Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Tudtam, hogy tudtad, hogy én tudom, hogy te tudod, hogy nem így van. De ha nem reagálok akkor nem lett volna CYRUSos baklövés, mai pedig kellett nekem ma!! :-)
'...te a Zopeleket szereted...' Ez itt csúsztatás. Én szeretem az opeleket, a sajátok a szívemhez is nőttek. De mint márka, a volvo a kedvencem. Meg a Saab. Mindezek mellett az opelek dizájnja, koncepciói, jövőképe szintén szimpatikus. De maga az OPEL márka nem vált ki olyan érzelmeket belőlem mint a két svéd... A vw sem, míg pl. az alfák igen, a fiat sem, míg pl. a BMW ige, stb...
Én, ha idôben kapcsolok, akor Fargo Svéd Acélnak keresztelem a fiam, de ezzel már elkéstem. A téglával csak szôr mentén, van egy ánglius mondás: "thick as a brick', ami kb annyit tesz, mint "hülye, mint 2 pár rendôrcsizma", ami ugye nem jó ómen egy kiskölöknek...
Említetted, hogy a házas státuszom miatt öreg vagyok. Újdonság: konvencionális is: lorené felvette a lore nevet (dehiszen azért lorené vazzeg! Szal IRL is), lore kölkök szintén felveszik lore és lorené xneveit (mert ez teccik és kész)
Max annyit intéznék el, hogy tégla legyen a jele az oviban. Tényleg, meg lehet kenni egy óvónőt annyira, hogy bevezesse az autós jeleket?
Hétfőn dél körül/kora délután és kedden kora délután van rá esély...
Az opel más, maradjunk ennyiben. Eddig 4 opelt tukmáltam a cégünkre, najó az elsőt még apám választotta 92-ben, kb. olyan szempontok szerint, hogy kedvező árú, piros dízel legyen.
Szóval a 2 corsa, 1 'F' astra és 1 'A' vectra használata során gyűjtött tapasztalatok alapján bátran állíthatom, hogy jó autók, lehet szeretni is őket (a corsát egyszerűen nem lehet széthajtani, elromlani se hajlandó soha) és a hírük rosszabb (főleg itt az indexen) mint a valóság. Igaz, egy V6 motor akármilyen autót öltöztetne...
El se merem árulni, hogy eddig LORE VECTRA volt az elsőszámú lehetőseég, bár lorenének a LORE V6 jobban tetszett.
Amúgy a gyerek téglafejű lesz, ne aggódj! :-))
Két hétig nem leszel? Akkor hogyan fogunk zabbantani? Legalább egy digitfotót felrakhatnál ide, hogy kinyomtassuk és nézhessünk vacsi közben, amint éppen eszel...
Amúgy ne kifogásold itten az opel magasztalásnak tűnő hozzászólásokat, majd' két hétre lelépek, mikor hazajövök kereshetem a mélyben a topikot. Ugyanis ez tényleg egy lusta banda... Najó, nem dolgozhat mindenki netközelben :-)
Észrevettem loreanyuka megjegyzésein, hogy fikázza az opeleket, a volvot meg magsztalja. A vectrát ma levénszarozta, szerinte a klímája is klimaxos, megamúgyis volvosakál. Lehet, hogy elviszem egy talira? :-)))))
Jól van na, neked szabad (csöndben, szolídan) opelizálni :-)
De ígérd meg, ha megérkezik a trónörökös, akkor valami Volvos névre kereszteled: mondjuk legyen Lore Amazon, vagy Lore Polar, vagy Lore Classic, esetleg Lore C70, neadjisten Lore T5, ha fiú, akkor T6. De nevezheted Lore Estate-nek is, vagy akár Lore Volvonak is...