Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4298
'...te a Zopeleket szereted...'
Ez itt csúsztatás. Én szeretem az opeleket, a sajátok a szívemhez is nőttek. De mint márka, a volvo a kedvencem. Meg a Saab. Mindezek mellett az opelek dizájnja, koncepciói, jövőképe szintén szimpatikus. De maga az OPEL márka nem vált ki olyan érzelmeket belőlem mint a két svéd... A vw sem, míg pl. az alfák igen, a fiat sem, míg pl. a BMW ige, stb...

Volvo sakál!

Előzmény: fargo (4294)
fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4297
Én, ha idôben kapcsolok, akor Fargo Svéd Acélnak keresztelem a fiam, de ezzel már elkéstem. A téglával csak szôr mentén, van egy ánglius mondás: "thick as a brick', ami kb annyit tesz, mint "hülye, mint 2 pár rendôrcsizma", ami ugye nem jó ómen egy kiskölöknek...
fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4296
Persze, hogy meg lehet kenni, pl. baseballütôvel. De a szép szó sokszor többet számít...
Előzmény: lore (4295)
lore Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4295
Említetted, hogy a házas státuszom miatt öreg vagyok. Újdonság: konvencionális is: lorené felvette a lore nevet (dehiszen azért lorené vazzeg! Szal IRL is), lore kölkök szintén felveszik lore és lorené xneveit (mert ez teccik és kész)

Max annyit intéznék el, hogy tégla legyen a jele az oviban. Tényleg, meg lehet kenni egy óvónőt annyira, hogy bevezesse az autós jeleket?

Előzmény: fargo (4290)
fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4294
Nem fikázni szándékoztam a Zopeleket, csak hát ugye a mundér becsülete, meg a hely megkívánta patriota pökhendiség ugyebár...

Ha te a Zopeleket szereted, szíved joga, attól még loreláj maradsz, a mi topicunk nagy benga lorelája :-)

Előzmény: lore (4293)
lore Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4293
Hétfőn dél körül/kora délután és kedden kora délután van rá esély...

Az opel más, maradjunk ennyiben. Eddig 4 opelt tukmáltam a cégünkre, najó az elsőt még apám választotta 92-ben, kb. olyan szempontok szerint, hogy kedvező árú, piros dízel legyen.

Szóval a 2 corsa, 1 'F' astra és 1 'A' vectra használata során gyűjtött tapasztalatok alapján bátran állíthatom, hogy jó autók, lehet szeretni is őket (a corsát egyszerűen nem lehet széthajtani, elromlani se hajlandó soha) és a hírük rosszabb (főleg itt az indexen) mint a valóság. Igaz, egy V6 motor akármilyen autót öltöztetne...

OPEL akkor is sakaladzik.

Előzmény: fargo (4288)
fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4292
Akciós modell, full extra...
Előzmény: fargo (4291)
fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4291
Legyen inkább Lore Special Edition, ezen nem akad fenn senki. Lore V40 SE...
fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4290
Lore Vectra! Vérlázító!
lore Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4289
El se merem árulni, hogy eddig LORE VECTRA volt az elsőszámú lehetőseég, bár lorenének a LORE V6 jobban tetszett.
Amúgy a gyerek téglafejű lesz, ne aggódj! :-))
Előzmény: fargo (4285)
fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4288
Két hétig nem leszel? Akkor hogyan fogunk zabbantani? Legalább egy digitfotót felrakhatnál ide, hogy kinyomtassuk és nézhessünk vacsi közben, amint éppen eszel...
Előzmény: lore (4286)
fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4287
Mellesleg, lehet hogy az Opel rulez, de semmiképpen sem sakál...
Előzmény: lore (4283)
lore Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4286
Pampuska hangzása sakál!

