Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Hát nagyon látszik, hogy holt idény van! Na akkor valami érdekes. A mai Népszabadság Budapest mellékletben van egy cikk. A címe: "Stadionfelújítás: csak nagy csapatoknak" az alcíme: " A tizenhárommilliárdos ISM-program öt budapesti klubot érint".
A lényeg az, hogy a cikk szerint 2001-től a Vasas, az UTE, az mtk, a fradi és talán a kispest pályán kezdődnek a felújítások. Ennek részeként egységes elektronikus beléptetőrendszert építenek ki a pályákon. Az UTE pálya egyfajta mintapéldány. Hiszen ezzel szeretnék bemutatni az általános felújitási menetrendet. A ciki az, hogy az ISM külső forrásokra is számít. Elsősorban a liga és a klubbok részéről.
Na ettől függetlenül én örülök ennek a hírnek.
Adam örülhetsz mert a Pénzügyör pályárol is szó van.
A mai Szines Sport sok mindenrol beszamol, de nem tudjuk meg pl. azt, hogy a lecserelt edzok maradnak-e a klubban, es ha igen, milyen formaban.
Es azt se tudtam meg, hogy ki lesz az ifi B edzoje. Pedig tenyleg erdekel.
KUKA, KRISZ, siessetek, erjetek utol magatokat!
Remelem, ma a spanyol-jugo meccs kozben folyamatosan tajekoztat minket az m1 a
VASAS DANUBIUS HOTELS - Nyiregyhaza
merkozes allasarol(gollovokrol), s persze a vegeredmenyrol.
Menjetek le minel tobben Szolnokra!!!
Aki nyaralni megy annak jo nyaralast!!!
(Porkolodjon meg es kapjon napszurast! : )
Ha viszont nem VASAS-drukker, akkor rossz nyaralast! : )
Fel akarjátok rakni a hálóra a zártkapus edzésünkön készült képeket?... Aztán majd csodálkoztok, hogy a játékosügynökök megszállják a topicot...
Hétvégén van edzés? Ha valaki kint jár ma, megtudhatná, mert hátha összeszaladhatnánk egy kis rugdosódásra megint (bár nekem a szombat d.e. nem jó).
Mezey meg az edzőképzés helyett, jó lenne, ha a csapattal foglalkozna...:-)
Egyetértek , de az egy előnye volt, hogy ballábas ,ami még válogatott szinten is ritkaság mainapság ( ld angolok EGY SINCS !!) Strukturálisan meg egy csapat nem létezhet sokáig így.
Tényleg nem akarok egy újabb parttalan vitát ezúttal Zalánról, de pl. Farkasházynál minden szempontból jobb volt még az "alibizése" idején is. (Egyébként én is haragudtam rá jónéhányszor, de mások legalább annyiszor játszottak rosszul.)
A befektetési vásárláshoz csak annyit, hogy aki nem játszik, azért nem lehet nagyot kaszálni.
Olvasta a mai Sport mellékletében valaki Tóth Frankot?
A lényeg: Tonó miatt ment el, nem akart idegbeteggé válni. Nem volt semmi taktika, ha nyertek, Tonó volt az isten, vereség esetén pedig rossz volt a csapat.
Hát taktikát sokszor valóban nem lehetett látni, rossz volt nézni, hogy emberfórban sorozatban nem jutottunk lövéshez.
Azzal egyetértek, hogy meg kell találni a helyét a klubnál, pl. szakosztályvezető.
Azt tudom, hogy Keresztúr testvérvárosa de azt nem, hogy a Petőfi szobrot egy dunakeszi illetőségü szobrász csinálta. Az ember mindíg tanul pedig már azt hittem mindent tudok Keresztúrról.
Ha javasolhatom mennjetek el a Pizzeriába. Nagyon finom az eledel ott csak egy baj van, hogy multkor már szolnunk kellet, hogy a Zoltán Erikát vegyék ki de utánna nagyot buliztunk ott.
Tetszettek az összeállításaid ( Tubolyért meg dícséret ) de a legrosszabb balhátvéded még csak nem is ismerős , Szalánszkyra meg a Vasasban nem emlékszem . Fel tudna valaki homályosítani ?
póló
én örülök soma visszatérésének de tonó elküldése (és főleg annak módja,stílusa,emberiessége,logikája stb )csak újabb oldalról támogatja a - közismert...-véleményemet az itteni hangulatról ( meg egyebekről...)
Némó!
Keresztúr Dunakeszi testvérvárosa, ezért is megyünk oda. Tavaly nagyon összebarátkoztunk velük. Amikor a Petőfi szobornál (DKeszi szobrász alkotása) koszorúztunk, összeszaladt a fél város a szózatra. A dizsi lehet, hogy kimarad, nem olyan a társaság. De bulizni azt fogunk:-)))
Sziasztok,
eloszor egy kerdes, amire lehet, hogy senki se tudja a valaszt, de azert felteszem.
Mennyi ideig tart mostanaban alt. a katonasag, es mennyi idore vonult be SALLAI BALAZS?
