Keresés

Részletes keresés

nemo_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 426
BéKa!

Hun lehet bé lépni az AEF-be? Nagyon bé szeretnék lépni!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

majkell Creative Commons License 2000.07.04 0 0 425
Béka !

Ok, holnap délelott valamikor nem leszek bent, majd még megírom.

májkell

BéKa_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 424
Nému!

Részemről most hétvégén (mint jeleztem) nem érek rá, de ettől persze még mindenki aki akar, kitalál a Fáyba...

Részemről a jövő hétre tervezem a csúcsformába hozást, amikor is a D'ferr (edzőmeccs kapcsán történő) alázása kapcsán összehozhatnánk vmi programegyeztetőlabdarúgósöröző-meetinget.

HAJRÁ VASAS!

ui.: Gala!
Pozitív gondolkozás!!!

nemo_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 423
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Karesz4!

Na látom lassan de biztosan le esik a tantusz! Bizony, bizony azon a helyen kollegák voltunk! Ilyen kicsi a világ(háló).

BéKa!

Lessz a hétvégén foci? Csak azért kérdem mert nagyon formába vagyok lendülve! De félre téve a tréfát jó lenne picit rugni a bogyót!

Némó

MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 422
Annyira nem számító zsoldosok, hanem igazi sportemberek, hogy Pető vissza akart menni Újpestre, miután kiderült, hogy van (lesz) ott pénz!
Előzmény: GALA (420)
teepee Creative Commons License 2000.07.04 0 0 421
Gala
Én ezt egy szóval sem mondtam, annyit említettem, hogy ebben a balhéban nem hibás a két focista meg a Vasas-vezetés. A többit nem tudom, bár mondjuk nem értem, miért hiszel azoknak az újpestieknek, akik zsarolják, veréssel fenyegetik a játékosokat, de ez már egy másik kérdés. Lehet, hogy amit elmondtál, az mind igaz Tóth N-re és Petőre, de nem tudom, láttál-e már edzést ebben az idényben? Javaslom, nézzél meg egy egymás közötti játékot, és akkor megtudod, miért igazoltuk pl. Tóth Norbit.
Üdv, teepee
GALA Creative Commons License 2000.07.04 0 0 420
Szóval akkor megnyugodhatok , ezek nem pénzéhes , számító, zsaroló zsugás playboy-zsoldosok(ahogy mondjuk az ujságokból , meg az utések kommentjeiből tűnik) , hanem ártatlan , fejlődni akaró ,igazi sport- és csapatemberek .
Hál'istennek.
Előzmény: teepee (419)
teepee Creative Commons License 2000.07.04 0 0 419
Hali!
A Pető-Tóth N. pénzügyi afférról: a játékosok semmiről nem tehetnek, csakúgy, mint a Vasas-vezetők. Az "okos" újpestiek (élükön az ügyvéd Kötelessel, meg Lukács Ferivel) feketén fizették a focistákat (ez megjelent az újságban és ez ellen a newpestiek nem tiltakoztak...), és az átigazolási szabályzat szerint csak azt a pénzt (vayg a dupláját) kell kifizetni, amit a focisták számlán felvettek.
Erre én meg azt mondom: Aki hülye, haljon meg...mondták az újpesti vezetők és leugrottak a tizedik emeletről...

MCsaba!
Pál Zoli közel sem teljesen egészséges...nem bír végig egy meccset, sőt. Kb. 30 percig tud menni, igaz, ezalatt olyan megoldásai vannak...Szóval szerintem ne úgy készüljünk, hogy Pálzoli kezdő lesz....
Csá, teepee

karesz4 Creative Commons License 2000.07.04 0 0 418
Üdv Mindenkinek!

Ha valaki nem ismerné ezt a listát:

A német Bayern
München csapata vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival
foglalkozó szervezet (IFFHS) világranglistáját.

A 300 rangsorolt klub között 5 magyar is található. A legjobb a
60. helyen álló MTK Hungária FC. A bajnok Dunaferr SE a 298., a
Vasas a 257., a Debrecen és a Ferencváros holtversenyben a 269.

A legjobb 10 (zárójelben az előző helyezés)

-------------------------------------------

1. (1.) Bayern München (német) 307 pont

2. (2.) Real Madrid (spanyol) 305

3. (3.) Lazio (olasz) 300

4. (4.) FC Barcelona (spanyol) 294

5. (5.) Chelsea (angol) 292

6. (7.) Manchester United (angol) 280

7. (8.) Galatasaray (török) 277.5

8. (9.) Corinthians (brazil) 248

9. (10.) Boca Juniors (argentin) 247

10. (12.) Palmeiras (brazil)

és (6.) Valencia (spanyol) 246-246

...60. (57.) MTK Hungária FC 142

..257. (230.) Vasas 65

..269. (250.) Debrecen

és (274.) Ferencváros 63-63

..298. (267.) Dunaferr SE 60

GALA Creative Commons License 2000.07.04 0 0 417
Érdekes miért nem kommentálta/ja senki Pető és Tóthnorbi-féle pénzügyi vitát ?
MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 416
Kabát, Tiber nem lesz örökké sérült, Pál Zoli állítólag teljesen egészséges, Thomast pedig formába kell hozni (komoly edzői feladat). Mindezektől függetlenül ha mégis kell csatár, akkor miért a lógós, alibiző, stb. Egressy?

