de van.. normal iq-val es gyenge angollal, ha az ember nem szarik ra, akkor lehet talalni modemeseknek es egyeb kicsiknek valo virus eltavolitot, csak hat.. sokkal egyszerubb megvarni amig valaki mas megcsinalja helyettunk, esetleg leeli az eletunket, esetleg allast keres nekunk, amit mi el sem olvasunk, aztan sirunk, es varjuk, hogy majd vki bemasszon helyettunk a sirba, de akkor aztan tok nem lesz ott senki :) nem tudom, mostanaban mindig felhuzom magam gallupon.. :)
a dolog úgy néz ki hogy mivel sikerült 1x megnyitnom egy ilyen fájlt, amelyet küldött az szemét ismeretlen, akik az outlook expressben benne voltak mint levelező tagok, ezért minden egyes alkalommal mikor felmegyek a postaládára, küld egy egy levelet.
ezt csak onnan gondolom, mert 3 napig nem is mentem fel, és ekkor nem is aktivizálódtakl ezek a szemetek.
Lovecat szívem, én csak fw-oltam Bianca levelét, amellyel megnyugtattalak benneteket, hogy dologzik a 46 cd-n:-)
Ez így van.Mindig is így volt.Mármint az itélkezéssel.Jövő szerdáig nem dolgozom(csak otthon),ha tudom a képeket azelőtt küldeni,mert lesz netem,akkor csörrentek.Erre kevés esélyt látok.
Lovecat!Végülis nem beszéltem rencergizdával.Nem volt rá időm.Tiszta hülyék a főnökeim:-))))Ja igen!A képeslapot külön köszönöm!Bejött!:-))))
a mailek es virusok akkor jonnek, amikor a kuldo virusos gep az interneten van, es egeszen addig fognak, amig meg nem javitja oket, akie.. ez nem megfazas, hogy elmuljon :)
mas.
ooo.. szenilis vagyok, vki megmondana, mikor jelenik meg a dvd?
Igen, tervbe van véve, de még olyan messze van + vizsgaidőszak + másnap dolgoznom kéne. (De nem a kifogásokat akarom keresni :) Nagy valószínűséggel OTT LESZÜNK!
orfűn voltam húsvétkor és találkoztam egy plainsong szélcsengôvel. beszarás volt...
egy étteremhez lépcsôztem, amikor megszólalt a plainsong híres kezdô csilingelése. felnéztem, fejmagasságban öt különbözô méretű csô lógott köralakban, köztük egy fakorong zsinegen.
azonnal riasztottam a pincért, hogy adja el, megveszem, bármibe kerül. erre mit mondott? a nagybátyja hozta neki Szingapúrból, semmi pénzért nem passzolná el.
a teraszon kajáltam, és szerencsére volt annyi szellô, hogy végig plainsongoljon a szingapúri cucc.
mire fel a multido?! nekem meg mindig kuldi a viriket meg egyebek.. talán megjavitottad gallup? hm.. a kolto kolteszeteben tapasztalthato rezignaltsag a valosagos nemtorodomsegben is megvan :)
ha erről a címről írtál Gallupnak, szóval akkor ott van a kiskutya elásva,mert Ő gondolom elmentette a címlistába, és neki volt férge. Akkor csak a szokásosnál is több adagot kaptam Tőled álmail formában , mint a többiektől.Tőlük csak 2-3, de tőled ennek a hatványát.De már nem,szval ne izgulj!!
Kedves már bevonult az önkéntes száműzetésbe ? értsd kórház .Mert nővéremnek be kellett az ikrekkel pár hónapra.
Hmm.Kb két hónapja van ez a címem:-)A címlistája tök üres.....Nomindegy.Majd felhívom a rendszergizdát,hogy nézzen utána.
Ikrek szeptember 22-re várhatók,de hamarább meglesznek szvsz.