Keresés

Részletes keresés

Templar Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3340
Trizi,

Sárkánnyal teenager koromban repültem (kb. amikor lore a csapkodószárnyas falepkével...), de aztán kinőttem ezt az elfajzást, vitorlázóval sosem repültem (mármint egyedül), kizárólag normális repülőgépekkel vagyok hajlandó közlekedni.
A földről eregetett sárkányok ügye fargohoz tartozik.

lore,

ma én is Farkashegyen repültem és én viszont értem :-((

Pletyis Mamszi
akiapostolimagányábanarrólábrándozikhogyazegetdiadalmasanhasítóTemplarlehessen

macska007 Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3339
Egy jópofa történet.(Bár semmi köze nincs a volvóhoz)Az egyik "mobilos"cég ügyfélszolgálatán zajlott le a következő beszélgetés:
Ügyfél:-Elnézést,a barátnőm telefonja is az én nevemen van és az a gond,hogy az én címemre jönnek az ő számlái is.Meg lehetne oldani,hogy azok más címre menjenek?
Dolgozó:-Sajnos ez egyenlőre nem megoldható.Komoly gondot okoz ez önnek?
Ügyfél:-Hááát eléggé,ugyanis nős vagyok.....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3334)
Pitecus Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3338
A turbós 7/9-es széria a HARIS katalógus szerint:
740 2.0 16V = 1986 ccm 147kW/200LE 290NM 219 km/ó 0-100: 8,0 sec. átlag 9,8 L/100km, gyártva 89-90 kat.-tal.
940 2.0 =1986 ccm 82kW/111LE 158NM 173 km/ó 0-100:12,5 sec. átlag10,1 l/100km gy.:90-től kat-tal
960 2.0 16V turbó=1991 ccm 140kW/190LE 280NM 210 km/ó 0-100:??? sec. átlag???l/100km gy.:90-től kat-tal
a kérdőjelek mit takarhatnak???

Előzmény: lore (3333)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3337
Lore
mocijogsi úgy megy, hogy ha csinálsz egy PÁV3-at motoros kiegészítővel, akkor kapsz egy korlátozás nélkülit. Ha ezt nem teszed, akkor "A"korlátozottat kapsz, amiben köbcm megkötés nincs, csak max 25KW és 0,16KW/kg-ig korlátozva. Ezt két év múlva lehet überelni. Vannak még korosztályi korlátok, de ez már téged sem érint:-).

Motoros Trz

Pitecus Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3336
Szia Keton!
Köszi az info-t. Egy 940-es hirdetés mellett találkoztam ezzel a köbcentis motorral. A 7/9-es szériákban naggyából azonos motor van, de kicsit furcsa volt nekem, hogy egy ilyen "kis" köbcentis motor van bennük. A pár lóerő eltérés valszeg a katalizártól adódik (vagy a tized kw átszámításból).
Viszont a kötelezője nem a "luxus kategóriába tartozik, ami jódolog.
Azt nem értem, hogy miért kerül 2x annyiba a 940-es széria, mint a 740-es, mikor évjáratuk ugyanaz?

Előzmény: keton (3330)
lore Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3335
Szia Triz,
szívem foglalt, amúgy is én inkább kutya-típus vagyok :-))) (ja, keton az enémeny is bromi sko gomb vn! Nehzé ez íyg!)
Figyelj egyetlen Orizánk, akinek még az autója is lélekkel rendelkezik: hogyan lehet nagyobbacska motorra (kétkerekű) jogsit szerezni? Igaz az, hogy ez csak két lépcsőben lehetséges? Úgy hallottam, hogy először 150ccm-ig kell mexerezni, aztán 1 év mnúlva lehet nagyobb hengerűrtartalmúakra. Most akkor hogyisvanez?

lore aki szintén kézisárkánypárti
ps: ma újabb halálos vitorlázó-baleset történt a Farkashegyi reptére :-( Nem értem...

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3334)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3334
Tempi
Loréval még nincs semmi, mer túl gátlásos vagyok,
úgyhogy ne is beszélj róla, mer még titok, csak
neked mondtam. Lorenének pláne ne említsd. A pletyis öregasszony aláírás meg required.
Loréval sárkányos, vagy másfajta repkedést terveztek? Én nem pánikolok, mennyünk repülni, és akkor még engedélyezem számodra a repülő Templar, vagy a sárkányos Templar aláírást is. Addig viszont pletyis mamszi:-).

