Keresés

Részletes keresés

EszetLenke Creative Commons License 2007.03.30 0 0 149

A góllövőlistára gondolsz?Amúgy sztem ha kisebb betűkkel írod, akkor is érti mindenki, meg el is olvassa:)))

http://hungary.worldhandball.com/DesktopDefault.aspx?menuid=51&mode=1&rl=ROUND&gamecatid=1&seasonid=10&teamcatid=16

A listán a 3., 20., 27., 40., 44., 56., 66., 78., 83. helyen áll golis játékos.

A 3. helyen álló 143 dobott góllal, a 83. 25 dobott góllal rendelkezik.

Érdekessége még a góllövőlistának például, hogy a 20. és a 40. helyen álló játékos között 20 gól különbség van, s ha jól megvizsgálja valaki, akkor láthatja, hogy 1-1 gól különség van.

Amúgy pedig ha u.azzal a dobott góllal több játékos van (pl. 7., 20., 23., 28., 30., 44. 47., 50, helyen, tovább is van ám), akkor a következő sorszám kimarad, s pl. a 7. után nem a 8. jön, hanem a 9., a 20. után a 23.

De tény és való, hogy gólerős játékosra szükség van.

Látom, valóban a szíveden viseled a csapat sorsát, de legyél annyira optimista, hogy van még gólerős játékos, csak eddig a meccseken nem az övék volt a főszerep.

Játékost meg venni kell, ha nincs saját. Biztos erre is lesz alkalom, de nem bajnokság közben. Huhogni meg ráérünk akkor, ha baj van.

Amúgy meg sztem ezt az edző is látja, s biztos keres rá megoldást.

Előzmény: OGSE (147)
Hiteles01 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 148
Hozzátartozó még lehetsz.:))
Előzmény: EszetLenke (146)
OGSE Creative Commons License 2007.03.30 0 0 147

Köszönöm az ötletet megnéztem és szomorú kép fogadott!
Mire gondolok: arra  első 20 helyen kettő Golis van a harmadik és a huszadik!

A többi élcsapatból 2-3 játékos, én arra gondolok ha megsérül a játékosunk akkor mi lesz?

Ki dob gólt? Kérdezem mint szarkeverő! Én legalább gondolkodom!

Előzmény: EszetLenke (141)
EszetLenke Creative Commons License 2007.03.30 0 0 146

El kell keserítselek, sem játékos, sem szülő, sem edző, sem tulajdonos, sem technikai vezető nem vagyok!!:))

Legyen elég annyi, hogy aránylag jól ismerem a helyzetet, s csak azért kezdtem beírni a topicba, hogy a félreértéseket, álinformációkat amennyire lehet, tisztázzam.

Amúgy szerintem a Goli örülhet, hogy ilyen szurkolótábora van.

Előzmény: chero (144)
Tomo7 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 145
Rendben!
Előzmény: Igazságosztó007 (140)
chero Creative Commons License 2007.03.30 0 0 144

Én is kiváncsi vagyok honnan tudsz ennyit. A lányok véleménye engem is érdekelne, ők hogy látják a helyzetet. De csak a "sorsdöntő" vasárnapi meccs után.Remélem siker lesz!Gyeretek szurkolótársaim még többen!!!!!

Hajrá GOLI, hajrá lányok!

Előzmény: EszetLenke (141)
EszetLenke Creative Commons License 2007.03.30 0 0 143

Annyiban veszem csak a szívemre, amennyiben egy jó topic áttematizálására irányuló szándékot látok.

Ha figyelmesen elolvasod a beírásaimat, az általam betett linkeket, pontosan a jobb megismerés és a több információ megadásának szándéka vezérelt.

Amúgy nem úgy vagyok érintve, ahogy gondolod:))

Előzmény: Hiteles01 (142)
Hiteles01 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 142
Te nagyon a szívedre veszed ezt az eszmecserét! Hidd el, nem tesz jót. :) Tegnap én is és más is azt mondtuk, hogy a lányok csak a következő mérkőzéssel törödjenek! Most úgy jön le, mintha érintet lennél ebben a témában. A nyilatkozat meg szerintem nyugodtan beleférne. Az már csak nem zavarja össze a fejeket.:) Legalább mi szúrkolók is jobban megismerhetnénk a lányokat. Te biztos ismered őket és ez most önzőség a részedről! :)
Előzmény: EszetLenke (139)
EszetLenke Creative Commons License 2007.03.30 0 0 141

http://hungary.worldhandball.com/DesktopDefault.aspx?menuid=50&rl=ROUND&seasonid=10&gamecatid=1&teamcatid=16&teamid=1522853&mode=3

Itt pedig az aktuális csapatstatisztikát.

