Keresés

Részletes keresés

Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3589
egy cseppet átforrósodott turbo:

Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3588
Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3587
na mégegyszer!

Előzmény: Bolas (3586)
Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3586
No comment:

Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3585
Most hallottam hogy Ákosnak is volvoja van.
(tudjátok: "Induljon a Banzai, essen szét a ház..")
Metálkék V70.
Bolas Creative Commons License 2000.06.10 0 0 3584
keton!

Nekem leginkább a Terminator 2-ből megismert T2000-es modell (folyékony fém) C70-ese tetszik.
(3577)

Templar Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3583
keton,

Azé ne add fel:-)

Előzmény: keton (3582)
keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3582
345!
találtam a 300-as Volvokról egy oldalt:
http://www.volvospy.com/300/index.php3
bocs, de lusta vagyok linkelni(bezzeg a képeket:)

DCs

keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3581
punnyadás-gátló szerem önpunnyadásba ment át, úgyhogy néma sikolyotok meghallgatásra talált bennem, utolsó képem a Volvo gyárban lévő munkahelyi pihenő témáját festi meg(ez a szöveg még a magyartanáromnak is tetszene)

DCs

keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3580
jól elbeszélgetek magammal, kisajátítom a fórumot(á la lore). Többiek? Hölgyek, Urak? Merre jártok? Valaki szóljon!! Különben abbahagyom (na persze, erre vártok)!
keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3579
ez még nem az igazi

ha ezt látjátok, ne üljetek autóba:

DCs

keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3578
Bolas,
kösz, alkotok, jó tanulást!
Szóval még egyet kaptok, aztán valami egészen fantasztikusat gyártok (még nem tudom mit), mert ezek gyenguszok.

tehát:

DCs

keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3577
szóval, újabb műveim (most már valami jobbat kéne csinálnom):

tükröződés a vizen:

vizes ablakon keresztül:

DCs

Bolas Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3576
Jó pingálást keton mester!

Én meg lelépek, mert nekem meg olvasnom kell..
Lehet este még megnézem miszépet alkottál.

A múzsa csókoljon ott ahol akarod!

Bolas, a műértő

keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3575
ok, legyen az
mindjárt "rajzolok" még
Előzmény: Bolas (3574)
Bolas Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3574
A rajzolni is tudokra, azt hittem : Csendélet esőben.."
keton Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3573
Üdv

Bemutatom legújabb punnyadás-gátló szeremet, azaz bepótoljuk egy-két képpel ezt a pár órás kimaradást.

Itten óriási festőtehetségem mutatkozik meg:

rajzolni is tudok:

fantasztikus kreativitásom mutatkozik meg eme agyszüleményemben:

ugyanez éjszaka:

DCs

Bolas Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3572
Öcséim!

Ekkora punnyadást..
Órák óta semmi!

punny..punny..

Bolas, aki legény a gáton

Templar Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3571
345,
A Volvó szerelő megtalálása nem kérdés. Klubtalálkozóinkon nyüzsögnek a Volvószerelők és a Volvóalkaltrészbolt tulajdonosok. Én a 244-emhez mindent igen gyorsan be tudtam szerezni.
Lehet, hogy nem a legolcsóbb az alkatrész beszerzés, de mérlegeld azt is, hogy ha egyszer rendberakatod akkor egy darabig nem kell hozzá alkatrész:-)

Tépelődj tovább!

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3570
Hali !

Lore pofi:
Kikérem magamnak mindkettőt! Kevés tudom hogy hazuccc!

1. A vodoo bábud már rég lepasszoltam. Annyit segítek, hogy a talin adtam oda valakinek. Nem igaz, tegnap láttam az opelod műszerfalára szögelve. Iszonytató állapotban volt szegény...

2. Mondtam én valamit is? Templar hihetetlen szellemi képességeiről nem én tehetek! Persze, a rávezető szövegedből egy 4éves gyerek is kitalálta volna....

Te meg kis amolyan izé vagy! Nem igaz, én nem is vagyok izé, az te vagy!

Mi az, hogy még mindig csuklasz? Az hogy még mindíg csuklom!
A teflonban nem csukoltál! Nem folyamatos a dolog, 10perc csuklás, 5perc szünet. Az 5percben hívtalak.

Most akkor mióta csukolsz? Két nap volt, de most úgy néz ki, abbamaradt.ű

És mit csinálsz ilyen későn? Természetesen csuklottam, meg akkor értem haza.

És hány kiló vagy? kb. 82-85 között ingadozom, és te?

És hol a Macska? Melyik? Géza a kertben, Pümpi az IKEA-ban, illetve most már otthon.

És mikor fekszel le? Veled? SOHA!

Fogkefédet a magyar fogászok szövetsége is ajánlja? Nem, ugyanis nem mernek használt fogkefét ajánlani.

Mindig leoltod a villanyt amikor kimész egy helyiségből? Nem, nem vagyok az az oltogatós fajta. Pazarlós fajta vagyok.
Vagy csak ha sötét van? Nem félek a sötétben, de nem szeretek lámpánál aludni.

