Keresés

Részletes keresés

MCsaba_d Creative Commons License 2000.06.15 0 0 244
Túl azon, hogy én se örülnék LP. megszerzésének, igaza lehet Ádinak a lóvé kérdésében.
Nekem már az is furcsa volt, amikor azt olvastam, hogy az eddigi - a nevek alapján magyar szinten minőségi - igazolás nagyjából nullszaldós.
Eddig csak Végh és Szilveszer eladása tuti, de mint lejárt szerződésű és már nem éppen fiatal játékosokért nem sokat (kb. 29 milla) kapunk értük. A többi távozó is idősebb, lejárt szerződésű, így onnan se jöhet be túl sok, ha lesz vevőjük.
Akiket hoztunk fiatalabbak, és ha esetleg lejárt a szerződésük, akkor is jobb az éves szorzójuk, tehát a nullszaldó számomra furcsa. (Ha Kabát eladása is bele van számítva, akkor pedig borulhat az egész, bár továbbra is fenntartom a néhány napja ezzel kapcsolatban írtakat.)
Előzmény: ádi (243)
ádi Creative Commons License 2000.06.15 0 0 243
Panenka!
Lehet, hogy a mezőnyben jobbak voltatok (szerintetek), de hát a foci nem pontozásos sportág...
A hétvégéről annyit, hogy biztos résztvevőnek látszik rajtam kívül: TI, a Conti házaspár (L.Z.), TZs. Szerintem Zele sem bírja ki - de hát nagy a család, ő még hezitál.

Gabriolet!
Én nyugodt vagyok Lipcsei ügyben. Egyrészt a NS kategórikusan cáfolja, másrészt szeintem már elfogyott a lóvé :).

Hajrá Vasas!

Előzmény: Boniek (235)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.15 0 0 242
JJJOOOOOOOOOO REGGELT, ANGYALFOLD!!!!!

/Ma en voltam a piros-kek Robin Willams./

HAJRA VASAS!!!

A legutobbi hozzaszolasomban a ne=en(én)

: )

gabriolet

En nezzuk az EB-t.
S bar egy VASAS-jatekos sincs, se a magyar, se az ukran( se a macedon?) valogatott nem jutott ki, azert nekem nagyon tetszik.
A felsoroltak kozul az olaszoknak, portugaloknak, franciaknak en is elegge szurkolok, a cseheknek mar kevesbe, ott csak a NEDVED, aki szamit.

Amugy az en vagyalmaimban se szerepel Lipcsei, aki allitolag targytalan, mert a posztjan mar vagyunk elegen. Jo ezt hallani, hogy azert "van megallas".

Némó!

Crvena-meccs elhalasztva, de azert en nagyon remelem, hogy nem eresztik ossze a PSE-t a VDH-val! Az disznosag, es mar igy is tul soxor megtettek.

...PIROS-KEKEK EJAO!!!!

gabriolet_d Creative Commons License 2000.06.15 0 0 241
Hajra Vasas!

Ugye nem igaz, amit a mai MH írt? Ugye nem?
Nem kérek Lipcseiből!
Nem tudom Ti mit szóltok hozzá de számomra nem lenne túl lelkesítő ha ő is Vasas mezbe bújna. Remélem ez ugyanolyan vaklárma, mint a téli Kovács Béla ügy. LP ugyanúgy hanyatlóban van szerintem mint tavaly Váczi Zoli. Rajta sikeresen túladtunk, most miért vennénk meg egy ugyanilyen típusú játékost, aki ráadásul pár éve, "ősfradistaként" sem váltotta meg a világot a zöldeknél.

Szóval remélem, hogy nem lesz semmi a dologból.

Más: nem tudom nézitek-e az EB-t, nekem nagyon tetszik. Remélem az olaszok, a portugálok sokáig eljuutnak, a franciákban pedig biztos vagyok. (Szurkolok a cseheknek és a szlovénoknak is, bár nekik nagy bravúr kéne a továbbjutáshoz.)

Piros kék napot mindenkinek!

Hajrá Vasas!

Előzmény: TZS (240)
TZS Creative Commons License 2000.06.15 0 0 240
Nyár van!

Piros-kék meleg nyár van:-))))

Előzmény: Boniek (239)
Boniek Creative Commons License 2000.06.14 0 0 239
Mi van, mi van!?
nemo_d Creative Commons License 2000.06.14 0 0 238
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

A Tofe érkezéséről a képek készen vannak. Nagyon jók lettek! Majd elküldöm Zelének, hogy rakja fel. Pár kép van a VDK-BK focizásáról ami hétfőn volt!.