Amúgy ne kifogásold itten az opel magasztalásnak tűnő hozzászólásokat, majd' két hétre lelépek, mikor hazajövök kereshetem a mélyben a topikot. Ugyanis ez tényleg egy lusta banda... Najó, nem dolgozhat mindenki netközelben :-)

Észrevettem loreanyuka megjegyzésein, hogy fikázza az opeleket, a volvot meg magsztalja. A vectrát ma levénszarozta, szerinte a klímája is klimaxos, megamúgyis volvosakál. Lehet, hogy elviszem egy talira? :-)))))

lore akinek anyukája is...

fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4285
Jól van na, neked szabad (csöndben, szolídan) opelizálni :-)

De ígérd meg, ha megérkezik a trónörökös, akkor valami Volvos névre kereszteled: mondjuk legyen Lore Amazon, vagy Lore Polar, vagy Lore Classic, esetleg Lore C70, neadjisten Lore T5, ha fiú, akkor T6. De nevezheted Lore Estate-nek is, vagy akár Lore Volvonak is...

Előzmény: lore (4283)
fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4284
Pampuska:
egyfajta fánk, szlovák népi eledel. Amolyan pampuska...
Előzmény: lore (4282)
lore Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4283
Holnap volvozunk lorenével vidékre, nagyszülőket és leendőbeli nagyszülőket látogatni. Ebben a dög melegben jó lesz egy kis hűvös zingetés. Azóta i startom magam, 80-90-el autózgatok, tetszik. Autópályán van, hogy gyorsabban, de nem jellemző. Tényleg ez az M7-es nem árthat hosszú távon a kocsinak?

Trizzy,
a samsonite márkaszervízben megjavították a bőröndöt, nem csereberéltek semmit súlyos pénzekért, holnap megyek érte. Remélem jó lesz. Elég cikis lenne külföldön kinyithatatlan bőrönddel bajlódni (fel kéne törni, új bőröndöt venni, stb.).

fargo,
OPEL sakál!! :-) /nekem szabad.../

lore
ps: gyerekvállalás...

lore Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4282
fargo,
és a pampuska?

CYRUS,
ilyen 'tapasztalatok' emlegetéésével nem lehet autentikus vitát folytatni a két autó összehasonlításáról. Ha a vectrák után beülnél egy 40-esbe, hasonlókat vagy rosszabbakat modanál a menetteljesítményekről. Az új vectrában pedig csak 16V-s 2.0i van, az pedig a kategóriájában vmiféle 'sprintbajnoknak' is mondható...

Egyébként egyik autótípusnak sem a menetteljesítmény a fő erénye, de az opelnél előrébb van a listán az értékes tulajdonságok között...

fargo Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4281
Ivanixnál? Ááá, nem! Nem volt rá idôm. Ez a mai nap nagyon kakára sikeredett: délelôtt árakat kalkuláltam, egészen pontosan 270 (!) darabot. Holnap kezdem elôrôl, az az érzésem, túl vastagon fogott a cerka.

Közben az egyik ügyfél pimasz pénzügyesével veszekedtem, az istennek sem akarnak kifizetni egy jókora számlát. Nem mintha nem futná nekik, csak szívatnak. Nem tudom mit képzelnek ezek a pénzügyesek, szerintem a napokban rá fogom rúgni az ajtót és rondán nézek a szemébe.

Aztán meg egy nagyon fontos telefont vártam, lett volna egy életbevágó tárgyalásom. Csak nem hívott fel az illetô, fél hatkor feladtam.

Aztán meg telefonáltak a táborból, ahol a lányom múlatta az idejét, hogy a csajszi dög beteg, lázas meg fáj a torka, meg egész nap csak fekszik, elmehetnék érte és hazavihetném. Átrohantam a délutáni csúcsforgalmon, másfél óra alatt leküzdve 50 kilométert, s mikor odaérek mit látok? A gyerek ott vihorászik az udvaron, kutya baja sincs, csak "úgy hiányzott neki az anya...". No, amit a lányom kapott, az nem fért volna be a Volvoba...

Mellesleg ahogy elindultam érte, telefonált a "fontos ember", hogy végre felszabadult, és akkor most leülhetnénk tárgyalni. Ja, hogy most nem jó? Akkor legközelebb csak jövô hét közepén... Eszelôs szívás és vérciki...