BeKa
Az EB szerintem iszonyu jo, de nem annyira mint a VASAS-meccsek. Az pedig regi jol bevalt szokas, hogy "riportereink a hibákat itt a fantasztikus küzdelemnek tudják be, míg itthon a bénaságnak", de ehhez es hasonlokhoz nekem egy kulon topic is keves lenne...
Zombori Zalan
Zombori tavozasat en nagyon sajnaltam, szerintem egyaltalan nem alibizte vegig az utobbi 1-2 idenyt. Voltak gyengebb meccsei, talan meg periodusai is. Sot, olykor nem volt igazan harcos, es ez persze mindig zavarja a nezoket - joggal.
De en azert sose ertettem, hogy miert csinal(t) szinte mindenki ugy, mintha sose jatszott volna jol.
Az igazsag az, hogy szerintem volt nagyon sok jo meccse, voltak remek megmozdulasai, csodas goljai. De ezeket valahogy nehezen vettek eszre. Mert ot mar eleve ugy fogadtak sokan, hogy utaljak. Ezt persze ereztettek is vele joparan a meccsek alatt, s ilyen kozegben kevesen tudnanak folyamatosan jol jatszani, mondhatja barki, hogy egy profinak fuggetlenitenie kell magat ettol, az ilyen merteku ellenszenvet, ami egyesek reszerol fele iranyult, keptelenseg figyelmen kivul hagyni.
Es o ehhez kepest eleg jol megallta a helyet, jol jatszott.
Reszben hasonlot, bizonyos szempontbol ehhez foghatot tapasztaltam Ordasnal es Maczinal.
En igy lattam.
Mas.
Valoban baromi eros a padunk, es van B csapatunk is. Ugyanugy, ahogy eddig is.
Ha azonban tartjuk a lenduletet, lehet meg C csapatunk is...
Bizom benne, hogy a fantasztikus VASAS most nagyon jo lesz ezekkel a zsenikkel, es senki se allithat meg minket. Penteken pedig johet barki, mert ahogy kozhelyszeruen mondani szoktak, a ...-nek elobb-utobb ugyis mindenkit le kell gyoznie.
Na ez nagyon szép út lesz neked! Székelykeresztúrt nagyon ismerem hiszen oda 2 mentőt vittünk ki és egyébb gyógyszereket! Azóta rendszeresen járok oda. Imádok ott lenni! Meghát sajnos ott vette el a rendőr a jogsimat, de szerencsére vissza adták! A Hargita discot kine hadjátok! különben Keresztúrra én szeptemberbe megyek! Petőfi szobrot megkoszorúzni a balsescut le rókázni!
Hova lesz a nagy nyaralásod? Különben lesz még szerintem bódog-bódog születésnapot! Ismerve magamat illetve az alcohol hatását az ének és nótafa kedvemre!
Vagy a Velencei tóra (esetleg Siófokra):-))))))
Apropó: nagyon hiányzott szombaton a "Bódog, bódog, bódog születésnapot:-))))
Igyexem pihenni, bár a bajnokságig még remélem lesz más alkalmam is.
Hajrá Vasas!
Jó nyaralást! Pihend ki magad rendesen mert felkell készülni a bajnokságra! Különben én is észre vettem, hogy az EB-n énnyonyéznak! Szerintem a Fáyba jöttek tanulni tőlünk!
Más. Szerintem eléggé jól bevásároltunk! Legalábbis magyar szinten. Az mindenképpen jó, hogy van egy B csapatunk is.
MCsaba!
Nem akarok nagyon vitatkozni, Zalán valóban jól lát a pályán, érti a focit, Pálzolival is jól megértették egymást - többnyire a pályán kívül - de az utolsó egy-két idényt elalibizte. Nem mozgott szinte semmit, folyamatosan dumált, mindig meg volt sértve valamiért, és a 100% is gyakran kevés volt a gólhoz.
Szerintem az említett két srác ebbe a csapatba is befér. Azt is el kell fogadni, hogy egy gazdasági társaságnak vannak befektetés jellegű vásárlásaik. Az egy másik kérdés, hogy csak úgy lehet ebből profitálni, ha játszik, mutatja magát az "áru".
Ádi!
Lehet, hogy megköveztek, de én Zalánt hazai szinten jónak tartom, sajnáltam, mikor elment, a Vidiben pedig nagyon jó évet zárt. Nálunk az volt a baj, hogy nem a neki leginkább megfelelő poszton játszott, ott nem találta a helyét, a közönség - az "igazi" Zombori miatt is - kikezdte, ő pedig ezt rosszul reagálta le.
A tervezett összeállításhoz csak annyi, hogy messze nem ez a végleges, de továbbra sem értem, hogy miért kellett télen az utolsó pillanatban a nem edző Gázszertől Simeket és a nem éppen fiatal Bekőt megvenni, hiszen egyértelmű volt, hogy nincsenek azonnal bevethető állapotban, mikorra megfelelő kondicionális szintre kerültek, vége lett a szezonnak. Már akkor is szó volt a nyári nagybevásárlásról, a mostani csapatba pedig reálisan nem férnek be.