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.14 0 0 237
Felemelo, hogy ne lehetek a felemelo : )

HAJRA VASAS!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.14 0 0 236
HAJRA VASAS!!!

VASAS OLLE, VASAS OLLE,
VASAS OLLE,OLLE,OLLE!!!!!!!!!!!!!!!

HAJRA VASAS, KURVA JOK VAGYUNK,
KURVA JOK VAGYUNK, KURVA JOK VAGYUNK!!!!

.........VASAS.........VASAS

Boniek Creative Commons License 2000.06.14 0 0 235
Szép jó napot!
Először is köszönöm a jó kis játékot hétvégén - külön köszönet csapattársaimnak, Continak és Geyzának, egyértelmű hogy jobbak voltunk mezőnyben. Máskor is szervezhetnénk ilyet.

Májkell: jó nyaralást! Szerintem jól választottál nyaralási időpontot - ne feledd különben előfordulhatott volna, hogy Vasas meccset mulasztasz ilyen butaság miatt.
Egyébként Mallorca nem is olyan rossz...

Ádi és mindenki: hétvégéről milyen információid vannak? Kik az eddigi jelentkezők, stb.

Hajrá Vasas!

majkell Creative Commons License 2000.06.14 0 0 234
TZS !

Köszi a jókívánságot.Talán sikerül valami internethez férni majd, bár a feleségem már így is lázadozik, hogy " ugye nem akarsz a nyaralás alatt meccset nézni?".:((
Az az igazság, hogy egy kicsit elnéztem ezt a nyaralás időpontot.Na, mindegy.

Holnap még benézek indulás előtt.

májkell

Előzmény: TZS (231)
TZS Creative Commons License 2000.06.13 0 0 233
Hát a focit nem tudtam megszerettetni vele, de a Forma-1 nagy rajongója. Néha még az autókat is felismeri.
(Bár ha a Vasas TV-s meccset játszik, arra odafigyel.)

Szóval lassan ő is Vasas-hool lesz!

Előzmény: majkell (232)
majkell Creative Commons License 2000.06.13 0 0 232
TZS !

Ja, egy ilyen anyukával könnyű!:))Biztos sok magyar bajnokit nézett, azért keveri a lest.

májkell

TZS Creative Commons License 2000.06.13 0 0 231
Májkell!

Semmi gond, Édesanyám percre pontos összefoglalót adott:-))) Ő csak ért hozzá. (Szerinte pl. az a les, amikor a játékos csak áll és néz. Lehetőleg csípőre tett kézzel. Na ilyet most nem nagyon látott.)

A srácaid nagyon aranyosak, bár a Sandra még mindig nem kommunikál velem:-(

Jó nyaralást, és már az első nap keress egy Internet kávézót:-))))

A mez szerintem gyönyörű, felakasztottam egy vállfára, és lóg a szekrényen. Én is szeretném már megmutatni a nagyvilágnak.

Mindenki Vasas ÉÉ!

Előzmény: majkell (230)
majkell Creative Commons License 2000.06.13 0 0 230
Üdv Skacok !

Láttam, hogy mennyire hiányzok, ezért megszakítottam a nyaralásomat, hogy tudjak veletek itt csevegni.:)) ( Na, jó az az igazság, hogy csak vidéken voltam. De holnaptól tényleg nem leszek egy hétig.Mallorcán fogok rohadni, ahelyett, hogy itt a hűs szobában várnám veletek együtt a szezonkezdést.)

TZS !

Nagyon köszi, hogy kihoztad a mezt ! Bocsi, ha megvárakoztattalak, meg hogy úgy rohantam, de eléggé késésben voltunk.Remélem, hogy nem szalasztottál el egy gólt sem miattam.

Tényleg, mi a vélcsitek a mezről ?Szerintem elég dögös, már alig várom, hogy megjelenjünk az első bajnokin az egyen mezben.Tényleg, mikor lesz a sorsolás?

Irigyellek benneteket, hogy együtt fociztatok.Remélem legközelebb én is tudok menni, és meglátjátok brilliáns technikámat.:))

Na, már így is hosszú voltam.

májkell

Vasas ollé

ádi Creative Commons License 2000.06.13 0 0 229
Én kimondom!
Ha most nem leszünk bajnokok, akkor SOHA!
Ez nagy felelősséget ró vezetőkre, edzőkre, játékosokra, de a profiknak el kell tudniuk viselni az esélyesség súlyát.

