Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
fargo,
A meghibásodásokon nem kell csodálkozni. Tudomásul kő venni, hogy a tárgyak önálló életet élnek és ma így jött ki a lépés:-)
Egyébként örvendetes, hogy a doktor úr még megtisztel minket megjegyzéseivel, nyilvánvalóan minden rendben van vele, hiszen 1000 év után beoffol egy biológiaórával a levéltetűszarról és el is húz. Te is hiányoztál nekünk doki!! :-)
Más:
Máma egy Kápolnásnyék-Fonyód-Zalakaros-B.almádi-Budaörsibenzinkút útvonalon az országutak sokak által méltán megcsodált kék királya, négy emberrel 380km-es távon 8,4 L/100km fogyasztást bírt produkálni :-)
lore kedvéért elmondom, hogy a mérést teletankolással, majd rátankolással végeztem, utazósebesség: autópálya:120-130, egyéb út: 90-100
Mindez nem jöhetett volna létre Rajt Géza volvószerelő autóversenyző hathatós (ámde jól megfizetett) támogatása nélkül.
Bocs Fargo,de nekem csak az járt a fejemben,hogy:"-De gyönyörű ez a 850-es,csatlakoztatni kellene a klubbhoz,meg aztán rohantam is dolgozni,meg nem akartam leállni dumcsizni,mert jön az asszony,aztán kaptál volna a fejedre....
Sajnos még holnap jönnek dugulás elhárításra.De utána tuti!Kagyló ülés meg minden.A minap részt vettem volna egy konferencián a korai mag.....ről.Öt perccel korábban értem oda,de már mindenki elment.....
Hogy vagytok kollegák, nekem elég hülye pechsorozatom van :-( Kezdôdött azzal, hogy lehalt egy viccmester a számítógépemben, pár nap alatt sikerült is orvosolni, nem érintett érzékenyen, mert azt a gépet csak nyomtatni használtam. Aztán lehalt a MÁSIK számítógépem, a mindennapi melós fajta is, ez már érzékenyebben érintett, mert ha ez kiesik, akkor komoly fennforgás leszen. Még bootolni sem akart, azt írta az ostobi, hogy nem talált bootolnivalót, pedig volt neki 3 is. Szerencsére pár próbálkozás után beugrott a megodás, a kis lithiumos backup elem halt le benne. Szóval ez is megoldódott.
Még aznap este lehalt a tévénk is, semmi életjel, végül is ez sem tragédia, legfeljebb kevesebb agymosást kap a család. Mindenesetre semmi kedvem most új tévét venni, egyelôre szervízben van a drága.
Aztán másnap furcsa eset esett, az Oya Mesterrel voltunk moziban, mikor kiszálltunk a kocsiból, akkor még a helyén volt a rádió egyik tekerôgombja, aztán mikor haza indultunk, akkor meg ott figyelt lepotyogva és eltörve.K A T A S Z T R Ó F A ! ! ! Lehetetlen lett volna lerúgni vagy letörni vagy leszakítani, ráadásul ez egy olyan gomb, amihez az ember egy évben egyszer nyúl, szóval rejtélyes! Sebaj, ma elgurultam Ivanixhoz, ahol megvigasztaltak, mondván ha kell, hoznak nekem új rádiót úgy 200k és 400k között valahol, gomb külön sajna nincs. Szerencsére valaki elárulta egy szervíz nevét, ahol a Volvo rádiókat is javítják, elmentem oda (Fillér utca 90), meg is rendelték nekem a gombot. 2-3 hét.
Más:
Ma ott csücsülök a nejjjem munkahelye elôtt, életem párjára várva, hogy hazafurikolhassam, erre az orrom elôtt kilép egy leányzó a ház kapuján, félénk mosollyal metakommunikál felém, nem tudom mire vegyem a dolgot, csak nézek vissza értetlenül. Csak akkor esett le a kopejka, amikor beszállt egy fekete 240-esbe :-) Szégyen s gyalázat, de nem ismertem meg a mi macskánkat. Ismerôs volt, ismerôs, beza, de nem esett le egybôl. Égtem mint a Téli Palota. (Bocs macsesz, legközelebb kapsz tôlem egy ajándék Whiskast. Választhatsz, hogy hlas legyen vagy májas, OK?)
Szasztok (macska007=csokolom???)
Látom rányomja bélyegét a hőség a topicra. Napokig döglöttem az ágyba valami vírusos RAID-től (lefujták a meccsemet). Most jövök topicolni és csak a punnyadás... ez nem lesz így jó.
Triznyi:Azt hiszem, hogy nem ártana valamivel leszedni a guanot, mert meglepetésben lehet részed a madárszar alatti festék fakulását illetően...Tisasen A+B-t a madaraknak!!!
Üdv..
Pitecus
akire most nagyon rájár a rúd...(és nem buzi!!!)
na, akkor kénytelen leszek lekonvertálni az összes képet 400x300-ra, + belinkelni is (teljes méretben azért szebbek), hogy mindenkinek elnyerjem a tetszését
Beszeltem az otthoni Volvo-s csajszival, 800 ezerert siman eladta a 480-ast! A Kepes Autoexpresszben ketszer feladta a hirdetest es ez eleg volt. Csak az a q alapjarat lenne jo....
Nos lejött az normál samponos vízzel is. Egyébként, hogyan képes a levéltetű egyenletes permetként összeszarni a kocsit. Vagy ez úgy van, hogy ül a fán millió levéltetű egyneletes eloszlásban és vezényszóra szarnak? Nem értem... Nem lehet, hogy levéltetűtakony volt? A prüszkölés el tud így oszlani, a kaka nem! Pedig csíptem a bioszórákat...Ja, a madárszartól óvok mindenkit. A corsán volt egy kiadós paca, rajta hagytam egy-két hétig (nem direkt) és szépen leoldotta a felső festékréteget. Tehát ez veszélyesebb mint a tetű!