak vagyunk mint az egymást fikázók mi?? :-)))
Előzmény: Inner Circle (3670)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3671
Na, itt vattyok:

Bolas,
GRATULA!!!! Tudtam, hogy képes vagy rá és szorítottam is! Éljen-éljen!
Triznyákunk, te mikor okozol ily örömöket édesanyádnak?? Mi?? Asszem ezek a kiscsákók lassan, de biztosan legyorsulnak téged, mint T-4 a VVTi-ket vazzeg!

Compubuzik!
Mitől van az, hogy amikor tárcsáz a modem, a gép néha resetel? Na?

Autóbuherálók!
Milyen hibajelenség az, amikor alacsony fordulaton gyengébbenk érzem az autót? Nem hinném, hogy léxűrő probléma, mert a végseb tisztességes...

mingyámegint...

Inner Circle Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3670
OFF

Vazze lore hova tűntél az F1-topicból, odaát már minket akarnak Palikék helyett!!! :)))

Előzmény: lore (3669)
lore Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3669
Jó estét!

Olaszok lenyomták a belgákat.

Frigyes,
én egy csomó árlistán már nem is láttam 70-est, az utolsó szériákat is már csak a 2.4-es motorokkal árulták. Vagy használtban gondolkodsz? Ősszel jön a gyönyörű S60, ez a képeken is látszik.
A 40-es valóban szűköske, kb. mint az A4-es. A faceliftnéál azonban változik a helyzet, a tengelytávhoz is hozzányúltak.
Az 1.6-os harmatos jószág, de léxűrővel + gyertyákkal izmosítva klíma nélkül majdnem olyan volt mint a 2.0 klímával. Joyride-ét próbáltam (tényleg, hol vagy örömök lovagja? :-), és meglepődtem. Szerintem a 2.0T a nyerő, meg persze a T-4!
Szóval, hogy tervezed az Almera lecserélését? Zúzasd be a japcsit, irány a swedishstyle, ikea meg minden...

Na mindjárt jövök...

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3668
Jó estét!

Köszönöm Mindenkinek a tanácsokat.

Azt hiszem, én az S70-re szavaznék, ha kijön úgy a lépés.
Sajnos ez nem tudom mikor lesz, mert vannak olyan dolgok,
melyek jelen pillanatban fontosabbak a jövő megalapozása
szempontjából, mint egy újabb autó. (Végül is az Almera sem rossz, bár nem egy Volvo)

Alább nem akarom adni, inább várok, amíg összejön.

Üdv

F.M.

keton Creative Commons License 2000.06.14 0 0 3667
Templar jelenéséről jutott eszembe, hogy ma megint láttam egy 940 classicot, szintén svédet. Király gép. Fátyolos tekintet - OK. Álmodozzunk együtt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!