Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Most megy az Autómánia:
- Hű de köcsög volt a ficak, aki azt a szöcskét nyúzta!
- Hű de szép az a Rover!
- Az Audi sem ronda, (V70 XC azért szebb, naná)!
- Hű de semmitmondó volt az a teszteléses riport! Kár volt rá filmet pazarolni.
- Hű de mi értelme van ennek a túlspilázott autóhifizmusnak?! Tök gáz...
Wow mi van itt online chat? :))
Én is lehet ott leszek ivanicséknál de nem tuti.
Ja jut eszembe Oriza kb fél orája kaptam meg a Junius elsején irt emiledet :)) nem rossz
Szia Oriza!
Majd felhívlak mindjárt.Nemsokára megpróbálok aludni,mert bár reggel nyolcig dolgozom,én holnap,ha jó idő van kimegyek a barátnőmmel a Lupára és ahhoz nem ártana,ha tudnék hunyni egy pár órácskát....
Köszi,akkor lehet,hogy én is odagurulok...Bár,amikor múltkor kint voltam a párommal,akkor nem volt egyszerű odatalálni...Nem lehetne valami helyet megbeszélni,ahol találkoznánk és akkor közösen kivonulni Ivanicshoz.
lore!Olvasom,hogy tetszik a C70!Ha visszaolvasol egy kicsit,akkor csak annyit mondanék,hogy mégsem S80,marad a C70...
Holnap elnézek az Ivanics felé napközben dudát reléztetni, oszt jól megtudakolom, hogyan is lesz pontosan ez az esti szervizelés. Szívesen látnak-e, meg oda lehet-e menni, meg lesz-e egyeltalán. Az eredményt jól feltolom ide, aztán akkor figyelmezzetek be napközbenileg.
PS: TÖK JÓ a kuplungom! Úgy látszik ami nyikorgott rajta, az a szombati eksöntôl lekopott...
Szóval biztos forrásból tuggyuk(fargo mondta), hogy mindenféle veterán Volvók Londonból Sydneybe tartva holnap 6 tájban érnek Ivanicshoz szervizelés, majd egy hotelbe éjszakázás céljából.
Szal + kellene nézni őket, úgyhogy holnap 6-ra Ivanicsnál figyelünk, közbe én lehet, hogy kipróbálok egy S70-et.
Már réges-régen jártam itt, de amint látom a pörgés a régi.
Óriási kérdések ill kérések halmazát zúdítom reátok. Az 1-ik nagyonjó cimbim visszavásárolta a régi 245-ösömet amely még mindig gyári állapotában pompázik és 1-2 dologra szüksége lenne és engem kért meg mint a "kripta" régi tulaját, hogy segítsek neki.
Tehát:
1., beleépíthető DIESEL-motorra valamilyen megoldás akár csere is jó neki ja a motor 2.3L-es fullos állapotban van.
2., Alufelnik akár gumival is csak VOLVO 15".
3., Szervóssá kívánja tenni a kormányművet tehát kormányszerkezethez szervó+ ami kell hozzá.
Perej lehetett a tali kár ,hogy nem tudtam elcsusszani a Bolassal, de ő is ebédidőben sunnyogott meg.