Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Meg szeretnélek kérni, hogy az ÁFOR-os vagonokról küldj nekem fötókat. Nagyon szeretném, ha bővülne a majdnem teljes gyűjteményem. abrokmiklos@gmail.com. Előre is köszönöm. Nézd meg a honlapomat is. www.abrokmiklos.hu
A mozdony két lámpája között van a Marklin emléma, a felirat pedig a vezetőfülke ablaka alatt. Fékfülke ügyben a DEÁK vasútmodell bolt (talán) tud segíteni. Úgy látom, már nem készítenek replikákat.
Kérdésem hátterében a következő problémám áll: nekem is van egy ilyen mozdonyom, és az alatta levő sorból a négytengelyes teherkocsi is, meg a fékházas farakományos (rakomány nélkül, és a fékháznak is csak a helye van meg...).
A két kocsin van Marklin márkajelzés, a gőzösön viszont nincs!
Annyit tudok még, hogy 1940-ben már megvolt a tesóimnak (datált fénykép van róla).
Köszi az észrevételt, elnézést pontatlanul fogalmaztam!
Valahogy úgy gondoltam, hogy a lefújom az egészet és a sín felső feléről (ahol ugye vezetnie kéne az áramot) letörlöm egy ronggyal. Az is megfordult a fejemben, hogy csak a talpfa imitációkat fújom le lakkal, magát a síneket egyáltalán nem.
Szóval van bennem némi bizonytalanság ez ügyben :-) .