Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Hát sok más nem lehet ott , de olaj meg annyi megy át rajta , hogy mindent "eltakar" . A város mint fogalom az olajkereskedelemben ( árjegyzésekben-olajhírekben ) minimum európaszerte közismert , de csak erről.
Tehát Ventspils maga a város, most aztán jó sötétnek érzem magam. Azért még mindig sörmárkának hangzik, szimpatikus is. Nem rossz az a site, de úgy tűnik mintha a gerelyhajítás kicsit fontosabb lenne nekik mint a foci. Az meg azért nem semmi, hogy még a címerben is olajvezetékek vannak.
Mindegy, most rossz lesz nekik.
Ventspilsről annyit tudok , hogy az orosz és voltszovjet olajexport legfontosabb kikötője .Itt végződnek a legfontosabb és legnagyobb csővezetékek. Elvileg pénz és infrastruktúra lehet itt dögivel.
Hasonló a Schalke ( Gelsenkirchen kb ugyanez csak szárazföldi csomópont az EU-ban ) .
Főnix Hotel Debrecen, Barna u.17.
tel. (52) 418-015
a 4-esről jövet könnyen megtalálod.
Felüljátó után - (lámpa) - Szoboszlói u. - (lámpa)- egyenesen tovább - Miklós u.- fel a Piac utcáig -jobbra a Vasútállomás felé - második utca jobbra -(ez a Barna u.) rövid utca végén jobbra a Hotel.
Egyébként Békánál Ádi megevett egy félkiló kenyeret is szendvics formájában, így a folyékony kenyér mellett a szilárd halmazállapotúból is betermelt, miközben a spanyolok kiestek az EB-ről.
Hát bizony bátyád nem számolt be katasztrófális egészségi állapotodról. Csak annyit jelzett, hogy otthon pihikézel! Azért így már egészmás a leányzó fekvése. Boccs és jóbulást!
A csapatok felállása a következő volt.
Gyengék: Buck gyepmester, Geyza, Hont Andris és Conti!
Profik: Zele, BéKa, Ádi és jó magam!
Az eredmény lényegtelen! Asszem 18-12-re kikaptunk, dehát mi a támadó focit eröltettük és a Gyengék csak alibiztek!
Ezexerint drága BéKa bátyám nem számolt be gyenge fizikai állapotomról, ami heveny megfázásomnak volt köszönhető. Még most úgy érzem, hogy a belső fejem nagyobb mint a külső.
Kik voltak a gyengébb csapatban, és kik voltak Veletek?
Hát igen. Aki megijed 1pici esőtöl az sokmindenről lemarad! Csak röviden! Zelével egy kis focisulit tarttotunk az amatőröknek! Taktikárol nem beszélhetünk igazán mert az amatőrök nem fogadták el az utasításainkat!
Rég írtam, de én is olvasok mindent. Váradi Ottó halála megrázott. Még Mészölyékkel focizott, de a csapatban már ott volt Török "Dara" (hm, ő sem él már...). 1970, KK-győzelem. Pozsonyban én voltam az egyetlen "fotóriporter", aki a csapatokkal bement a pályára, zászlócsere, stb. (KK-döntő). 14 évesen, egy Pajtás-géppel!!!
(Meccs után megbüntették a csapatot, mert eggyel többet cseréltünk a megengedettnél!!! Az edző - ha jól emlékszem: Albert József??? - elfelejtette, hogy nincs több csere és a vége előtt nem sokkal lehozta a kapust (talán Tamás-Bubu-csere volt)
De otthon telt ház előtt simán nyertünk.
Szóval ott voltam egy csomó edzésen is, egyszer télen rosszul lettem a hidegtől, Vinkovics és Árky Nándor vitt be melegedni az öltözőbe...
Egy csomó képem van a fiúkról, talán majd egyszer felteszem a hálóra. Egyébként én úgy emlékszem, Váradi O.-nak semmi köze nem volt Bélához, csak névrokonok voltak. Nem tudjátok, hogyan halt meg?
Hát ez van. Kicsit visszaemlékeztem.
Úgy néz ki, vasárnap én is megyek, de még nem biztos. És ha megyek, csak a focira.
Ja, s persze ketseg sem ferhet hozza, hogy a kesobb becsatlakozo csapatoknal is sokkal jobbak vagyunk. Csak a tenyszeruseg kedveert.
Egyebkent akad meg 1-2 magyar erdekeltsegu csapat a mezonyben, plusz par ismeros, pl. csuf, gonosz
Zeljeznicar (nemreg 2-4). Ha osszefutunk, visszavagunk kegyetlenul.
Reszkess, Europa, s add meg magad!!!