Más: a szombati meccsről néhány szót, ha lehetne. Köszi.

H2O póló:3 hete visszatért Soma, 2 hete megtartottuk Várit, a múlt héten visszahoztuk Varga Tomit, ezen a héten még semmi hír. Nem lesz ez így jó! Még legalább két minőségi ember kellene (egy center Regős helyére mindenképpen), és akkor a Kovács Z., Vári, Varga, Lehman, Katonás, Nitsovits, Tóth Laci, alapcsapat jó lesz.

BéKa_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 415
Karesz4!

Olvasd a méledet is...

Májkel(l)!

Ma nekem nem jó, de holnap felhívlak délelőtt és akkor d.u-ra lebeszélünk vmit - elvégre én itt vagyok a Balaton u-ban.

A 15-i meccs remélhetőleg vmikor koradu. lesz, de én még nem t'ok pontos időpontot.

HAJRÁ VASAS!

majkell Creative Commons License 2000.07.03 0 0 414
Üdv Piros-Kékek !

Talán most már itthon is leszek egy kicsit, úgyhogy aktivizálom magam.

Béka !

Én is gratula.Jegyzőkönyv aláírásra tudunk napközben találkozni, vagy annyit nem ér ?(Én a Váci utcában dolgozom.)

Mikor lesz a meccs 15-én ?

májkell

Ui: A lányom Mallorcán az elejétől a végéig elénekelte az örökzöld ÉNYONYÉ slágert, meg van videón is.

karesz4 Creative Commons License 2000.07.03 0 0 413
Üdv Mindenkinek!

Nemo_d!

De dolgoztam ott akkoriban, úgy vélem Te is... Nem tévedek, hogy kollégák voltunk, Gábor?

Tofe!
Eddig semmi számítás nem készült, de szerintem 15 ezernél biztos nem kerül többe, de ez nagyon hozzávetőleges... Igaz ez csak akkor igaz, ha négyen megyünk!

A focizásról nem írt senki. Nem lesz?

Üdv:

Karesz

BéKa_d Creative Commons License 2000.07.03 0 0 412
Éljen a Haza! - Menjetek haza!

HAJRÁ VASAS!

MCsabi!

Holnap/után elmélezem a jegyzőkönyvet, hogy úgy jó lesz-e, aztán csüt/péntek feladom az aláírásgyűjteményem is.

BéKa - AEF (Anti-Egressy-Front) - ja és persze gM (már csak ezér' is érdemes lenne az ellenük vívott edzőmeccset együtt nézni...)

tot tibi_d Creative Commons License 2000.07.03 0 0 411
Szevasztok!
TZS!!
Nagyon rendes vagy, és köszönet az SMS-ért!!!!!
Még a meló is jobban ment!!!! Kinél lehet a mez miatt jelentkezni???/CONTI???/
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!
A BALTIC AIR 42.000-FT Rigába.
ADAM17 Creative Commons License 2000.07.03 0 0 410
VASAS!!!

A leendo jugo ellenfeleket pedig csunyan le kell zuzni, mert mind alsohazi.
A Zemun, a Vojvodina es a Radnicski 2 ponton belul zsufolodnak a 9. helytol lefele, a Szpartak asszem meg lejjebb.
Az Osijek az egyetlen, aki ellen elfogadhato egy 3 golosnal kisebb aranyu gyozelem, mert ok 3.-ok lettek a horvat bajnoksagban. Dehat oket mar ismerjuk, ugyhogy a 2 gol elvarhato!

Reszkess, Del-Europa, s add meg magad!!!!!

VASAS!!!

TZS Creative Commons License 2000.07.03 0 0 409
Csabi!

Kabát, Tiber sérült, Pál Zoli nem tudom, mennyire terhelhető, mindenesetre csak egy félidőt játszott. (a másodikat) Marad 1 csatár, a Thomas (szombaton nem volt meggyőző a játéka) Eredmény annak, aki még nem tudná: 2:0 (0:0) sok mindent elárul.
Ádi beszélt MZ-vel, én sajnos nem nagyon figyeltem oda, (vajon mivel voltam elfoglalva?) de valami olyasmi rémlik, hogy mire Izraelben eldőlnének a dolgok, itthon már késő, összeáll csapat. (Hámori elsősorban ott szeretne csapatot találni, és ha ez nem megy, akkor jönne haza.) Nem terveznek már senkit igazolni, csak néhány fiatalt a juniorba.

Ja, és mire visszajönnek Jugóból, lesz mez. Előbb, mint a csapatnak:-))))

Hajrá Vasas!

Előzmény: MCsaba_d (407)
ADAM17 Creative Commons License 2000.07.03 0 0 408
VASAS!!!!

Nos, orulok, hogy szemelyesen megcsodalhattam TZS es Adi segitsegevel a Deportivo Municipal mezet.