Gyerünk, gyerünk Angyalföld!

Előzmény: tot tibi_d (228)
tot tibi_d Creative Commons License 2000.06.13 0 0 228
Szevasztok!

ADAM 17 !

Kicsit tovább gondolva azt, amit írtál nekem ismét az MTK gyakorlat jut az eszembe! Kölcsön adom a számomra kevésbé értékes játékosokat, természetesen jó pénzért! A másik egyesület fizeti az aktuális költségeket is! Ám amikor velem játsszik akkor nem léphet pályára!!!!!Emlékezzetek vissza, hogy az UTE 1/3-a nem játszhatott az MTK ellen!! Nem akarok sokat dumálni, de az ellenfél gyengítése és a pénz csinálása nem is rossz dolog egyszerre!!! Én nem bánom, csak legyen meg az az eredménye, amit úgysem mondok ki!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.13 0 0 227
HAJRA VASAS!!!

Mutyur!

Semmi gond, ez nem lefokozas, ha gondolod, maradhatsz a megszokottnal nyugodtan, tokmindegy.

Némó!

Igen, olvastam a PENZUGY elleni meccset, de most meg ugy tunik, megse lesz, itt van helyette a Zvezda! En egyebkent kifejezetten orulnek, ha nem lenne olyan meccs, utalom az ilyesmit.

geyza

Hat valahogy en is hasonlokepp vagyok, mint te es Mcsaba. Kezdek besokallni. Nekem 1tavozas/erkezes is sok, de errol most nem szolnek ezredszer. Azt viszont tenyleg nem ertem, hogy miert nem lehet meghuzni valami hatart.
Eddig 5 jatekos jott, orommel fogadom oket. De meg mindig naponta jelennek meg ujabb nevek, s egyre valoszinubbnek tunik, hogy min. 7 erkezo lesz (Makszimovszki,Havran + Horvath,Polakovics?,Hamori?)
Kicsit olyan ez, mintha most ez egy valogatott lenne. MEZEY GYURI a szovetsegi kapitany, es osszegyujti a kiszemeltjeit. Mindenki, akit a kapitany ki akar probalni, azt leigazoljuk.
S igy kisse sokan leszunk, fokent ha nem hagyjuk abba az igazolasi dompinget.
Igy egyre kevesebb eselyt latok, hogy az altalam igen nagyra tartott fiatalok, ill. hatteremberek egyaltalan padkozelbe keruljenek, pedig ok mar bizonyitottak nekem, es klasszisok, ez nem ketseg. KUKA, SALLAI (akit teepee mar ki is hagyott a felsorolasbol, ill. a multkori 8 emberes edzesen se volt ott a nevsor szerint - tenyleg, tegnap volt?), aki mar U21-es valogatott, ZABOS, HELGERT vagy NYERGES vajon mikor kapjak meg a lehetoseget? Ha mar PAL jateka is hatterbe szorulhat, aki visszaterve is imponalo volt!
A valasz persze felig megvan. NYERGES KRISZ es HELGERT mar mennek is kolcsonbe valoszinuleg.
S ha megis jatszananak valamennyit, akkor feltucat szupersztar kerulhet "pad ala".

Remelem, mielobb lezarjuk ezt az atigazolasi szezont, amely picit elszomorito nekem, de azert nagyon szurkolok majd az uj osszetetelu csapatnak!

HAJRA, HAJRA VAASAS......!!!

TZS Creative Commons License 2000.06.13 0 0 226
Most egy kicsit offtopic leszek, de az ötletet jónak tartom:

A Menhely Alapítvány nappali melegedőjében az utcán élő, focit szerető , de TV közelbe nem kerülő emberek is megnézhetik az EB mérkőzéseit. A falra kivetített meccseket 40-60 hajléktalan szurkolhatja végig. A szünetekben szendviccsel, teával, keksszel kínálják meg a jelenlévőket. Mindenki részt vehet a góltotó játékban. A legjobban tippelők apró ajándékokat kapnak.
Az alapítvány kéri azokat, akik jó ötletnek tartják ezt a programot - és módjában áll – segítsen tárgyi adományával (tea, vaj, zsír, cukor, citromlé, paradicsom, paprika, hagyma, góltotó ajándék…stb)
Egy telefonszám van: 322-3423, ezt kellene felhívni annak, aki úgy gondolja, tud valamit segíteni.

Egyébként pedig:
Hajrá Vasas!

ádi Creative Commons License 2000.06.13 0 0 225
Na jó, de hol van Májkell? :)

Mindenki Vasas!

