Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Az, hogy Udvarival tárgyalunk és Hámorival már nem, az egyébként honnan derül ki? A NS összeállítása ezt tartalmazza, de én nem olvastam az alapinfókat. Szambadi help mí!
Ma este úgy izgultam a meccsen, mint az MK döntőn. Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy itt örülhettem a végén! Delvecchio megkímélhetett volna egy csomó izgalomtól, de így is jó volt. A hollandok első 11-ese nagyon nevetséges volt!
Azt hiszem, csak egy hét múlva jelentkezem ismét. Addig is jók legyetek!
Contra!
Én is gratulálok az unkahugod érkezéséhez mindenkinek, akinek része volt benne. :)
Nem tudom, milyen hoolnak neveled, mire felnő lehet, hogy Kispestnek már nem lesz profi labdarúgó csapata. Mostanában a vezetők mindent elkövetnek, hogy szétverjék magukat. :(
Némó!
Pedig jön a bátyám is, és a fia is. Most szabadok, amíg az asszony Pannával még bent van a kórházban. :-))
A Dénes Tamás-féle helyen voltál már?
Ha arra jársz, add át neki kispesti üdvözletemet! :-))
Lehet, hogy lemegyek, de lehet, hogy a Hősök terei sörsátorba megyek! Tényleg remélem Pannából nem nevelsz majd szőrös talpu oláhot? Csak vicceltem! Különben szerintem pereld be azt a rohadt oláh névbitorlásért!
Contra bratyónak gratula, bár ezt ma személyesen is megejtem! Continak jó nyaralást kívánok! Ja egyébként nekem kell mez ahogy jeleztem neked! Nagy méretben és Némó felirattal!
Nekem is nagyon tetszett Mallorca. Mi két éve voltunk ott egy hetet. Szép volt, most is hasonlóra számítok, talán errefelé több kirándulást teszünk. Granada, Gibraltár, Ronda, Tarifa, talán Sevilla. Bár egy hétbe megint nem fog sok minden beleférni. De azért sem akartam több szabira menni, mert ahogy már írtam is, tervezek néhány 2-3 napos utazást kedvenc csapatunkat elkísérvén.
A mezre ma is rákérdeztem, árat még nem tudnak, de valószínűleg nem lesz drágább, mint a tavalyi. Nem hoznak be belőle nagyon sokat, aki kimarad, lemarad... Egyébként a régit is mindenki /legalábbis sokan/ akkor kezdte el keresni, amikor már elfogyott. Kérek mindenkit, akit érdekel, küldjön egy mélt, méret és esetleges felirat megjelölésével.
Készülnek a grafikák, sajnos már nem tudom nektek megmutatni, de, ha visszajöttem mindenki megkapja. Három figura lesz: farkas, tigris, és vaddisznó. Plusz egy angyal, amit kiegészítónek lehet pl. sálra, vagy pólóra tenni. Aztán majd el kell dönteni rövid határidővel, hogy melyik legyen a végleges, mert a kezdésre szeretném, ha elkészülnének a cuccok. Meg a jelmez is.
Holnap még jelentkezem az általam remélt talján diadal után. Francescooooooooo Totti ééééóó!!!!!!
Mindenkit Üdvözlök!!
Eddig csak olvastam,de mostantól néha bele is szeretnék szólni!!! Gratulálok az újabb csemetéhez, és sok boldogságot!!!
tot toni
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!
Contra bratyónak megszületett a 2. gyermeke (egy újabb Vasas-hool), akit szintén Annának hívnak, 51 cm hosszú és 2800 gramm súlyú. (Súlyban azért mi győztünk!)
A mai NS szerint már nem tárgyalunk Hámori Ferivel, az érkezettek között sem szerepel, tehát az ügy storno, vagy az újságíró elfeledkezett róla.
Szerintem a várható csapatösszeállítás sem a legacélosabb.
Azért is HAJRÁ VASAS!
Az útvonal a B1 és B61-en Krakkón, Varsón, Vilniuszon keresztül Rigába 1400 km. A Shell útvonaltervező szerint csaknem 24 óráig tart az út folyamatos vezetés mellett (ha Zele nem akar megállni minden benzinkútnál - ha igen: egy hét).
A próféta szóljon belőled ! Egyébként rám számíthatsz, nem megyek Lettországba, de csak a te kedvedért !(Meg a feleségeméért.) :))
Köszi az infót.Előre is kellemes nyaralást, de addig még gondolom betérsz a kocsmába. Biztos király lesz, én Mallorcán remekül éreztem magam.
Lehet, de még nincs meg, így az árát sem tudom. De szerintem, kb. annyi lesz, mint a tavalyi. /12e/. Mai infom az, kb. két hetet kell még rá várni.
Szombattól egy hétig nem leszek, kérlek benneteket, ha bármi hír van a CSAPATRÓL, egy SMS-t küldjetek! Előre is köszönöm. Én meg majd szerzek egy pár szurkolót a helyi lakosság körében. Egyébként a helyiek Marbella polgárai.
Ezúton kérek mindenkit, hogy ne menjen Lettországba! Igazán önző módon teszem ezt azért, mert nekem nem lesz rá alkalmam, és megszakadna a szívem, hogy Ti meg ott vagytok. Bőven klesz még rá alkalom, mivel a legszerényebb várakozásaim szerint is legalább két-három kört megyünk még a letteken kívűl.
Én nem lennék meglepve, ha mi lennénk a Vidi menetelését felidéző magyar kupacsapat.
Bocs öcsi, valóban nem nagyon ecseteltem egészségi állapotod - szerintem aki akart, az ott volt...:-) (lásd geyzas'freundin...)
Amúgy sokkal jobbak voltunk, de mi helyzetekre játszottunk és arra, hogy Némó hányszor kerül üres kapu elé a labdával és mivel üres kapuba nem cikk betalálni, ezért Némó csak kapussal szemben volt hajlandó gólt lőni.
Amúgy akik ott voltunk aláírtuk az alakuló közgyűlés jelenléti ívét, de ez elég kevésnek tűnik. Jövő héten jó lenne vmikor egy napot, v. pár órát mindenkinek akit érdekel rááldozni, hogy odakanyarítsa a nevét - bár ehhez lehet, hogy a legjobb MCsaba csüt-pénteki vizite lett volna a legjobb, noha nekem az áv-m miatt nem igazán tuti.
Mindenesetre úgy tűnik, hogy a jó isten sem ment meg minket a bejegyzéstől... Jó lenne másmilyen bankajánlatokat is megtudni, mert Májkel(l)bank ajánlata végülis nem rossz, de azért khhhmmmm... sz'al aki látta, tudja miről beszélek, de ettől még lehet, hogy máshol is ennyi a bankszámlavezetés.
HAJRÁ VASAS!
ui.: Riga-Bp. mennyi? (+ autópályadíjak, benzinárak stb.) Jövő héten vhogy egy szolid összeröffenés ennek tisztázására?