Keresés

Részletes keresés

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.12 0 0 3610
off

"Másképp lát, aki motorkerékpáron vakációzik. Az autó kirekeszt a világból, nem is eszmélhetsz, hogy képernyő előtt ülsz megint. Tehetetlen szemlélője vagy a jelenségek vonulásának.
A motorkerékpárnak nincs képernyője. Kapcsolatba kerülsz mindennel. Nem is nézed már, annyira részese vagy, és a jelenlét érzése lenyűgöz. A talpad alatt arasznyira surranó út valóságos, járni is azon jársz, csak most belemosódik a surranásba, de ha akarod, leteheted a lábad bármikor, és talpaddal tapasztalod a tudatfolyamot"

on

trz

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.12 0 0 3609
Szasztok kiscsákók,
igen meleg az idő, remekül lehet punnnnyadozni. Szinte teljesen egészséges vagyok, úgy látszik kijavították a hibát a mátrixban.

lore
minek akarsz sárkányt venni? Nincs anyósod?:-). És eregetősre gondoltál, vagy olyat, ami összecsípi a hátadon a bőrt, és repked veled össze-vissza?

Fargo
Hogy sajnálom, hogy nem bírtam menni sárkányozni, pedig Oya mondta a közértben ahol összefutottam vele, hogy épp oda indul. Azt a rengeteg bébitápszert tényleg neked vette? Telerakott egy kocsit tökpürével, meg hasonló finomságokkal, és amikor kérdeztem, hogy kinek, téged nevezett meg. Namármostmár hogyisvanez?

trz
aki Fargot húsevőnek ismeri

Előzmény: lore (3608)
lore Creative Commons License 2000.06.12 0 0 3608
Hehe, itt vagyok. Ezt a hétvégét!
Lassan dolgozni kell, úgyhogy be-benézek, lássam mennyire vagytok inaktívak.
Ja, aztán majd reagálok is, ezt a trz monogrammú kiscsákót meg kéne regulázni...

lore aki júliusban vesz egy sárkányt. Ja!

fargo Creative Commons License 2000.06.12 0 0 3607
lore:

Itt mindenki punnyog, csak Te dugod be busa nagy fejedet, hogy elvedd a legkisebb ugrifüles örömömet, mi? :-)

fargo Creative Commons License 2000.06.12 0 0 3606
Bolas:

Képzelem, amint a rendôrségem az elôadó a maga 6 elemijével feltárja személyiségednek a jellemzôit, majd jól kiértékeli...

Előzmény: Bolas (3597)
fargo Creative Commons License 2000.06.12 0 0 3605
...a legkisebb ugrifüles!

CYRUS:
Ha most meg se szólalsz 5000-ig, akkor még elôtte letiltatlak!

Komolyan, kollegák, mire fel ez a nagy punnyadás? Melegetek van, mi? Ez a nyár már csak ilyen...

Tegnap jó sárkányeregeteni voltamtunk. Naplementéig kellemes szél volt, millió repkedô szerkezet az égen, és estefelé elviselhetô hômérséklet. Eregetni nem sok kedvem volt, inkább csak nézelôdtem meg hanyattvágtam magam a fűben és hessegettem a szöcskéket a pocakomról és eszmecseréltem egy haverral. Erre megjött Oya mester, és véget vetett a semmittevésnek. Ha minden igaz, ma is lesz valami happening, bár ebben nem vagyok biztos. A napra egy jó kis érdi sztékolás tette fel a pontot -- kitaláltam, legközeebb hogyan kellene ezt kollektíve tennünk: rendelhetnénk egy nagy vájling Colorado csirkeszárnyat, és elcsámcsoghatnánk felette...

Előzmény: Templar (3603)
lore Creative Commons License 2000.06.12 0 0 3604
...a legkisebb ugrifüles!
Előzmény: Templar (3603)
Templar Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3603
Milyen okos, milyen ügyes ... (Triznyákon kívül ki tudja folytatni?)
Előzmény: CYRUS (3601)
CYRUS Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3602
Hát persze hogy én :))))
De most már az 5000 ig meg se szolalok
Előzmény: CYRUS (3601)
CYRUS Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3601
Talán én?
Bolas Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3600
Ok, de most lépek tanulni, mert tényleg gázban vagyok.
Vizsga után arra is ráfigyelek.
Erre azért lettem figyelmes mert pont "beleakadtam".

Na, most kiderül ki viszi a 3600-at!

Bolas, aki még küzd de visszatér hamarosan

Előzmény: Templar (3599)
Templar Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3599
Bolas,
Nézz utána azér a szabálysértések között is, meg a közúti közlekedésről szóló törvényben is.
A te eseted asziszem inkább szabálysértés.

Templarcelli

Bolas Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3598
Ja, és Templar is legény..

Kié lesz a 3600?

Bolas Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3597
Hi all!

Hát nem nagyon erőlködtetek..
Sőt csak fargo és Triz meg én vagyunk legények a gáton..
Csak benéztem és mindjárt megyek vissza tanulni..
(Érzem kicsit kezd már megártani...)
Akit nem érdekel az ugorja át a Triznyáknak szóló részt!

Köszi fargo!
Kedden vagy szerdán jövök legközelebb, akkor majd kikísérletezem a dolgokat.

Trizzy!
Ne magyarázz, mert még bajod esik..
Egyébként pont a járművezetéstől való eltiltást tanultam, és abból azt vontam le, hogy nem biztos, hogy a B kategória miatt az A-t is visszavonják!