Mert
A VASASNAL NINCSEN JOBB, JOBB, JOBB,
AN-GYAL-FOLD, ANGYALFOLD!!!!!!!!!!!!!!
1 FC Universitatea Craiova v FK Pobeda
2 S.S. Folgore v FC Basel
3 FC Neftchi v NK Gorica
4 SK Rapid Wien v KS Teuta
5 Club Brugge KV v FC Flora
6 ÍBV Vestmannćyjar v Heart of Midlothian FC
7 Akademisk Boldklub v B36 Tórshavn (FAR)
8 Coleraine FC v Örgryte IS
9 FC Ararat v 1. FC Koice
10 FK Napredak v JK Tulevik Viljandi
11 MTK Hungária FC v FC Jokerit
12 FC Vorskla Poltava v FK Rabotnicki
13 KAA Gent v ÍA Akranes
14 Bangor City FC v Halmstads BK
15 FK Ventspils v Vasas SC
16 AS Jeunesse Esch v Celtic FC
17 FC Petra Drnovice v NK Buducnost
18 KS Tomori v APOEL Nicosia FC
19 UFC Rapid Bucuresti v FC Mika Ashtarak
20 Beitar Jerusalem v FC WIT Georgia Tbilisi
21 Omonia FC v FC Neftochimik
22 NK Zeljeznicar v TS Wisla Kraków
23 FC Sheriff Tiraspol v NK Olimpija Ljubljana
24 FC Kapaz v Antalyaspor
25 FK Zalgiris Vilnius v KS Ruch Chorzów
26 Aberdeen FC v Bohemian FC
27 GÍ Gřtu (FAR) v IFK Norrköping - Fair-Play
28 FK Metalurgs Liepaja v SK Brann
29 FC Slavia Mozyr v Maccabi Haifa
30 K Slovan Bratislava v FC Lokomotiv Tbilisi
31 Sliema Wanderers FC v FK Partizan
32 FC Constructorul-93 Chisinau v FC CSKA Sofia
33 AIK Solna v FC Gomel
34 HJK Helsinki v CS Grevenmacher
35 Glentoran FC v Lillestrřm SK
36 FK Ekranas v K. Lierse SK - Fair-Play
37 Boavista FC v Barry Town AFC
38 Constelació Esportiva v Rayo Vallecano - Fair-Play
39 Lausanne-Sports v Cork City FC
40 Valletta FC v NK Rijeka
41 KS Amica Wronki v FC Vaduz (LIE)
ON
Asszem a VASAS kimagaslik e csapatok kozul.
Ez nem ketseges. Mar csak igazolni kell a papirformat!
Területe: 64589 km2
Lakosság: 2681000 fő
Népsűrűség: 41,5 fő/km2
Fővárosa: Riga
Államforma: köztrásaság
Közigazgatási beosztás: 21 kerület, 7 köztársasági jogú város
Pénznem: 1 lats = 100 szantimi
Hivatalos nyelv: lett
Egyéb beszélt nyelv: orosz
Népek: lett, orosz, fehérorosz, ukrán
Vallások: evangélikus, római katolikus
Népesebb települések: Riga, Daugavpills, Jelgava
Gazdaság: ipari - agrár ország
GDP/fő: 1930 USD
Közlekedés:
Legfontosabb kikötő: Riga, Liepaja, Ventspils
Nemzetközi repülőterek: Riga
A mai Sport + eljátszott azzal a gondolattal, hogy hiába vált valaki állampolgárságot, ha már volt válogatott, akkor nem lehet az állampolgárságnak megfelelő válogatott tagja.
Ezt klubszintre vonatkoztatva (aki ahol NB I-es lett, csak ott játszhat) a jelenleg aktív játékosok közül így állhatna fel a kezdőcsapat:
Safi- Mészöly,Juhár,Maczó - Szilveszter,Erős,(Rósa) Gala,Vincze O., Zombori - Thomas, Pál Zoli.
Nem is rossz csapat.
Egy szomorú hír, főleg az idősebbek számára:
Meghalt Váradi Ottó, 1972-ig volt VASAS játékos, ekkor ment Diósgyőrbe, helyette jött Gass Pista.
(Egyébként emlékezetem szerint Béla bátyja volt.)
Most nagyon beleeltem magam abba, hogy felujitjak a PSE palyajat. Remelem nem versz at, mert ha ezek utan nem bovitik-szepitik a lelatot par even belul, rendkivul csalodott leszek.
ONTOPIC
A gonosz index jol ram ijesztett, hogy ujra regisztralhatom magam, mert eloszor ervenytelennek minositette a felhasznaloi nevemet.