A 2-0 es a jatek biztato volt, es most utolag megneztem a Metal. Donyeck legutobbi helyezeset is.
Ha minden igaz 7.-ek lettek, 1 pontra az 5., 23 pontra a 2. es 41 pontra az 1. helyezettol.

Mindebbol arra kovetkeztetek, hogy mi az ukran bajnoksagot is toronymagasan nyernenk.

Mcsaba

Az ilyen es hasonlo hirek engem is megdobbentenek. S akkor meg nem is beszeltel NYERGESROL vagy a kecskemeti kolcsongyerekrol, a golvago GYANOROL!!!

???!!! passz

HAJRA VASAS!!!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.03 0 0 407
Sziasztok!
A röpke szabiról visszatérve megdöbbenve olvastam, hogy újból tárgyalunk Egressyvel, mert a szakvezetés szerint szükség van rá?! Valaki homályosítson már fel, hogy egy alibiző, pénzéhes logósra (még életében nem vett részt egy alapozáson sem) mi szükség van Kabát, Pál, Thomas, Tiber mellett (Tóth N. is lehet szükség esetén csatár).
Hámori miért keült ki a képből?
nemo_d Creative Commons License 2000.07.03 0 0 406
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Karesz4!

Hogy csigázzam még a kiváncsiságodat kérdezek: Dolgoztál Te a Bem József tér 3. szám alatt 95-96 körül?

TZS!

Kösszi az SMS-eket!

BéKa!

GRATULA!!!

Némó

BéKa_d Creative Commons License 2000.07.03 0 0 405
Brekk!

Na megint egy jeles diploma...:-)

Sajna nem lehettem lenn Tatán, viszont egyik kispályás cimbim lengetett (a szőke magas szerű), úgyhogy azért szerencsére t'ok a meccs lényegéről - no meg persze köszi TZS-nek a smsekért.

Karesz!
Az adatok között bárkinek megtalálod a mélcímét, de majd azér' küldök egyet és ha válaszolsz, megkapsz minden infót, ami a VDK-t érinti.

Boniek!
Buszt ne felejtsétek el.

Egyébként jó lenne, ha vmikor a héten (csüt-ig) össze tudnék mindenkivel szaladni, aki az alakuló üléses jegyzőkönyvet alá akarja írni, egyébként elküldöm azzal a 10 aláírással, ami meg van - végülis az is elég assz'em.

Na üdv mindenkinek.

HAJRÁ VASAS!

TOFE Creative Commons License 2000.07.02 0 0 404
Karesz4!

Engem lehet, hogy erdekelne, van mar valami szamitas, hogy mennyibe kerulne?

VASAS!

karesz4 Creative Commons License 2000.07.01 0 0 403
Üdv Mindenkinek!

Nemo_d!

Kérdésedre: valóban voltam képviselő az elmúlt ciklusban. De Te ezt honnan tudod? És elárulod, hogy mi közöd Csapodyhoz?

Más! Van néhány kérdésem:
Lehet-e csatlakozni a focit gyakorlatban is művelők táborához? Ha igen, kicsit részletesebben írjatok arról, hogy hol és mikor, lévén nekem gyakorlatilag semmi infom nincs Rólatok... Se e-mail cím, se telefonszám... Sajna ide a Topicra se mindig tudok letévedni, úgyhogy hálás lennék, ha esetleg a mail címemre is írnátok: vonkempf@hotmail.com
Előre is köszi!
Ha valaki igényli, handy-számot is szívesen adok...

Megint más!
Nagyon valószínű, hogy kollégámmal kimegyünk az UEFA kupa meccsre. Két szabad hely van az autómban. Érdekel valakit?

Most ennyit, váromm a válaszokat!

Üdv:
Karesz

contra Creative Commons License 2000.07.01 0 0 402
Ádi!
A bátyám is. :-))

Contra
Hajrá Kispest!

Előzmény: conti (401)
conti Creative Commons License 2000.06.30 0 0 401
Sziasztok!

Remélem amíg távol leszek, termeltek egy kicsit, ne tudjam végigolvasni néhány perc alatt!!
Eddig két rendelés jött a mezre /Ádi, Májkell/, és Májkell a VDK BK feliratot is kéri rá. Ez természetesen megoldható, ha valaki még igényli, ráírom.
Vasárnap mindenki szurkoljon!!!

Hajrá Vasas!!!!!!!!!!!

TOFE Creative Commons License 2000.06.30 0 0 400
Hello-hallo!

Ismet internet mellett... Ez a lett ut jol hangzik, kb mennyire jonne ki a dolog???

Nem tudom, mikor leszek megint itt, probalok surun.

Az osszes porontyhoz en is gratulalok,

HAJRA VASAS!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.30 0 0 399
HAJRA VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASAAS!!!!!!!!!!!!!!

TZS Creative Commons License 2000.06.30 0 0 398
Akkor az kettő.
Még két hely van!

Hajrá Vasas!

Előzmény: ádi (397)
ádi Creative Commons License 2000.06.30 0 0 397
Én is komolyan mondtam.
Előzmény: TZS (396)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!