Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Ha már ennyire soxor téma volt leendő gyermekem napviláglátásának termine-je, akkor kedves Frigyes Mester meg kell kérdeznem tőled, hogy miért vártál ilyen sokáig a porontyok vállalásával (mármint, hogy még mindig nincs)? Vagy a párod is később választottad?
Azt én se állítottam, hogy púpomba több tonna alkoholneműt felszívék,
de kis mennyiségben nem tartom ártalmasnak a kulturált alkoholfogyasztást (hukkkk).
Sárkány nem lehet rossz, de nekem a lovak meg a tenisz a sirály. (És a síelés.)
Erről már beszéltünk: nem bulizok, valahogy kinőttem. Nekem is az egyéb programok hozzák meg a testilelki felüdülést (pl. futás lorenével stb.:-) Na, mit fog ehhez Trizzy szólni... :-)
Egy óra és 15 perce vagyok utolsó belépés óta és NEM kapcsolt le! Úgy látsziuk fargot nemszeretik matávosok, vagy lorét igen...
Bulizni kell minden férfiembernek. Ez az élet velejárója, mint a vezetés. Enélkül nem megy. De kinek-kinek vérmérséklete szerint. Én nem iszok, buliba (a szó hagyományos értelmében véve) utálok járni, nekem egy sárkányeregetés az igazi "buli". Vagy valami hasonló feltöltôdési forma.
kinek hogy
PS: Eljött az 53. perc, a Matáv lekapcsolt a vonalról. A k.anyját az összes matávoknak!
Amikor én érettségiztem, kaptam egy cserepes virágot, ami visszataszító nagy gumós perverzió volt, de egy hét alatt kirothadt.
Amikor diplomáztam, kaptam szüléimtôl 15k forintot, ezzel indultam. Vettem belôle egy doboz Artist Color festéket, ezzel csináltam meg az elsô nagy(obb) fizetôs munkámat. Ennyi futotta, hja kérem rencerváltás lenulla. Azóta jobb, de nem csinálnám vissza.
fargo
aki még kôműves is volt, ha pénzt kellett keresni, azt is nagyon szerette, de már lusta lenne újra építeni. Pedig most az kellene neki...
Ha már itt tartunk: az egyetemi évek alatt ment a cigaretta, meg az alkalmankénti italozgatás. Alkalmak meg voltak. Azóta cigi visszafogva, perpillanat százszázalékig hanyagolva (akaratos, erősjellemlore nem is szokik rá!Nemám!), italok csak igazi alkalmakkor, amik pedig egyre ritkábbak (egzisztencia + karrier megalapozásából kifolyólag).
Úgy néz ki nem leszek egy esténként sörözgetős típus...
lore
ps: nem égő az, ha az ember apja sokkal de sokkal bulizósabb típus mint az ember? Számtalanszor kapok esténként telefont, hogy hazavinném-e...