Úgyhogy már csak az edző nyilatkozata hiányzik. Azt meg vele kell elintézni:))

Előzmény: EszetLenke (139)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 140
Kedves " Tomo7"! Tegnap csak lóhalában válaszoltam a felhívásodra, ezért most elnézést kérek. Látod, most van egy kicsi vitánk és ez lekötötte a figyelmemet.:) Mint írtam, rám ( és sokunkra) számíthatsz a szombati mérkőzéseteken, de cserében azt kérem, hogy ti meg gyertek ki a mi meccsünkre vasárnap. Hozzánk a Veszprém érkezik és ahogy nektek is úgy nekünk is 4 pontos meccs lesz! Vasárnap 17 órakor lesz a mérkőzés a Népfűrdő utcai Elektromos csarnokban! ( ez az Árpád-híd Pesti hídfőjénél van) Várunk titeket -és még sok szúrkolót- szeretettel! Nálunk is ez lesz a szezon meccse!
Előzmény: Tomo7 (122)
EszetLenke Creative Commons License 2007.03.30 0 0 139

Ötletnek valóban jó, csak akkor a megfelelő fórumon kéne (mondjuk az említett honlapon) az észrevételt megtenni, nem gondolod?

Vagy Te vagy bárki más itt el tudod intézni a dolgot?

Amúgy mindannyian tudjuk, hogy egy honlap karbantartása, a mindig aktuális információkkal való feltöltése egyrészt nem könnyű feladat, másrészt pénzbe is kerül. De persze ettől függetlenül fontos az információk megadása. Csak sztem egy kicsit tütelmesebbnek kellene lenni, hiszen a csapat még tán soha nem volt ilyen helyzetben mint most.

Nagyon leegyszerűsítve: Sztem per pillanat a csapattal és a felkészüléssel foglalkozzanak, ne az interjúkkal.

Amúgy OGSE sztem nagyon jól tudja, hogy az alábbi honlapon szinte naprakész statisztikálat lehet olvasni minden mérkőzésről, tabellát, bíróküldést, góllövőlistát, egyebeket :

http://hungary.worldhandball.com/DesktopDefault.aspx?menuid=875

Előzmény: Hiteles01 (138)
Hiteles01 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 138
Legalább ötletnek jó, "OGSE" felvetése. Nyilatkozatokat én is szívesen olvasgatnék.
Előzmény: EszetLenke (136)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 137
Jaj, csak ne veszekedjetek! :)
EszetLenke Creative Commons License 2007.03.30 0 0 136

Lehet, hogy ezt az észrevételedet a honlapon kéne megtenni???

Ott ugyanis választ is kaphatsz rá, s lehet, hogy leveled nyomán lesz statisztika, nyilatkozat, meg minden, ami szem-szájnak ingere. Itt a szurkolók nem tudnak erre a kérdésedre válaszolni.

De lehet, hogy nem is ezért írod ide.:((

Előzmény: OGSE (130)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 135
Ebben igazad van! Remélem az edző is tudja, hogy ez már nem egy ifi csapat, ahol elég ha a létszám megvan!
Előzmény: Hiteles01 (134)
Hiteles01 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 134
Ez nem gonoszság ( tudom nem ezt a szót használtad), de éreznie kéne az edzőnek, hogy ez már nem az a csapat ami volt. A lányok megtesznek mindent ( ha esetleg van olyan aki nem, az remélem elgondolkodik) és megérdemelnék a VÉGSŐ sikert!
Előzmény: Igazságosztó007 (133)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 133

Húúú, de rosszindulatúak vagytok. :)

Hiteles01 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 132
Lehet, hogy a "mesternek" az a legféltettebb kincse.:)
Hiteles01 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 131
Egy mindenre kiterjedő statisztika engem is érdekelne!
Előzmény: OGSE (130)
OGSE Creative Commons License 2007.03.30 0 0 130
Kedves Goli!

Miért nincs statisztika a honlapon, akkor láthatnánk sok érdekes dolgot!

Miért nincs nyilatkozat az edzőtől a honlapon?

Bár tudom, keverem a szart, de érdekel a csapat és látom, hogy most az irány nem előre vissz… de ha lenne több információ, akkor nem kéne találgatni… nem????????????

Előzmény: Hiteles01 (126)
szomory Creative Commons License 2007.03.29 0 0 129
Bocsánat a figyelmetlenségemért, nem akartam megbántani a GOLI-szurkolókat!!!! Azért írtam, mert örülök, hogy a GOLI létezik;egy kapocs az ifjúságomhoz. Nem igazán járok már meccsekre....vidéken lakom, onnan nehézkes lenne , megaztán sokat dolgozom. Néha kocogok, picit súlyzózom...ennyi maradt a sportból.
A 70-es években, a női bajnokság minden meccsét a Körcsarnokban játszották.....rendszeresen kijártam. Holnap, otthon, előszedem a régi dolgaimat és átböngészem a meccseket.
Előzmény: tommy d'angelo (128)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.03.29 0 0 128
Szó szerint egyetértek veled !!!

Kedves Szomory !

A Goli az Nb1/B nyugati csoportjának listavezetője ( de jó ezt leírni ! )
Ha nosztalgiázni szeretnél gyere ki most vasárnap 17,00 órakkor a Tromos csarnokba !

Az Árpád híd lábánál a vörös salak és magas kerités még megvan. Ott zajlik kb 30 éve a Tanuló utcai labdarúgó bajnokság.