Hány literes a 765 csomagtere? Nem tudom. 2500? Lehajtott üléssel?

lore akibe még szorult kérdés Nem baj Lóri, kiszorítjuk.

trz

Előzmény: lore (3563)
Harvester Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3569
lore

nem, nem programoztam, egy kiállításon voltam. Viszont láttam egy Ford Ka-t, villanymotorosat. Gyakorlatilag egy 1.3-as benzines menettulajdonságait tudja és nem sokkal nehezebb (valami 80 kilóval). 150-200km egy feltöltéssel, konnektorból. 12 sec alatt százon. Teljesen jó kis városi autócska lehetne belőle, ha nem csak egy kísérleti prototípus lenne.

Volvo sajnos nem volt kiállítva. Sok érdekes volt még különben, de nem igazán a topic támájához kapcsolódik :-)

Hali
Harvester

Előzmény: lore (3568)
lore Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3568
Sziasztok,

345,
elsők az észérvek, ez tény. A szív közbeszólása korlátozott... Szintén jó hezitálást kívánok.

Harvester,
Mit csináltál No.-ban. Az S60-hoz dobtál össze vmi progit? :-)
Omegás Kóbor? Most Omega vagy S80? Egyébként én többször láttam itt tankolni és akkor egy Fronterával volt. Úgy látszik több lábon áll a fiú, nem baj, gyűlik a nép az értelem körül!

Oriza,
na? he?

lore

345 Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3567
Ha már autófenntartás: mennyire van esélyem, hogy találok egy 34x-es Volvohoz egy jó szerelőt, illetve alkatrészeket? Egyébként tudom, hogy egy Volvot fenntartani nem olcsó mulatság, de abban reménykedem, hogy ez a kisebb Volvo talán nem annyira vészes. Előbb-vagy utóbb persze úgyis lesz Volvom, ez nem kérdéses, az a kérdés, hogy most vegyek-e.
Harvester Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3566
345

Egyik Volvo sem az alacsony fenntartási költségéről híres. Ezt be kell ismerni. Mint minden márkának, ennek is van számos elénye és hátránya is. Kérdés az, hogy számodra mi a fontossági sorrend. Ha egy műszakilag és küllemében elegáns, szolid és sokáig működőképes autót szeretnél, vegyél Volvot. Ha olcsó autót akarsz, akkor nem ez a legjobb választás.

Szia, és jó hezitálást :-)
Harvester

Előzmény: 345 (3565)
345 Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3565
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy beszéltem egy olyan ismerősömmel, aki hajlandó volna nekem autót nézni (én is nézhetnék, de azzal nem járnék jól). Ő azt mondta, hogy jó ötlet a 345-ös Volvo, de az 1.4-es motor elég kevés hozzá, érdemes 2000-es motorral venni, az viszont megeszik 10-11 litert. Ő az alacsonyabb fogyasztás és az olcsóbb alkatrészek miatt inkább egy Volkswagent ajánlott. Meg ne kövezzetek, de én szeretem a régi Volkswageneket is (van is egy 1.6-os Santanám). Tudom, hogy ebben a topicban nem kérdés, hogy Volkswagen vagy Volvo, de nekem jó lenne az alacsony fenntartási költségekre is gondolnom. Ezért is nem gondolkozom egy 240-esben. Egyébként második autót akarok venni (feleség, 2 gyerek miatt), bár ha Volvo lesz, akkor azt én fogom vezetni, az biztos. Szóval, tudtok mondani valami biztatót? El vagyok bizonytalanodva...

Harvester Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3564
Jó reggelt a Hölgyeknek és az Uraknak

A múlt héten láttam az Omegás Kóbor Janit egy S80-al araszolni a Hungária krt-n.

Amúgy látom, szép kis termést csináltatok amíg Németországban voltam a hét közepén :-)

Hali
Harvester

lore Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3563
Kikérem magamnak mindkettőt!
1. A vodoo bábud már rég lepasszoltam. Annyit segítek, hogy a talin adtam oda valakinek.
2. Mondtam én valamit is? Templar hihetetlen szellemi képességeiről nem én tehetek!

Te meg kis amolyan izé vagy! Mi az, hogy még mindig csuklasz? A teflonban nem csukoltál! Most akkor mióta csukolsz? És mit csinálsz ilyen későn? És hány kiló vagy? És hol a Macska? És mikor fekszel le? Fogkefédet a magyar fogászok szövetsége is ajánlja? Mindig leoltod a villanyt amikor kimész egy helyiségből? Vagy csak ha sötét van? Hány literes a 765 csomagtere?

lore akibe még szorult kérdés

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (3562)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3562
Vazge, még mindíg csuklom. Meg fogok pusztulni. Lore, azzzonal hagyd abba! És különben is egy pletykás kis izé vagy, többet nem mondok neked semmit.

trz

lore Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3561
Templar,
hétévégén vidéken leszek, ennél figyelmesebben szoktál olvasni irgumburgum :-)
Látom Királyunk kilétére rájöttél, nem csalódtam benned.
Frigyes Mester megtalálta topikunkban a szelleméhez illő táptalajt, ez így van jól!
Repülés közben láttam futni... najó hagggyuk :)

Herr Frigyes Meister,
Es ist nicht so merkwürdig, weil diese Wörter Synonime sind!

lore

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.06.09 0 0 3560
Egy kis egyveleget adván önmagamból távozom:

"Először is lenge bájjal tovalebben kalapom,
utána még szebben köpenykém,
s a szablyám már kapom".

Die Rest ist Stille. (Einige haben das so übersetzt: Die Rest ist Schweigen.)

Alles Gute!!

F.M.
P.S.: A reakciókat el fogom olvasni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!