Előzmény: TZS (224)
TZS Creative Commons License 2000.06.13 0 0 224
Piros kék jó napot!

A hétvégén jó nagy telefonforgalmat bonyolítottam. Gyorsan terjedt a hír, hogy itt vannak a mezek.

Társasági rovatunk következik:

- Tottibi! Majd hívj fel, légyszi, hogy mikor tudod átvenni az árut.

- Tofe nagyon boldog volt, hogy ennyien (8) fogadtuk. Nem kis feltünést keltettünk a B-terminálon. Az is igaz, hogy Tofe elindulás előtt még belenézett a topicba, így látta a készülődést. Szerencsére ebből nem derült ki, hogy szinte mindenki ott lesz. Geyzáék jól titkolták, hogy mire készülnek:-))

- Májkell családostul elutazott nyaralni, fogalma(m) sincs, mikor jön haza.

- Hooldjeki! Utolsókat vettük meg szombaton, még M-es, meg gyerekméret volt.

Mi a következő megmozdulásunk?

Hajrá Vasas!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.06.13 0 0 223
Örülök, hogy Kabát maradni látszik, de szerintem nincs még vége. Nagyon nagy pénz van az eladásában, és Havasi menedzser úr nem arról híres, hogy veszni hagyna ekkora pénzt. (Csak megjegyzem, hogy az UEFA menedzseri licensz anno kb. 200 milla volt, és ő ezt azt követően véltotta ki, miután az FTC megkapta a BL pénzt, ő pedig kisvártatva eltűnz at FTC-től.)

Más: A nagy meleg miatt olyan hülyeség jut az eszembe, hogy a 8-as mez most szabad Nálunk, Joao Pinto pedig "ingyen" megszerezhető...

Előzmény: geyza_d (222)
geyza_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 222
Hali srácok!

Kösz a mai focit! Szerintem az idegek harca volt. Megpróbáltam demonstrálni nektek, milyen az, amikor a védelmünknek nagyon nem jön össze. Egyébként a taktikai fegyelmet és különösen az erőnlétet illetően - már ami engem illet - borítsunk fátylat a történtekre.

Az aréna egy kicsit poros volt és hiányzott a több-tízezer szurkoló üdvrivallgása.

Azért a srácok sajnálhatják, hogy nem jöttek át edzés után nézelődni! A pr-ünk még nem az igazi...

Na most ennyit. Ha rendszeresebben összejönnénk, biztos jobban menne nekem is...

Hajrá Vasas!!!

geyza

ádi Creative Commons License 2000.06.12 0 0 221
Zele!

Látom, kényelmesebb most az air condition munkahelyeden hűsölni, mint a Fáyban focizni. :)

Láttuk az edzés egy részét, tényleg nagyon jó ez a csapat! Nem lesz könnyű beférni.

Na végre, Csoló! Vége az illegalitásnak.
Mindent beígértem ma délelőtt a nevedben, csakgyőzd teljesíteni. :)

Gyerünk, gyerünk Angyalföld!

Lorinc_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 220
Akkor minden OK, csak igy tovabb!
Milyen szurkerek lesznek a lanyaid?
;-))))
Előzmény: zele_d (219)
zele_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 219
Lőrinc!

Szerencsére mindenki egészséges, és a nagyobbik leány is jól fogadta a picit.

Üdv.: Zele

Előzmény: Lorinc_d (218)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 218
Zele

3 a magyar igazsag, plusz 1 a raadas! ;-))))))) Tehat meg ket probalkozas van ;-))))))
Teljesen ertheto hogy a lanyoknak is nagyon orulsz, remelem az egesz csaladod ep es egeszseges!

Előzmény: zele_d (217)
zele_d Creative Commons License 2000.06.12 0 0 217
Lőrinc!

Három a magyar igazság! A következő nekifutásra már fiút próbálunk, de azért én a lányoknak is nagyon örülök.

Üdv.: Zele

Előzmény: Lorinc_d (214)
Csoló Creative Commons License 2000.06.12 0 0 216
Ádi! Végre én is itt vagyok, úgyhogy néha benézek hozzátok. Halljam, mik a legújabb hírek Vasas lap ügyben?

Hajrá Vasas! Sziasztok!

Előzmény: TOFE (215)
TOFE Creative Commons License 2000.06.11 0 0 215
Sracok,

nagyon jol esett, hogy ilyen sokan kijottetek elem a repterre...

Remelem, hamarosan megint talalkozunk szemelyesen is...

VASAS

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!