Én úgy tudtam a Tímár utcában játszott régen a Goli. A pálya még megvan ott is. A Rozmaring étterem sátra áll rajta.
Előzmény: Igazságosztó007 (124)
szomory Creative Commons License 2007.03.29 0 0 127
Sziasztok Goli-fanok!!!!
Én a múlt évszázadban kézilabdáztam, a megboldogult HTV-ben. Később már csak szurkoló voltam(Vasas) de arra emlékszem, hogy a Goli NB I-ben szerepelt. Minap, forgatva a sportlapot, megakadt a szemem a női bajnokságon (tán NB II?) és felfedeztem, hogy a Goli még ÉL!!!! Rengeteg gyári/vállalati csapat játszott különböző szinten...meg is szüntek sorjában; úgy látszik a Goli örök!!!! Hajrá goli!!! A pálya az Árpád híd lábánál volt... vörös salak, magas kerítés...megvan még???
Hiteles01 Creative Commons License 2007.03.29 0 0 126
Igazad van "Igazságosztó"! Szerintem is első a csapat, azon belül is a lányok! Rajtuk nagyobb a teher mint a Berendin. Én úgy tudom, hogy van aki dolgozik és még suliba is jár! Az edző meg bizonyithat, hogy jó edző. Most tényleg szűkség lesz rá! Lányok remélem ezekből a hozzászólásokból is érzitek, hogy szeretünk titeket! Koncentrálni a meccsre!!! Hajrá GOLI!!!
Előzmény: Igazságosztó007 (124)
Tomo7 Creative Commons License 2007.03.29 0 0 125
Bocsánat, Natasa természetesen balkezes, én meg Hülye és nagyon fáradt vagyok..... Elnézést
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.29 0 0 124
Szeretném ha a csapatunk nem ezzel a kis vitával foglalkozna és teljes erővel a vasárnapi meccsre koncentrálna! Lányok, mindent bele! Mi szúrkolók szeretünk titeket, mert ti vagytok a mi csapatunk és öröm benneteket nézni. Egytől egyig! Jó játékosok vagytok és ami fontos szépek is!!! :)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.29 0 0 123

Köszönjük a meghívást, én ha tehetem élek is a lehetőséggel.

Tomo7 Creative Commons License 2007.03.29 0 0 122

Kedves Goli szurkolók!

Ezennel meghívunk benneteket a Keleti csoport tavaszi szezonjának legjobb összecsapására Csömörre.

Szombaton a jelenlegi listavezető, az NB1-es szereplést célul kitűző Derecske látogat el a képzeletbeli ezüstérmes otthonába (csak a kevesebb lejátszott meccs miatt negyedik jelenleg a Csömör) ami igazi 4 pontos meccs lessz , hiszen ha a Derecske veszít, 1 pontra megközelítheti a Csömör, ha a hazaiak kapnak ki nagyon nehéz helyzetbe kerülhet dobogos küzdelmekben.

A vérbeli Goli szurkolók mind a két csapttal találkozhattak a felkészülés alatt, hiszen a nyári és téli felkészülési szakaszban négy remek ki-ki edzőmeccset is vívott a Goli a Csömörrel, pár hónapja pedig a Dercskei hengerrel találkozhatak az edzőtábor alatt. Mind a két csapat remek erőkből áll, Csömörön négy igazi klasszis Elek Gábor edző, Gyetván Kriszti, Megyes Ildi és Pilmayer Márti áll majd szemben a Köstner Vili sokkal hosszabb kispaddal rendelkező és heti 10 órát edző remek erőkből álló csapatával.

Berendi mester sok játékosra vetett szemet a Csömöri csapatból hiszen nyáron tőlünk csábította el a remek jobbkezes Krivokapics Natasát illetve a tél folyamán tárgyalás folyt Pilmayer Márti és Gyetván Kriszti leigazolásáról is.

Ha akartok igazán jó meccset látni az sokak szerint erősebb Keleti csoportból, vagy ha kiváncsaik vagytok a jövőre NB1-es ellenfeletekre látogassatok el hozzánk, 31.-én szombaton 16:00-kor kezdődő meccsre, a pest meletti Csömöri csarnokba (2141, Csömör Major u. 7-9.)

A csarnok egyszerűen megközelíthető, autóval a Pólus centertől vagy az Őrstől 10 perc. Tömegközlekedőknek pedig ugyancsak az Őrsről a Csömöri HÉV vagy a Csömör Busz kb. 20 perc alatt teszi meg az utat.

Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.03.29 0 0 121
Engem jobban érdekel a csapat mint az, hogy Pali bácsi mit mond. Most "Hitelesnek" kell,hogy igazat adjak. Elöbb nyerjük meg a bajnokságot és utána megnézzük, hogy mi lesz. De meg kéne nyerni, ami a Berendin is múlik.
Előzmény: EszetLenke (120)
EszetLenke Creative Commons License 2007.03.29 0 0 120
Hát ha figyelmesen elolvasod OGSE beírásait Pali bácsiról ( ő pl. az edzőről nem nagyon irogatott), akkor rájössz, hogy a szarkeverés magasiskolája, ráadásul valótlan vádak sejtetésével rágalmazás. Én pusztán csak ezért bátorkodtam szót emelni.
Előzmény: Hiteles01 (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!