Idéznék:

BK 107:

"A BTK. 58. §-a (2) bekezdése szerint a járművezetéstől eltiltás meghatározott fajtájú járműre is vonatkozhat.
E rendelkezés alapvető célja, hogy ne tiltassék el mindennemű jármű vezetésétől az, aki csak bizonyos jármű vezetésével kapcsolatban jelent veszélyt a közlekedés biztonságára.
Ehhez képest a bíróság az eltiltás érvényesülési körét korlátozhatja a közlekedés egyes ágazataira -vasúti, légi, közúti, vízi járművekre- és ezeken belül az egyes járműkategóriákra.
E törvényhely alkalmazása szempontjából figyelembe kell venni: az elkövetett bűncselekmény jellegét, tárgyi súlyát és az elkövető személyiségének feltárt jellemzőit együttesen értékelve először azt kell eldönteni, hogy az elkövető valóban csak meghatározott jármű vezetésével kapcsolatban szegi-e a közlekedési előírásokat, és van-e alap annak megállapítására, hogy az esetleges egyéb jármű vezetése közben szabályosan közlekedik"

Még van 1-2 példa, de nem akarlak untatni vele..
Lényeg, hogy szerintem mivel ez bűncselekményekre vonatkozik és "a maiore ad minus" (többről a kevesebbre értelmezés) alapján, a szabálysértés, mint olyan, jóval enyhébben minősül.

Persze ki tudja?
Ez csak feltételezés, és okfejtés.
Az igazság odaát van..

Kezd súlyosbodni nem gondoljátok?
No, mindegy.
Lépek.
Legyetek rosszak!

Majd kedden v. szerdán benézek, addig ismét tanuló-kolostor lesz..

Bolas, aki kezd megbolondulni a sok §-tól

Templar Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3596
Máma se pörögtük szét az agyunkat;-)

Templar
a rezignált

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3595
Ez az Fargo, mond csak meg a Kiscsákónak, nekem is felizzzott a béreltvonal amíg lejött az oldal:-)

trz
a bátor
PS szélgyanús az idő???

Előzmény: fargo (3594)
fargo Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3594
A kicsinyítés sem ördöngôsség:

beszerzel egy bitmap manipuláló pogramot, (Photoshop, PaintShop Pro, whatever), és szépen átmented a kép méretét a megfelelô helyen.

Photoshopban pl. "image size" -> aztán megkeresed azt az ablakot, ahol a pixeles méretek szerepelnek, és átgépeled valami használhatóbb méretre, mondjuk 400 x 300 pixelre vagy valami. Aztán elmented jpeg formátumba. Itt esetleg szóba jöhet valami jobb tömörítést nyújtó jpeg utility (BoxTop ProJPEG, akármi), ez pici file-t csinál belôle. Ha kész a pici file, azt jól feltöltöd az extrás volvotopic lapra, aztán vagy belinkeled az elôzôekben említett módon, vagy berakod a képet, (mint ahogy az elôzôeket beraktad), ha elég pici.

Egy-két képpel egyébként nincs baj, csak amikor van vagy egy tucat, akkor sajna elég lassan jön át.

fargo Creative Commons License 2000.06.11 0 0 3593
Bolas Mester:

(a href="ide jön a kép címe")ide meg a szöveg, amit linknek kijelölsz, azaz erre kell majd kattintani(/a)

A vastaggal szedett zárójelek helyett azokat a "kacsacsôröket" kell beírni -- most azért helyettesítettem a zárójellel, mert egyébként nem látszana.

Szóval így:

turbo

fargo
hátéemelámer

Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3592
Ok, de magyarázzátok el, hoygan kell kicsinyíteni, vagy linket beaplikálni!
Templar Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3591
Csatlakozom (mármint a képekkel kapcsolatban)
Előzmény: fargo (3590)
fargo Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3590
Üdv Kollegák!

Megest itthon vagyok, hazajöttem sárkányt eregeteni. Ma szél híján elmaradt az éjszakai reptetés, talán holnap. Akar jönni valaki?

PS: Az a turbo elég durva, ilyenkor hasznos pocsolyába hajtani :-)

(Lehetne inkább linkeket, vagy harmadekkora képeket? Egy fél nap mire modemen átcsorog :-(

Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3589
egy cseppet átforrósodott turbo:

Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3588
Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3587
na mégegyszer!

Előzmény: Bolas (3586)
Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3586
No comment:

Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3585
Most hallottam hogy Ákosnak is volvoja van.
(tudjátok: "Induljon a Banzai, essen szét a ház..")
Metálkék V70.
Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3584
keton!

Nekem leginkább a Terminator 2-ből megismert T2000-es modell (folyékony fém) C70-ese tetszik.
(3577)

Templar Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3583
keton,

Azé ne add fel:-)

Előzmény: keton (3582)
keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3582
345!
találtam a 300-as Volvokról egy oldalt:
http://www.volvospy.com/300/index.php3
bocs, de lusta vagyok linkelni(bezzeg a képeket:)

DCs

keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3581
punnyadás-gátló szerem önpunnyadásba ment át, úgyhogy néma sikolyotok meghallgatásra talált bennem, utolsó képem a Volvo gyárban lévő munkahelyi pihenő témáját festi meg(ez a szöveg még a magyartanáromnak is tetszene)

DCs

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!