Nekem a Maxx-esek mondták a legjobb árat. 6.6mFt lett a vége. A gyári extra+, a legjobb hifi 12 hangszóróval, 18-as alukerék...+1-2 apróság... ..majd 900 ezeret sikerül kicsikarni belőlük :D Jah és én a fekete mellett döntöttem
Gyartasbol rendeltem, a kereskedo nem mondta hogy mar nincs ilyen szin.. remelem nem kell mas szinre modositani mert nem igazan vagyom masra..:) A feketet nagyon kenyesnek ereztem latva a tesztkocsit..
Neked le van sotititve?? en kertem a gyari sotititest.. remelem jol fog mutatni az ezustel:)
Neked is diesel?
Mit gondoltok a diesel chippelesrol? vannak tapasztalatok mar?
Szerintem az lesz a legjobb, hogy a tavasszal újra felvetem a témát. Akkor már mindenkinek közelebb lesz és jobban tud tervezni. (ha elfelejteném, szóljatok rám! :-))
nemsoká én is "közétek tartozom" még kb. 2 hét és egy vadonatúj RSII TFSi boldog tulajdonosa leszek Már nagyon várom, hogy beletegyem magam... A motorozást adom oda érte. Remélem jól döntöttem!
> A 200 lovashoz képest is gyengébben megy a TDI. (olvasd még el a 2092-es hozzászólásomat is)
Még a régi hsz-eidre is emlészem, nyugi. :) Világos, hogy jobban megy.
De ez a TFSI erénye, nem a TDI hátránya, az ugyanis a többi dízelhez képest még mindig kurva jól teljesít.
A legjobb példa, hogy összemértük a gyárilag 140-es Leonomat egy 177 lovas 2.2 Aurisszal.
Szériában is hasonló (vagy jobb?) 60-100-a volt (városban ez elég fontos mérőszám), chipelve meg keresztülugorja a jó kis PD TDI a D-CAT-ot.
(Az Aurist nem lehet chipelni, csak box megy fel rá... kiváncsi vagyok, akkor tartaná-e a lépést.)
Amikor én vettem az enyémet, akkor még csak 185 lovas TFSI Leon volt, és csak kéziváltós. Ma már lehet, hogy a 200 lovas DSG-t venném. :)
Bár én évi 20e-t megyek, itt már azért van az üzemanyag-költségben különbség, ahogy néztem, menetteljesítményekben meg azért annyira nem nyújtana többet...
> A benzines "jóval" jobban megy, de természetesen többet is fogyaszt.
A 250 lovasod, igaz? :)
Csalóka ez, apa, az én chipes 140-esemhez képest is gyengusz az RS TDI. :)
> Benzinessel a 7 literes átlagfogyihoz nem 70-80-90-nel mehetsz, hanem 110-zel....
A dízel hidegüzemben és részterhelésen eszik jóval kevesebbet. Elvileg ugyanolyan peremfeltételek között meg kell maradnia annak, hogy kb. 20-25%-kkal eszik kevesebbet a dízel, ez ugye a technológiából következik. (Ez városban növekszik, egyenletes sebeségnél csökken.)
Az a baj inkább, hogy a 300 Ft körüli benyákból kortyol szívesen a TFSI. :( Azzal együtt nekem 30% körüli fogyi-felár jött ki, mikor számolni kezdtem.
Tényleg a legjobb helyet választottad! Én már régebben is javasoltam itt , hogy 1 próbát mindenképp megér. Az embert véletlenül nem Bálintnak hívják? Fogadjunk 6.5M -be belefértél! :))
Ha veszed át a kocsit szólj és adunk páran felvezetést! :)))
srácok ha a zemplénbe akartok jönni tudok segíteni van itt nálunk egy full felszerelt tájház 14 ember kényelmesen elfér benne zuhany konyha tv fűtés hatalmas nappali az udvaron sutni fozni lehet Tisza-part 3km nb1 es szintű focipálya mellette műfüves pálya(ha focizni akarnátok) 1km kb 70-90 km -es körben sokfelé el lehet menni (a hegyekre, zemplénre gondolok plusz borkostolás, házipálesz stb....) szóval ha erre akarnátok orientálódni :)) irjatok szállást kurva olcsón sőt lehet még ingyér is el tudom intézni...Bp-től Nyiregyházáig pálya van onnan 50 km-re lakom 4-es főút jó minőség ha nyomjátok pestről 90-100 perc...bocs ha kicsit offoltam
Anno a kiválasztáskor próbálam én is a benzinest. Tényleg jobban megy:) főleg, hogy nem fogy el 4e-s fordulatnál. Kizárólag a fogyasztási adatok miatt vettem a dizelt, ugyanaz az ár volt mindkét autóra.
Még a Seatom miatt küldözgetik az újságot: abban van egy FR - ugyanaz a motor mint a dizel RS - amit gyárilag 270 lóerőre húztak (itt már váltó, egyebek is más)
Engem érdekel úgyis a Zemplénbe járunk kirándulni.
Féligoff, de kirándulás miatt: akartam venni az asszony kombi Octijára egy biciklitartót. A skodás kereszt-tartót 32e-ért vesztegetik + 10e körül van egy-egy bicikli tartója. Valami olcsóbb alternativ megoldást nem tud valaki?
Az elmúlt hétben voltam vagy 3x végig az M3-on. A legkomolyabb, sebességű végigjövetelen a számitógép szerinti átlag 10,5 volt. A jóval miért van idézőjelben?:))
Jövő nyárra gondolkodom egy hétvégi RS találkozón a zemplén lábánál. A szállás megoldható ingyen, bár egy kicsit puritán (hálózsák, polifoam szükséges lehet, azért van néhány heverő is.) de a tisztálkodás megoldott. Amúgy önellátós, esetleg egy bogrács belefér. Programban vár-, kastély látogatás, esetleg borkóstolás + esti szalonnasütés szerepelhetne.
Akit érdekel a dolog dobjon egy mailt, csakhogy tisztában legyek vele, mire lehet számítani.
Igazan a legjobb kereskedesbe voltam:) Mosonmagyarovar!!! hajra!!:) Nah nem sikerult meguszni extrak nelkul:) de igy is a legjobb aron tudtam hozzajutni a kocsihoz:) jaaahhh es veletlen gyemant metal lett:))) nem fekete:))) megneztem nagyon tetszett de reggel volt lemosva es du mar koszos volt nah az meg nem kell:)