Hogy van Lorené?
Alles gute oder was?

Keton
relax, értettük mit írsz nekem sem jön össze sosese. Túl sok gomb van ezen a szaron.

trz
a kézisárkánypárti

lore Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3333
Templar,
az nem turbós volt! A turbós volvo sokkal jobban húz, mint ahogy láthattad is, a másik srác produkálta.
BTW lorené egy kicsit jobban van, de sokszor belázasodik, holnap doki bácsi. Télleg, doki hol vagy??

keton,
az autobild is említ egy 190LE sport edition változatot. Ezek szerint az kétliteres?

480T,
az indexesek voltak a leginkább szétszórva, fargo késett, Triz és Macska sokat késett (és utána is csak egymással voltak elfoglalva, meg egy picit velem :-), guruló édespaját kalauzolta, Harvester a 480-asos sráccal konzultált, fargo Sz.Zolival trécselt stb..
Ehhez képest egy kisebbfajta 7-8 autós konvoj érkezett (index-mentes konvoj), tehát más társaságok is készültek.
A vetélekdő első számában is mindenki aki akart teljes gőzzel részt vett, megalapozva a jó hangulatot (csoportos kocsi-tolás).
Lehet, hogy a kémed valami fa mögé bújva az egyébként jól szórakozó társaságot 'leindexesezte'??
A gulyásleves, az F1-edzés, a szlalomparti (amiben szintén sokan részt vettek) szintén emelték a nívót. Szvsz az nem oldódott fel, aki nem akart. Én is bepofátlankodtam más autójába, és mást is engedtem a volánhoz (nemcsak a nettről...), szóval lehetett kommunikálni.

lore
ps: képek lesznek, úgy látom elkél...

Előzmény: Templar (3332)
Templar Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3332
lore,

Nem emléxem, hogy mekkora motorja volt a 7-esnek, de turbós volt az biztos. Háát az érzéseim vegyesek voltak. Szerintem nem ment olyan jól mint ahogy kinézett.

480T

Az kétségtelen, hogy az indexesek rányomták bélyegüket a talira, de aki akarta aktivizálni magát az fel bírt oldódni a társaságban, mint pl. a 3 autószerelő, a sörvedelő pályaördöge, Demidani, Szerencsés Árpi, Elnök Ádám, a srác a kék kombi kettessel és még sokan mások. Szóval szerintem legközelebb vagy gyere el személyesen vagy cseréld le a kémeidet :-))

Triznyák,

Ha kiveted a hálódat lore-ra (-re?) lorenéval találod szembe magad, aki vélhetően tesz arról, hogy csáberődet egy darabig ne használd, szóval annyi lesz a flörtölésnek :-D

By the way, lorené egészségi állapota rendben?

Templar
az amatőr természetgyógyász

keton Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3331
elvosam=elolvasom
keton Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3330
sziasztok

Pitecus,
akkor mondanék egy picit többet ezekről a motorokról, a mi 7-esünkben is ilyen van. Konkrétan mi érdekel? Teljesítménye kérdéses, 114-117LE között kb 5k ford/perc-nél (mindenhol mást írnak, láttam 114-115-116-117 LE-t is), ez nem túl sok, de normális autózáshoz bőven elég (persze fargo valszeg igencsak kevésnek találná). Viszont a hirtelen nem jut eszembe hány Nm nyomatékot már 2500-nál leadja. Olyan "batár" mozgása van az autónak, ha nem hajtod nagyon, nem is fogyaszt sokat, 9-10l, de ez sokmindentől függ, egyszer sikerült vele 8-at fogyasztani. Most, hogy elvosam, amit írtam, kicsit úgy tűnik, hogy túl erőtlennek festettem le az autót, szóval nálunk 3k fölé ritkán megy a fordulatszám, tehát ha nyomod, akkor beindul, mint egy tank. A végseb 200 fölött van, mi csak eddig mentünk vele (jobbára városban használjuk, de autópályán se hajtjuk szét, kényelmes 140-160), huzamosabb ideig bírja ezt a tempót(tehát a következő szépségfotózásig). Most a 130k km fölött van már benne, eddig semmi probléma nem volt vele. Ha van vmi kérdésed, nosza rajta!

