Keresés

Részletes keresés

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3400
Ezekután szvsz Lore nem biztos hogy röpködni akar veled:-)
Előzmény: Templar (3399)
Templar Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3399
mármint, hogy mindenkinek van keresztye

Templar
az életunt

fargo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3398
Miben?
Előzmény: Templar (3397)
Templar Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3397
fargónak igaza van.

Templar
a magát naponta megfeszíttető

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3396
Füllel is csak úgy megy, ha előbb leveszed.
A többire csak annyit hogy nem:-).
Na jó egy kicsit. És milyen edzést nyomtál 5-12 alkalommal? Nem tom mér, de most így bevillantál
mostani testeddel, amint éppen tütü-tangót táncolsz (hehe). Király!!!

trz

Előzmény: fargo (3394)
fargo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3395
Azért tudnám sorolni azokat a kereszteket, amelyekbe folytonosan belebotlottam mondjuk úgy az utóbbi egy év folyamán :-(
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3393)
fargo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3394
Ez az, csak fül kell hozzá! Bár én már próbáltam orral is, de akkor a fülem mindig beakadt a kézifékbe :-)

Ne kételkedj lore futásában! Ô legalább próbálkozik. (Próbálkozni persze mindig lehet...)

Hitted volna, hogy fargo valaha hetente 5-12 edzést csinált végig? Hétfônként 20 kilométert futott? Volt olyan idôszak, amikor jazzbalettot és néptáncot ropott félprofi szinten? (Mellesleg az a 2.5 km még ma is csont nélkül lenne, ha arra vezet az ösvény, ahol sok oxigén van...)

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3392)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3393
Fargo
ne aggódj nincs az a kereszt, amibe beleférnél:-)!
Előzmény: fargo (3391)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3392
Hali

Zarq
csak mellékesen jegyzem meg, hogy az én volvom ormotor-hátsókerék, és bármilyen autót végiggangolok oda-vissza kuplung nélkül, csak fül kell hozzá.

Lore
nem bírom elhinni, hogy nagytestedet 11.45 alatt végigcipeled 2.5km-en. Bocs. Le kéne mérni azt a távot mégeccer. Nem azér merhogy én semmi idő alatt sem tudnám lefutni, hanem mer túl húzós. Anno, amikor versenyszerüen sportoltam, nálunk 14p volt a szintidő 2.5km-re, és 12 bévül az elég jónak számított síkterepen. De azér csak így tovább.

Lopez
autóverrseny kúl, örülök, hogy én ihlettelek. Iparszerüen nyomod a flasht, vagy csak sok a szabadidőd?

All: volvo rulez! (most más nem jutott az eszembe...)

trz
a kétkedő, amikor Lore fut

fargo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3391
OK, én ott leszek, ha csak a párom nem tesz keresztbe...
Előzmény: Templar (3390)
Templar Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3390
OK akkor aki bújt, bújt. Aki nem, nem. Javallom akit érdekelnek a veteránok holnap du hatkor fussunk össze Ivanicsnál.
CYRUS Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3389
Üdv mindenkinek!

Csak beugrottam hogy gratuláljak szenyor lopeznek az oldalához......nagyon tetszik :)

Zarquon Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3388
Lore
Ha kell, az más. Odaadom. De néha látni akarom.

Mindenki
Azt a fülest kaptam, hogy csak valamikor du.6 körül lesznek ott a veteránok az Ivanicsnál. Attól még lehet, hogy megnézem őket. Jönne valaki? Holnapi gyorsulásira senki? Akkor szerintem én se.

Korábbi témához szólnék hozzá: az E30 BMW váltója azért bírja jobban a strapát (kuplung nélküli váltás, stb.), mert hátsókerekes orrmotoros autókban több hely van a váltó számára, ezért könnyebb jobb tulajdonságokkal rendelkező váltókat tervezni hozzájuk. Egy elsőkerekes autóban elég sok mindent kell bezsúfolni a motortérbe, és a miniatürizáció nem mindig a legegyszerűbb dolog.

Na elhúzok, remélem holnapra kialakul, hogy megy-e valaki Ivanicshoz.

