Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Kicsit megkésve reagálva lore "futásteljesítményére":
Én 12 évesen a Cooper teszten 3100 métert futottam, és nem én voltam
a legjobb a körben. Igaz, akkor még egyesületben fociztam.
A felnőtt szint tudomásom szerint akkoriban 3600 méter volt.
Fogadjunk, hogy le se feküdtél aludni:-).
Figyelitek, hogy Lore kimaradozik?
Hej Kisfiú, kirántom a kakasost a szádból!:-)
Tessék szépen itt figyelni reggeltől estig!
Örülök, hogy tetszik a "verseny". A topic hatására tetszettek meg ezek a svéd vasak, eddig csak a "megbízhatóelegánsbiztonságos" kategóriában voltak (legalábbis nálam). A kedvencem a 850 GLT (2.5L). Eddig nem tudtam elképzelni a feelinget egy Volvo körül, de ennyi lelkes embert ritkán látni egy márka körül, talán az E30 topicban vannak még hasonló "őrültek". Párezerrel régebben kérdeztem a 7-es sorozatról, mert autót akartam venni, de sajnos erről most le kell tennem (munkahely over :( ).
Triznyák: A Flasht csak szabadidőmben gyakorlom, de nagyon tetszik.
fargo: Tegnap én is láttam az Autómániát. Az a Rover tényleg gyönyörű, nem is értem, hogy említhette egy szinten a Golffal. Jövő héten Saab 9-3 Viggen lesz!!!
Ügyes legyél Fargo bácsi, de ne szaszerolj sokat, néha aludni is kell. Én is megyek punnyadozni. Csütörtöki zabbantást próbáld beiktatni, Oyának, jó, Lórinak jó, nekem is asszem, csak a te válaszod hiányzik.
Jóccakát és vegyél PC-t, meg álmoggy mélynyomókról.
trz
Groover Washington Jr. : Take Five (COOOOOOLLLL!!!!!)
Nem is az almával van a baj, ez az egyetlen pc-s darab a rendszerben: egy 4 drive-os külsô ház. Azt hiszem bekakkantott a tápegysége. Legalábbis az egyik.
Az én rádióm (SC-801) csak 6 lemezes CD-t tud vezérelni. Az meg vagy gyári cucc 200k körül, vagy 80k-ért Alpine, meg 40k-ért kábelgányolás, meg beszerelés.
Nem szeretném lecserélni a gyári rádiót, annyira ergonomikus meg jó, hogy mellette gagyinak tűnnek a feleakkora akármilyenszuper fejegységek is. (Ki bírja eltalálni azokat az icipici gombokat rázós -- értsd budapesti -- utakon?) Annyira meg nincs vájtfülem, hogy a kicsivel jobb minôség miatt dobjam ki az egyébként elég jó Alpine-féle gyári rádiót...
Tudom én azt, nagyon jól, próbáltam a Szike Golfjában, de hát most a prio-listámon eléggé háttérbe szorult az autóhifi kérdése. Valahol a 10. hely környékén tanyázhat, ha jól sejtem...
Az, ami a hangnyomás-versenyeken szól, az szép? Az csak hangos! Na jó, tudom a 200-as kupék ettôl jobban szlalomozódnak, de hát az extrém kivétel, nemdebár?