DCs

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3329
Na jó, akkor elárulom, hogy macsek zümmögése
verte ki az álmot a szememből. Tegnap ugyanis vibrálósra raktam a telefont, hogy "halljam" ha valaki hív. Viszont ez az opció elég viccesen hallatszik, amikor a telefon az asztalon van. Olyan mint a dorombolás.
Tehát Templar: ma Macsek dorombolására ébredtem!

trz
aki azér lore-ra is hajt:-)

Előzmény: macska007 (3328)
macska007 Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3328
Triz!
Szerintem nyugodtan megmondhatod,hogy én ébresztettelek fel.....Már úgyis összeboronáltak bennünket...
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3326)
macska007 Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3327
lore!
Üdv.Nagyon nem kellett rábeszélni a találkozóra,mert szilárd elhatározásom volt,hogy elmenjek.Csak azt sajnáltam,hogy nem vízparton voltunk.Azért is mentem el korábban,mert a barátnőmmel lementünk a velencei-tóhoz.Egyébként egy Mobiltávközlési cégnél dolgozom nagyvonalakban.(Most is munkában vagyok..:-) MÁS:Ha valakit érdekel,hirdetnek egy 122-est(Amazon)1967-es évjárat 100 LE,1800 köbcm.2 ajtós.Irányár:260E Ft.Tel:06/20-3413-180
Előzmény: lore (3313)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3326
Ja majd elfelejtettem,
az időjárást én intéztem a háttérből
bocs Fargo, ha kicsit leégtél...

trz
akinek remek kapcsolatai vannak odaát
PS lore! Szerezz nekem olyan pólót, ami rajtad volt tegnap, király!!!

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3325
Volvo!
Sikerült felébrednem/felébresztettek, már itt is vagyok!

Lore,
nagyon ügyi, hogy te vagy az első. Látom, már megest sértődősköcc, pedig a kakasos nyalóka nem is az én ötletem volt. Na mindegy, majd lekávézzuk. Addig is tanulj, készülj a vizsgákra.

Képzeljétek, tegnap estetájt akarok elmenni itthonyról, beülök a szekérbe, oszt sekép-sehang. Megsértődött a kicsike, hogy koszosan mutogattam, és felakasztotta az izzítórelét, minekkövetkeztében hazavágta az aksit. Mégilyet! Hívtam autóklub, oszt korzáról be lett bikázva. Most jól műxik, ugyanis elnézést kértem tőle. Tehát next time szóljatok, hogy takarítsam ki tisztességesen.

Kérdés:
volt valaki innen rajtam kívül tegnap a katlanban. Naggggyon állat volt...

Templar
szerintem te egy pletykás vénasszony vagy!:-)
És azt észrevetted, amikor Loréval egész sokáig benn ültünk az autójában? Na ehhez mitszólsz?

Na ennyi, majmég később jövök

trz
go-go-goa!

480T Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3324
Jo napot, markatarsaim.
Sajna(?) nem tudtam kimenni a talira, de kemeim (tobb is!) ott voltak. Nagyon lesujto volt a velemenyuk: nagyon keves volvos volt, gyenge szervezes, akik nem ismertek egymast innen a forumrol azok visszahuzodva ucsorogtek.Sokan hamar leleptek. Szal szerintuk ez a forumosok talija volt. Lehet igy ez igy fajdalmas, de nem bantaskeppen mondtak, csak csalodottak voltak.
Elvileg! a tali nem csak baratok/ismerosok beszelgeteserol, egymas autojanak kiprobalasarol kellene hogy szoljon, hanem informaciok, hol mi olcsobb, jobb, van nekik, stb. szal a volvos hetkoznapok megkonnyiteserol IS kellene hogy szoljon. Hany uj ember lett beszervezve a majdani klubba? Egy picit en is ugy erzem egyhelyben toporgunk, es ez nem csak a hianyzo cegbirosagi papirok miatt.
A klub magjat ez a tizenegynehany ember adja akik itt a forumon kohognek egymassal. Emlekszel fargo, amikor a Lajoseknal talakoztunk, mit mondtam a klub-otletrol? A kezdeti lelkesedes utan marad majd 10 emberke es kesz. En mar anno ezt vegigjatszottam. (t.i. szerveztem mar en is klubot)

Mindezek eszrevetel, NEM fikazas.