Aztán meg itt punnyad a topic, aztán meg jön ez a lore gyerek, és itt fikázza a Volvokat, meg magasztalja az Opelet :-)))

Előzmény: lore (4278)
CYRUS Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4280
stét :)
Fargo én nagyon is elképzelhetőnek tartom, haver Opelnél, dolgozik, eléggé soxor hozott haza kocsikat...Hát nem vagyok az 1,6 os vectrától elájulva.....sőt még a 2.0-től sem....
Előzmény: fargo (4277)
fargo Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4279
a 'zannyapupposát' nem más, mint az_anyja_púposát. Hogy mije púpos az anyjának, azt nem tudom, talán a háta?

Néhai kedvenc regényeim egyikében szokott emígyen felkiáltani a fôhôs: majd' 20 évig nem jutott ez az eszembe, de a napokban beugrott, és jót nosztalgiáztam. Húsz év -- micsoda távlat!

Előzmény: lore (4275)
lore Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4278
Miért ne? Az az 5LE plussz a negyvenes javára elvész a többlet-súly miatt. Kocsid volt már Ivanix doktornál?
Előzmény: fargo (4277)
fargo Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4277
Az igenis 1.6-os S40 volt, mert rá volt írva. Bötükkel. Így: 1.6. És a Karolinán egymás után 3x is lenyomta a Vectrát. És mindketten tolták neki, mint atom. Nem tudom, miért vagy hogyan, de a Volvo jobb volt. Lehet, hogy csak a Vectra sofôrje bénázott?
lore Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4276
Mielőtt fargo és co. sikoltva kapcsolná ki gépét:
Ez csak arra utalt, hogy utcai versenyekből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Úgy nagyjából be lehet tájolni a pozíciókat, ennyi.
Előzmény: lore (4274)
lore Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4275
Akkor pontosan mit is jelent a 'zannyapupposát'? Azt sem tudom, mi a csuda az a pampuska!
lore Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4274
Azérmer:
1. A vezetők nem azonos súlyúak.
2. A vezetők vezetési tudása nem azonos.
3. Az autók nem gyáriak.
4. A vezetőn kívül más súly is volt a vectrában.
5. A volvokon ritka a típusjelzés, fargo csak tippelt, az egy 2.0-ás volt.
6. A volvos bététette az Ivanixos ócsótuningot (léxűrő + gyertyák)

Fentiek valamelyike. Az 1.6 16V-k között a vectra az egyik legagilisabb.

lore
ps: ja, hogy ez nem az OPEL topik?? :-))))))
pps: Ájm hiör!

Előzmény: fargo (4272)
fargo Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4273
HA-HÓÓÓÓ!!!

Hol a manóba vagytok? Mindjárt leköröz minket az UAZ topic is...

(Lusta banda!!!)

fargo Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4272
Ma este tanúja voltam egy S40 1.6 és egy Vectra 1.6 16V elkeseredett küzdelmének. Ha csak egy paraszthajszálnyival is, de a Volvo gyôzött. Mind a 3 egymást követô lámpánál :-)
keton Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4271
sziasztok

sajnos a 4xx-et nem ismerem közelebbről, úgyhogy érdemi tanácsot nem tudok adni, max azt, hogy Volvo sakáll:-)

ma semmi Volvos nem történt velem, az úton megfigyeltem egy-két 440/460-ast (témába vág:), úgyhogy nem tudok miről írni:-((

DCs

fargo Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4270
Szerintem mindegyik elérhetô. Csak a Bertone kupéval lenne gondod, nagyon ritka és nagyon drága ami még használható. Sima 242-est még fel lehet viszonylag olcsón lelni, de 262-est...
Előzmény: baas (4269)
baas Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4269

Ezeket birom:
Saab900T16 S `93ig
Saab9000T16 és társai `98ig
Volvo 262C Bertone asszem `7x
Volvo 480ES és társai `90től
és a megfizethetetlen kategóriás többiek...

Ya!!!
Ha átscrolloztok a Saab topicba raktam be
pár gyöngyszemet.Csak ha nem haragusztok.....
ide nem merem. :)
Saab&Volvo 4ever

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!