Üdvözlet
Zarq

lore Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3387
Zarquon,
ad el a kocsid, kell!
Előzmény: Zarquon (3386)
Zarquon Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3386
Sziasztok!

Bocs a kis black-outért. A tali kihagyásáért überbocs. Lassanként bebootolok (bebutulok?) a hétvége után.

Na mindegy. Mik ezek a veteránok? Mikor kell odamenni Ivancsho'? Szerintem meg kéne nézni a dolgot.

És holnap este megy valaki gyorsulásira?

Üdvözlet,
Zarquon
a t-kozló fijú

keton Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3385
sziasztok

szenyor Lopez,
király a gáme, csak egyszerre nem működnek a billentyűk, így felváltva versenyeztem magammal:)

kuplung nélkül legegyszerűbben autómata váltóval lehet váltani (hujj de bölcs vagyok)

DCs

Oyabun Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3384
Frigyes Majszter
Kaposvár ruley, akkor lent találxunk. Én csak 10.-én leszek lent, a közgyűlésre megyek, meg megnézem a díjugratást (nem hiába öttusáztam x évig) aztán balra L. Ha kő egy egy kis segélség helyben csak pingelj meg, magam is hasonló területen dolgozom. Sajna nem volvóval leszek.

Triznyák kolléga
Hát betoltam az arcomba egy fél vadkant, de jóllakni azt nem sikerült, ezért kénytelen voltam gyorsan utána küldeni két körözöttes szendvicset meg néhány mignont. :-) De azért köszönöm az aggódáot.

Templar
Sajnos ez van. Ezek után már nem is lesz az. (hú de mornóbid disznó vagyok. sic)

Oya
aki balra L, hogy öszvefusson a jó Triznyákkal, hogy együtt örvendezzenek annak felgyógyultán

lore Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3383
Ja, T.opik-társaim, a C70-es természetesen csak egy vicc, amit ráadásul még fargo kollega talált ki pár ezerrel lejjebb... :-))))

lore aki szeretne egy C70-est nyerni!!!

lore Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3382
... a Zautód...
Előzmény: lore (3381)
lore Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3381
Ja, te voltál az AGY? Én nem tudtam... Akkor informáld a topikot a Zautós állapotáról. Mikor is lesz kész?

Bka,
én megértelek. A pénz nagy úr. Őszre gondolkodtam, egy hetesen, de nekem is tolódik :-(

11:45 az új rekordom, srácok.. izé Macska és a fijúk! (látod macsek gondolok rád :-) Trizzy, add át neki a keyboardot, hadd írjon egy pár sort! :-))))

lore

lore Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3380
:-)))))))
Éljen, éljen. Egy csomót játszottam vele, én a kombival legyőzöm magamat! Mégmég ilyen volvos diliket akarok!!! Gratula szenyor Lopez!
Honnan a volvos affinitás? Gyerekkor, ízlés, ráhatás stb.?

lore

Előzmény: szenyor Lopez (3378)
Bka- Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3379
Harvester,

a válasz egyszerű: pl. ha nyernék a klubtombolán egy C70-est :)))

Nem szerettem ki a Volvo-ból, nem erről van szó. Emlékszem meg kiskoromban tátott szájjal bámultam a német rendszámú 740-eseket a Balatonon :) Akkor azt mondtam hogy ha nagy leszek akkor nekem is ilyen lesz. Nos lehet hogy nem lesz, de 850 vagy V70 igen.

Bka

Előzmény: Harvester (3376)
szenyor Lopez Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3378
Csá Volvosok!

Tudjátok melyik a gyorsabb:
Volvo 480 vagy Volvo 2x kombi?
Ha nem, próbáljátok ki:

www.extra.hu/szenyorlopez

Utána Autók>Volvo

Mr. Triznyák mediaguru Flashes próbálkozása szülte az ihletet, hmm nem túl fullos, de ez csak a V1.0.

A topic nagyon jó, így tovább.

Lopez

fargo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3377
A.GY. a gentlemanus volt a fehér 480-nal.

