Keresés

Részletes keresés

TZS Creative Commons License 2000.07.05 0 0 456
Zele!

Holtidényben ugyan min járjon:-)))) Tán a munkán?

Előzmény: zele_d (455)
zele_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 455
TZS!

Pfújj! Hogy neked min jár mindig az eszed!

Előzmény: TZS (454)
TZS Creative Commons License 2000.07.05 0 0 454
Azért én nem itélnék el mindent, ami francia. Pajzán gondolataimban felrémlik még valami:-o)))
Előzmény: zele_d (452)
GALA Creative Commons License 2000.07.05 0 0 453
Hát kb 2 hete szinte meg sem szólaltam , több nap is eltelt már az adott témáju cikkek óta , de senki meg sem pendítette a témát , ezért melegítettem fel .
Azt is megkérdezhetnéd ez rajtam kívül miért nem érdekel senkit ? Amíg más háza ég addig nincs gond ?
Én max akkor voltam pesszimista , amikor a mészöly effendi volt az edzőnk ,akkor volt is okom . Én akkor is jártam vidékre mikor a 10-be sem kerültünk be , de olyan játékosaink voltak , akikkel azonosulni tudtam . Akkoriban nem volt divat ugrodeszkának lenni . Lehet ezt gondolták , de nem sértegettek ezzel.
Már hangsúlyoztam , néhány oldalról a futballkvalitásukat , győztes-képességüket ismerem . Azt nem tudom a pénzhajhászásban is megmaradt-e , vagy egy ujabb Tiber effektussal állunk szemben . Azt sem tudom a bujtatott pénzű játékosok jelentik-e a megújulást. Vagy itt is egy ujabb Siófok, honvéd , ujpest fc vagy hogyhívják előtt állunk. De látom ez mind nem érdekel senkit.Nem fogom tudni megérteni , hogy lehet tudomást sem venni dolgokról.
Na mindegy reménykedjünk.
Előzmény: nemo_d (449)
zele_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 452
Majdnem elfelejtettem a franciadrazsét, amely sok magyar gyermek fogainak elrontásáért felelős.
Előzmény: zele_d (450)
zele_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 451
Ez nem békejobb, hiszen én nem másik barát után kacsintgatok. Már ha érted amit mondok!

Egyébként hol az a sör?

Üdv.: Zele

Előzmény: nemo_d (449)
zele_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 450
Le a franciaággyal! Vesszen a magyar családok megrontója!
Előzmény: TZS (448)
nemo_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 449
Zele!

Örülök, hogy "Békejobbot" nyújtasz felém! Én azt elfogadom de csak SÖR mellett!

TZS!

Na azt speciel szeretem mert olyan jókat lehet benne ...........!

Gala!

Te tényleg ennyire pesszimista alkat vagy? Miért nem adsz esélyt az új játékosoknak? Hidd el nem bántani akarlak csak marha sz.. itt olvasgatni a te pesszimista jelzéseidet! Az egy dolog, hogy mi a véleményed a 2 volt Ufc-s játékosról! De ezt leiírtad már sokszor most meg megint előveszed! Miért?

Üdv: Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

TZS Creative Commons License 2000.07.05 0 0 448
És a franciaággyal hogy álltok:-)))))
Előzmény: zele_d (447)
zele_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 447
Contra!

Miért eddig vettél a kezedbe franciakulcsot? Nagyot csalódtam benned! A francia saláta már csak hab a tortán (lásd francia krémes).

Némó!

Gondoltam, hogy csak viccelsz, hiszen tudod, hogy a csigazabálókkal nem tudok azonosulni!

Vesszen Trianon!

Üdv.: Zele, akinek nem tetszett az EB

Előzmény: contra (446)
contra Creative Commons License 2000.07.05 0 0 446
Némó és Zele!
Én például soha többé nem eszem franciasalátát, franciakenyeret, és nem veszek a kezembe franciakulcsot.
És egyáltalán, a "!%/=()+ anyját az összesnek!

Contra
Hajrá Kispest!

Előzmény: nemo_d (445)
nemo_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 445
Zele!

Nyugi, csak tréfálkoztam veled! Tudom jól, hogy rühelled a franciákat! Én is!