Lacka
aki varja az arcaba a csulakat,paradicsomot, es egyeb romlott gyumolcsoket. ;((

Pitecus Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3323
Viszont kedden én is kimennék Ivanicshoz...
HA TÖRIK, HA SZAKAD!!!
Előzmény: fargo (3319)
Pitecus Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3322
Szevasztok!
off topic:
Életem legrosszabb napja volt a tegnapi. Minden mi a találkozó ellen szólhatott, mind a fejem fölé kerekedett 1 db comulusban.
Naszóval:
9.00: Mennyek el a közértbe.... Visszafele a kipuff leszakadt
9:30 irány a bolt, kipuf cső stb, szerelés
11:10 épp végzek, de a lépcsőn rosszul lépek a lábamra, fél óra pihenő
11:40 fürdés az olajból
11:50 a gyereken rózsahímlős (legalább is azt hiszem) kiütések jelentkeztek
(gyorsan orvoshoz, hátha még valamire kiérek)
12:15 irány a László kórház
14:00 robogás haza
14:05 telefon: a haverom lerobbant (golf I.) irány érte
16:00 végre haza, de elment a kedvem a találkozótól... nagyon fáradt vagyok idegileg
Ezt nem fogom soha senkinek sem megbocsájtani.
Most itt ülök és püfölöm a gépet.... fejemen a volvós sapka... és az egyszem mind.jpg képet nézem sóvárogva....
Mekkora platz van lebetonozva a kertmoziban???
Érdekelne, mert szlalom 2000 versenyhelyszínt keresünk.
Mikor lesz a legközelebbi tali???
Bocs, de a sírás környékez...
on topic
Épp a régi 95-ös katalógusokat nézegetem, mikor kibőköm:
940/960-as Volvókba van 1998 ccm-es moci hagyományos és turbós 116/190 LE-s változatban.
Erröl tud-e valaki többet mondani?
Üdv.
lore Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3321
fargo,
hát persze, hogy leesett, már amikor kivettem a szatyiból! Csak meg akartam osztani a többiekkel, hogy mennyire stílszerűek vagyunk...

A kedd esti meeting nekem attól függ, hogy mikor tudok szerdára felkészülni. Ha lesz időm, akkor természetesen ott leszek.

Láttátok a SzGergő újságját/könyvét? A Marótinál vette 9k-ért, tele van volvo-reklámokkal (tehát a volvo-reklámokról szól). Triz tudna mesélni, nagy élvezettel forgatta. Állítólag ha nincs is, akkor is meg lehet rendelni. A hét második felében azt hiszem kinézek a Marótihoz...

Templar,
milyen volt az a hetes amit kipróbáltál? Az nem egy 2.0-ás? Bár annál azért jobban ment szvsz.

Na, jó munkát!
lore

CYRUS Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3320
He he na és ki ért haza utoljára? :)))))
Én benne lennék ebbe a sydney dologba! Mikor megyünk ? Mennyi benzin kell Sydneig?

Lore nem égtél be abszolut :)
Amikor én elöször beleültem elfelejtettem hogy automata leszálltam a fékről és szépen belecsusztam az elöttem állóba de szerencsére semmi nem volt :)

Még hogy nem foglalkozunk eleget macsekkal? Végig a hütőrácsával szemeztem hogy milyen jól nézne ki az én ütött kopottam helyett :))

Fargo az enyémet bármikor kiprobálhatod még a "habtestedet" is elbirja fater is kb egy sulyban van veled :))

Ja és nem felejtettem el nektek az övet de ma is voltam tali elött a csávónál és még mindig nem volt neki....Most épp jövő hetet igért....elöbb utobb csak meg lesz!

Jó éjt :)

Előzmény: fargo (3319)
fargo Creative Commons License 2000.06.04 0 0 3319
Templar:

Támogatom. Még valaki?

Előzmény: Templar (3318)
Templar Creative Commons License 2000.06.03 0 0 3318
lore,

Sajna ilyen is van, bár ami azt illeti az ember kerékpárral is nyomorékra törheti magát, csak azzal nem lehet bekerülni a TV-be :-((
Részleteket nem tudok, esetleg hétfőn.
Mi egyébként is júliusról beszéltünk, hátha addig revideálod a nézeteidet.
Én mindenesetre valószínűleg holnap is nekigyűrkőzöm a nagymagas égnek :-)))

fargo,

Ez a London-Sydney csapat engem érdekelne, meg Ivanicsnál se jártam még (aminek legfőbb ideje).
Mi lenne, ha megdumálnánk egy időpontot kedden oszt összefutnánk a helyszínen.

keton Creative Commons License 2000.06.03 0 0 3317
sziasztok

lore,
én voltam a leghamarabb otthon:)
örülök, hogy jól szórakoztatok, én ma sajnos Volvok nélkül voltam, de ha csak eszembe jut a 764/945, máris jobban érzem magam.