A feleségemmel egyelôre nem üvöltöztem. Még gyűjtöm a szuszt. Egyébként ezt a mai napot nem kívánom senkinek, csak a Pitecus-féle veretes szivornya volt ehhez fogható.

fargo
balzseb-overload

Előzmény: Templar (3375)
Harvester Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3376
Erre már csak azt az immár klasszikusnak számító kérdést lehet feltenni, amit az embernek akkor tesz fel a főnöke, miután közlöd vele, hogy el akarsz menni máshova dolgozni:

"Mit tehetnénk, hogy megváltoztasd a döntésedet?"

Harvester

Előzmény: Bka- (3374)
Templar Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3375
Frigyes,

Az a kaposvári buli télleg jó lehet, ha arab ló lennék bizisten ott lenne a helyem.

A.GY.

Én sem emlékszem rád, pedig a szemem sarkából mindenkit figyeltem. Mivel voltál?

A kuplung nélküli váltást én is bármikor megmutatom bárkinek a fargo kocsiján:-)

Oya,

Az illetőt ismertem, ezen a típuson sajnos nem volt gyakorlott pilóta:-(

Bka- Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3374
Hali,

khm, khm,.... hát egy C70 kisorsolása nem kis csáberő akárkifia szempontjából :)

Más... nem is tudom hogyan adjam elő. Úgy alakul hogy valószínűleg csak lélekben leszek tag, nem azért mert nekem is Volvo-m lesz. Majdnem lett egy, de elvitték előlem. Várni már nem nagyon tudok, a Fiestám igencsak megérett a cserére. Múlt héten haverom szólt hogy van náluk egy igen jó állapotú Peugeot 405-ös, vessek rá egy pillantást. Vetettem. Nem egy Volvo, de az egyik legjobb szívódízel amit személykocsiba építettek.

Volvo majd a következő körben, pár év múlva. Az S70 már igazán tetszik, majd talán az :)

Mindenesetre nem szeretnék kimaradni a topikból, befigyelek néha. Talira is elmegyek, nem úgy mint most szombaton.

Bka

Előzmény: lore (3373)
lore Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3373
Szevasztok,

Triz,
már egyre könnyebben gyűröm le ezt a távot. Füstmentes tüdővel a táv után elég hamar rendbejön a lélegzeted, ugyanez dohányossal **rva sz*r! Szinte taknyot köpsz...
Nem lehet valami jó időt elérni, mert odafele emelkedik a pálya és igenigen lelassít az, hogy kerülgetni kell a gödröket, lószart stb. Ma reggel már nem kellett 12 perc a táv legyűréséhez, alakulok...

Micsoda PÁV szakértők vagytok ti! Csütörtöktől nekem is belefér egy alkalom arra, hogy megnézzük Oyát enni! :-) Addig fargonak lesz ideje éhezni, hogy végre végig egyen egy rendes ebédet!

A.GY.
te ki voltál? Miért nem találkoztunk? A talinak a célja az alapító okiratban is szerepel, melyből szem,elvények pár ezerrel lejjebb olvashatóak fargo jóvoltából. A lényeg, hogy segítsük egymást, programok legyenek stb. Egymás autóinak szemlélése csak az első pár alkalommal izgalmas... Voltak a talin (mint láthattad) szerelők, bontósok, boltosok stb. Tehát különösen régebbi típusok tulajainak bolt a klubosdi. A többieknek a rendezvények jöhetnek be. Ha beindulunk és az Ivanicshoz is közelebb kerül a klub akkor érdekesebb dolgok is előtérbe kerülhetnek (bemutatókon, tesztvezetéseken részvétel, évenként egy C70 kisorsolása klub-tombolán...)

lore
ps: optimistán, pozitív gondolkodással, lelkesedéssel tudunk haladni. Hajrá!

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3372
O.T.:
MALE (hazai egyesület) Nemzetközi tenyésszemle arab lovak számára,
Kaposvár, jun 10-11.

F.M.

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3371)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3371
Oya
csak arra tudok gondolni, hogy magad is rájöttél
enned kell, és ezért nem válaszolsz, mer valahol
csipegetsz egy fél cocát...

Frigy
Mi lesz Kaposváron?

trz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!