Szóval nem értem a dolgot.
A nap szenzációja, szerintem: Zalán tárgyal a Fradival! Ez jelentős erősítésnek látszik - a Vidinek! :)
Conti!
Megpróbálok fél ötre odamenni én is. Szolnokra nem valószínű, hogy el tudok menni. Mindig csak a meló!
Béka!
Mi is irigyeltünk a hétvégén, hogy világot látsz...
Nem tudom, ki állította össze a tervezett hadrendet, de valóban vitatható. Ez persze azt is jelenti, hogy baromi erős a padunk, ami nem rossz, tág teret biztosít a taktikázásra.
ÉRKEZETT: Petõ Tamás, Tóth Norbert (mindkettõ Újpest), Polonkai Attila (BVSC), Komódi László (Dunaferr), Hajdu Attila (Fortuna Köln -- német), Florian Makszimovszki (macedón, Hajduk Redics)
TÁVOZOTT: Szilveszter Ferenc, Végh Zoltán (mindkettõ MTK), Galaschek Péter (BKV Elõre?), Farkasházy László (?), Gróf Attila (?), Anatolij Gricajuk (?), Sallai Balázs (bevonult katonának)
AKIVEL TÁRGYALNAK: Hámori Ferenc (Netanya -- izraeli)
EDZÕTÁBOR: --
EDZÕMECCS: Június 28.: Zselik--Vasas, Óbecse. Június 29.: Becsej--Vasas, Óbecse. Július 1.: Vasas--Metallurg Donyeck (ukrán), Tata, 10. Július 15.: Vasas--Dunaferr.
HIVATALOS MÉRKÕZÉS: ?
TERVEZETT HADREND, CSAPAT
(1--4--4--2): Hajdu -- Mónos, Juhár, Makszimovszki, Aranyos -- Komódi, Petõ, Szili, Tóth N. --Sowunmi, Kabát.
http://nsport.westel900.net/s42.html
Hát én nem t'om, de nekem nem ez a kezdőcsapatom.
Nálam azért egy Zováth mindenképpen befér Komódi helyére, meg azért Simek (Mónos helyett) és mondjuk Pál Zoli (Pető helyett - és akkor Tóth Norbi megy be középre) sem a kispadot kellene, hogy koptassa, meg mondjuk még ezt a Makszimovszkit nem láttam játszani, de Totya nálam látatlanban jobb és ott van még Sonka is, aki azért szerintem jobb Apunál... Ja és persze nálam az első számú kapus Kavics...
Jövő héten egy kicsit több időm lesz, akkor vmelyik nap biztos kinézek edzésre (aki héten jár a klubnál, tudja már meg, hogy délelőtti edzések hogyan vannak - a Pünkösd hétfőből kiindulva olyan 9-1/210-től lehet, de hátha nem).
Mindenesetre most már tényleg kezdődhetne a hazai, mert szép és jó ez az EB (ráadásul szerintem nem is olyan szép és jó, csak riportereink a hibákat itt a fantasztikus küzdelemnek tudják be, míg itthon a bénaságnak...), de nem az igazi.
Na csók mindenkinek - és részemről is szorri a hétvége miatt, majd vhogy pótoljuk.
Engem is sikerült! Mondta a Zoli, hogy még hív majd, de nem gondoltam már erre az időpontra.Úgyhogy ki is kapcsolódtam gyorsan, utólagos elnézéseteket kérve!
Ma kint voltam az edzésen. Holnap is kinézek, ha tud valaki, jöjjön. Én fél öt körül érek ki. Az új mezt megkérdeztem, még nincs meg. Pénteken SORSOLÁS!!! Nem tudom, ki hogy van vele, én már nagyon várom!!! Hiányoznak a meccsek is. Jó lenne egy gyengébb képességű, tőlünk nyugatra lévő csapatot kapni. Az első fordulóban pedig jöhet bárki, ott bekapcsolódnak a nagyok is.
Szerintem egy jó elnöknek nagyon sok kritériumnak kell megfelelnie. Nem árt, ha van sportmúltja, kötődik a klubhoz, de a mai MAGYAR sportban ezeknél sokkal fontosabb, hogy gazdasági szakember legyen remek kapcsolatokkal. Jelenleg a mi sportunk senkinek nem üzlet!!! Csak személyes kapcsolatokkal lehet pénzt szerezni, ami szerintem az esetek 999 ezrelékében SOHA nem térül meg! Én azt gondolom, nálunk nem volt még rentábilis sportvállalkozás. Talán a '95-ös Fradi lehetett volna...
Szóval, aki esetleg megfelel minden követelménynek, sem biztos, hogy vállalná az egyesület vezetését. Majd utánanézek pontosan, most hogy működik az elnökválasztás, és pontosan mikor jár le Gyalog 4 éve. De abban egészen biztos vagyok, semmi beleszólásunk nem lehet.
Na szasztok!
Hajrá Vasas!!!!!!!!!!!
Andorra? Nem lenne rossz! Szép hely lehet. Liechtenstein is.