Kicsit alább felmerült az IKEA. Észrevettétek, hogy az összes IKEA bútor pontosan passzol a Volvo csomagtartójába? Mintha beleöntötték volna.

DCs

fargo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 3316
Tájékoztatásul azoknak, akik még nem hallották volna:

Kedden érkezik egy veterán volvós konvoj Londonból, Sydney-be tartanak, 2-2 Amazon, 200-as és 100-as Volvo. A hat járgány az Ivanicsnál vonul boxutcába, ahol szervízt kapnak, majd nemtommi. Lehetne velük találkozni, eszmecserélni meg lefotózni ôket, újságolás céljából. No meg ismeretséget kötni, klubos szórólapot osztogatni, stb., stb.

fargo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 3315
lore:

Naná, hogy svéd termék!!! Hát direkt azért mentünk el érte az IKEA-ba! Azt hittem, rögtön leesik.

Vazz'g, a kettespróbálásról lemaradtam! Hiányérzetem volt, a manóba, tudtam, hogy valamit elfelejtek :-( Sebaj, legközelebb pótoljuk, feltéve, hogy valaki beengedi habtestemet a kettesébe :-)

Köszönetek II.

- Köszönet illeti Sz. Zolit az 544-ért.

- Harvestert az italért (életmentô volt, köszi kollega :-)

- A fônökurat a moziban a gulyásért (bár lore halászlevének jobban örültem volna).

A következô talit szerintem szeptemberben vagy olyantájt kellene tartani, részint mert addig lezajlik minden cégbírósági cécó, meg zért is, mert nyáron úgyis kiürül a város, szétszélednek a volvosok, nem lehetne nagy társaságot összetrombitálni. Mindenesetre addig el fogjuk készíteni a régóta ígért periodikát, (doki, figyelsz?) meg talán toborozhatunk egy csomó új emberkét is.

Mi a véleményetek?

A mai tali örömére bedöglött a dudám :-(
Viszont a kuplungnak jót tett a szivatás, azóta nem nyikorog :-) A szaga viszont még mindig érzôdik.

lore Creative Commons License 2000.06.03 0 0 3314
Ja, fargo! Finom a keksz! Jól látom IKEA? Svéd termék!! :-)))
lore Creative Commons License 2000.06.03 0 0 3313
fargo,
nagyon kedves vagy, szerencsére párom sokkal jobban van, lejjebb ment a láza, egy időre szünetelteti a futást... Valószínüleg reggel a futás után kimelegedve megfázhatott...

Templar, CYRUS,
hát mit is mondhatnék... köszi a próbakört, gratula a gépekhez! Kellemesen csalódtam bennük. Nem, nem néztem le őket, viszont ennyit se néztem volna ki belőlük. Fantasztikus, hogy a kormány erőszükséglete szervo nélkül az astráéhoz hasonló, a motorok meg nekem amolyan 'nyers erő' érzést adták... CYRUS, nálad persze beégtem amikor az automata kocsi baromszéles fékére tapostam, mondván ha a váltót birizgálod akkor én kinyomom a kuplungot! :-))))))

joyride,
na mi a véleményed? Jó volt?
Én is ilyen cégnél akarok dolgozni, ahol egy 2.0 16V V40 a cégautó! A főnök meg járjon csak egy A6-ossal, az ő baja! :-)

Macska,
mint Triz elmondta, nem foglalkozunk veled eleget. Hát cicám, meséljél! Nagy vonalakban elmondhatnád mivel foglalkozol, milyen autóid voltak ezelőtt, direkt választottál-e ilyen erős autót (macskáé, ha jól tudom 2300-as!!) stb.
Mennyit kellett győzködnie Triznek, hogy elgyere? Ugye nem bántad meg?

Triz,
elkezdtem egy egészségesebb életformát, amibe semmiféle füstölés nem fér bele (ami pedig a kávézással jár, ugyebár...). Azért a kajálások beleférnek...
Figyelj, te miféle késztetést érzel ha hallótávolságba kerülsz velem? Lehet, hogy üldözési mániám van, mindenesetre olyan érzésem van, mintha minden alkalmat megragadnál arra, hogy... :-) Tod, pofon búgyet!