Üdv: Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

teepee Creative Commons License 2000.07.05 0 0 444
Bocsi Gala, de nekem nem tiszta, amit írtál. Mi van a fekete pénzekkel? Kinek nem adsz? Tényleg nem tudom, most miről beszélünk.
üdv, teepee
Ui: Zambrotta 1988-ban pontosan 11 éves volt, elég nehéz lett volna akkor befutnia:-)))) ez csak poén volt, bocsi
GALA Creative Commons License 2000.07.05 0 0 443
A Lazio tök igaz , majdnem megölték a vezetést mikor eladták Signorit, mondjuk máig nem értem egy golkirályt miért kell eladni , de ez van.
Persze nem azt mondtam , hogy ez szar , a juve is vásárol rendesen de ő most nevesincsekből( ki hallott pl Zambrottáról 1988-ban ? , Pesotto,Birindelli, Tacchinardi mekkora sztár ...-hol van az Interesekhez) csinált csapatot , az Inter meg sztárokkal nincs sehol.Csak azt mondom ez semmire sem garancia ( ld még Vác és Siófok anno )- de az tuti gondot már vettünk a nyakunkba és nem bíztató arra nézve mit fognak itt csinálni.
Gondolom ott sem a vezetők akartak annyit fizetni , amennyi nem is volt , meg feketén stb.
Még ha hülyék is ha valaki nem kér pénzt hát én nem adok neki.
Előzmény: teepee (442)
teepee Creative Commons License 2000.07.05 0 0 442
A Lazio meg tele van összevásárolt játékosokkal és nézz a tabellerá.
Ez egy olyan dolog, hogy te is tudsz mondani negatív példát, meg én is pozitívat.
A fekete pénzekről pedig minden ki fog derülni, ezt garantálom.Ugyanis az ügy már a HLASZ-nál van.
GALA Creative Commons License 2000.07.05 0 0 441
Tényleg nincs semmi gond a stílusoddal , ez egy olyan dolog amit az ember ha szeret akkor szenvedéllyel szeresse!
Nem célzottan rád gondoltam , csak feltünt milyen nagy a hallgatás itt erről a témáról és
a, vagy tuti mindenki tudja milyen alakokat vettünk és senki sem mer írni , mert csak én vetek itt negatív hullámokat , és a sikersztorit nem szabad megzavarni,.
b , egy szó sem igaz az egészből ( senki sem cáfolt semmit , ki tudja mit fizettek nekik feketén , plusz adócsalás meg ilyesmi...)
Azért ezek nem piskóta dolgok , a kedvenc hasonlataimat meg már le se merem írni.
Azt meg már írtam , láttam többször Tóthn-t ellenünk támadni , ha itt csak megközelíti ezt, akkor jó focistát igazoltunk, de nem csak ez számít. Mondjuk az Inter is tele van jó focistákkal ( Baggio , Vieri , Ronaldo , Panucci ,Recoba , Zanetti...), a juve elvileg messze gyengébb és nézz a táblázatra-évek óta nincs sehol.
Előzmény: teepee (440)
teepee Creative Commons License 2000.07.05 0 0 440
Ok, valszeg rám gondoltál...
Csak egyet árulj el (bár ez magánügy): miért hiszel jobban egy szimpla Újpest (mert UTE már nincsen fociban, max ÚFC) fanatikusnak, mint mondjuk nekem. Én kb. olyan Vasas-szurkoló vagyok, mint amilyen újpestiek ők. Akkor mi a különbség? Tudom, a két fiú ott játszott, de a Te "haverjaid" biztos, hogy jóban is voltak velük, biztos, hogy beszéltek velük?
Még1x bocs a stílusért, de tényleg nem értem, hogy miért nem lehet az esélyt megadni...
teepee
GALA Creative Commons License 2000.07.05 0 0 439
Ezt Te komolyan is gondolod ?? Ez így megy ? Akkor meg miért nem megy ? Mi változott ?
Én arra reagáltam beszélt-e valaki velük , hát Ő nyilatkozott ugye, tudjuk mit .
Egyébként mitől lenne kedvecem egy ute szurkoló , de neki is meglehet a véleménye és kicsit talán megalapozottabb mint itt egyeseké.
Előzmény: teepee (437)
teepee Creative Commons License 2000.07.05 0 0 438
Gala süsd meg!
És azt tudod, hogy miért akart visszamenni? Azért, mert a te kedvenc újpest-szurkolóid megfenyegették!
Igaz, szépen nézett volna ki, ha ez megjelenik a Sportban...
Én nem mondom, hogy ők már gyerekkoruk óta a Vasasnak surkolnak, de hogy esélyt se adjál neki...
Na mind1, bocs a stílusért, csak kicsit bepörögtem.
Üdv, teepee
teepee Creative Commons License 2000.07.05 0 0 437
Gala süsd meg!
És azt tudod, hogy miért akart visszamenni? Azért, mert a te kedvenc újpest-szurkolóid megfenyegették!
Én nem mondom, hogy ők már gyerekkoruk óta a Vasasnak surkolnak, de hogy esélyt se adjál neki...
Na mind1, bocs a stílusért, csak kicsit bepörögtem.
Üdv, teepee
GALA Creative Commons License 2000.07.05 0 0 436
A Pető nyilatkozta az ujságnak,hogy vissza akar/t menni...
Előzmény: BéKa_d (435)
BéKa_d Creative Commons License 2000.07.05 0 0 435
Hát az éjszakai termés nem semmi...