Szomorú dolog szemtanúja voltam ma: a vitorlázó reptér mellett szoktam futni. Ma épp a táv 3/4-énél visszafelé látom, hogy felszáll egy motoros sárkány. Valami miatt végig figyeltem, hogy száll fel. Egyszer csak egy kipufogó-durranáshoz hasonló pukkanást hallottam és a sárkány elkezdett zuhanni. Láttam ahogy becsapódik a földbe. Megtettem még pár métert, mint aki fel sem fogta mi történt. Aztán egy másodperc múlva ráeszmélve, hogy ennek a fele se tréfa, elkezdtem futni a gép felé. Láttam, hogy én vagyok hozzá a legközelebb, elkezdtem hegynek felfelé sprintelni. Félúton kiugrik a sárkányból egy lány, láthatólag semmi baja. Odakiálltok neki, hogy jól vagy? Erre azt mondta, hogy ő igen de a fiú keze eltört, vérzik mindenhol és fájlalja a gerincét és a benzin is folyik. Odaszaldtam, a srác eszméleténél volt, mondta, hogy csak a mentőt hívjam. Mondtam, hogy azt már többen megtették. Azt mondta ne szedjem ki. A benzinről megállapítottam, hogy nem folyhat vészes helyre, segítettem a srácnak a lábát kiszedni a roncsból. Ekkor megérkeztek a hangárból az emberek. Leszedték az akkusarut, meg lekapcsoltak ezt azt, aztán hívtak egy helikoptert is, mondván ide a mentőautó nem elég.
Ekkor eljöttem. Baromi szar volt szinte tök tehetetlnül ott lenni. Templar, tudsz erről valamit, mint repülős? Nem nyúlnak a pilótához, ha az a gerincét fájlalja (nem vagyok hülye, ezt úgy értem, hogy nem-e elsődleges a szivárgó roncs elhagyása?)? Hogy lehet, hogy a lánynak semmi baja nem volt, míg a fiú összetörte magát (ennyivel biztonságosabb a pilóta mögött ülni?)? Tippelgettek ott, hogy a légcsavar eltört meg ilyenek. Szvsz ha nem hegyoldalnak tartanak akkor leteszi, de így... :-(((

A híradóban láttam, hogy Debrecenben is lezuhant egy vitorlázó, ketten meghaltak...

Mi van itt?? Templar, ha nem haragszol elnapolnám azt a repülést :-( Nem benned nem bízom, valahogy a repülés élményére nem vágyom annyira...

lore akinek első lorené épsége

fargo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 3312
lore:

Jobbulást a párodnak, ha segítség kell, (gyógyszer, szaladgálás, akármi) hívj bátran.

Van egy nagy Volvos zászlónk, elboltoltam a sörbajnok csávótól, úgyhogy legközelebb lehet vele villogni ha valahol megint összegyűlünk. Remélem nem keresi egyik márkakereskedés / szervíz / márkaképviselet sem. Legfeljebb ha rámugranak, akkor megmentitek a becsületem, OK?

ööö... van egy ilyen Quaker State Universal Spray névre hallgató cuccos is, amit ma nyertem, ez amolyan rozsdaoldó / kenô / kontaktjavító cucc, olyan mint a WD-40. Átgondoltam, és úgy vélem, a 850-esnek 20 éven belül nem igazán lesz rá szüksége, ezért szívesen felajánlom a közjó javára. Szóval ha valaki hasznát látná, akkor szívesen átpasszolnám. Tudom, hogy nyereménnyel / ajándékkal ilyet tenni nem illik, de még mindig jobb, mint ha itt porosodna a polcon...

fargo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 3311
Üdv Kollegák :-)

Magamhoz tértem a délutáni punnyadást követôen. Kissé leégtem a napon, kezd repedezni a fejem, úgyhogy most árnyékban regenerálódok.

Külön köszönet illeti szerintem:

- Az idôjárásfelelôst, aki gondoskodott a mai szép idôrôl, bár némi árnyat adó bárányfelhôkkel boldogabb lettem volna.

- Mindazokat akik megszervezték a talit, no meg lebonyolították.

- A lelkes társaságot, élmény volt Veletek (újra) találkozni.

- A Volvokat, hogy remekül helytálltak, a "gyorsulási" azért nem volt csekély igénybevétel...

Szóval jó volt, csináljunk ilyet még.

Megkértem a moderátort, hogy javítsa ki Trizzy hozzászólását, kissé ellinkelte a dolgot, mert az azt megelôzô hozzászólások nem jelennek meg. Sebajseis.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!