Egyébként tud vki vmi biztosat Tóth Norbiról és Petőről / beszélt velük? Mert eddig csak újpesti véleményeket és észrevételeket olvastunk...

TEgnap felvettem a könyvtárból a szükséges térképeket - szerintem gyorsabban és rövidebben le lehet tudni, mint a Shell útvonaltervezővel, de még majd úgyis átszámoljuk.

májkell!

Telefonszámod otthon felejtettem, de 10-ig én sem igen leszek bent - most le kell lépnem, de ha máshogy nem, majd vkitől kérek egy phoneszámot hozzád.

HAJRÁ VASAS!

majkell Creative Commons License 2000.07.04 0 0 434
Akkor nincs értelme AFF-t ( Anti Francia Front ) alakítani. :))

májkell

evad Creative Commons License 2000.07.04 0 0 433
Nincs.
Előzmény: majkell (431)
zele_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 432
Gondolom a franciák!
Előzmény: majkell (431)
majkell Creative Commons License 2000.07.04 0 0 431
Béka !

Kb 10-ig nem leszek bent a cégnél holnap.

májkell

Ui: Van valaki, aki szereti a franciákat egyáltalán ?

zele_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 430
Némó!

Összetévesztettél valamelyik MDF-es barátoddal, mert én annak szurkoltam, hogy valamilyen botrány miatt, ne legyen vége a döntőnek. Rühellem mindkét csapatot, de a franciákat jobban.

Üdv.: Zele, aki nem szereti a franciákat

Előzmény: nemo_d (428)
GALA Creative Commons License 2000.07.04 0 0 429
Igaz nem láttam edzést , és tényleg nagyon remélem Neked lesz igazad, csak nehogy aztán innen is úgy menjenek mint az előző egyesületeiktől . Én szeretnék pozitív lenni , majdcsak kibírom ezt a 3 hetet még aztán lehet bizonyítani. ( egyébként Tóthn. játéktudását nem vonom kétsége , láttam eleget a vidiben a VASAS ellen támadni )
Mcsaba -Nagygygyon tetszett !!!
Előzmény: teepee (421)
nemo_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 428
Mi van Zele? Feltámadtál? Ládtalak amint ünnepeled a Franciák győzelmét!!! PFUJ!!!

Némó

HAJRÁ VATYATY!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

zele_d Creative Commons License 2000.07.04 0 0 427
Megegyeztünk abban, hogy Anti Frontot csak Vasas-játékos ellen lehet létrehozni, ezért az AEF egy jogalapot nélkülöző front.

Egyébként szerintem Egressy nem jön a Vasas-ba. Hála Istennek!

Gala!

Ne bombázz minket a negatív hullámaiddal!

Üdv.: Zele

Előzmény: nemo_d (426)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!