Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
az a különbség, hogy qrvára más az akusztikája annak, ha én mondok valami ordenáré fasságot, vagy valami pártprominens, mint Bayer/Novák/stb. illetve ugynacsak más az akusztikája, ha én masírozok valahova, vagy többszáz/többezer kopasz bakancsos fasz
picinke, hangyafasznyi különbség, de mégiscsak különbség
ha érted jó, ha nem érted, úgy is jó, nem vitaindítónak szántam
Kétségtelen, hogy Bayer Zsolt szerepeltetése több kárt okoz, mint hasznot, úgy látszik erre még nem jöttek rá.
Deutsch Tamás bohóckodása a TV vitán is vitt el szavazatokat, de az igazi szavazatvesztő kétségtelen a bicskei eset, és a magas infláció okozta megélhetési válság.
Amikor Novák Előd EU zászlót égetett, vagy a Magyar Gárda masírozott ( aminek semmi értelme nem volt ), az egész nyugati média közölte az eseményt, volt aggódás, félelem, miegymás, vészkorszak, és minden más színpadi kellék. Most nincs semmi elhatárolódás, nem retteg a Mazsihisz, nem jelennek meg szomorkodó cikkek a New York Times-ban, nincsenek aggódások az EU-ból, ki érti ezt.
Amúgy nekem is, csak volt idő, amikor még a feljettség egy olyan alacsony fokán álltam, hogy nem átallottam fideszes önkoris képviselő lenni. És a telóm még mindig fidesz-flottás. :-DDDD
Csak halkan mondom, a szavazás napján 27, azaz huszonhét (19 felvételről a főni, 8 élőbeszédes) hívásom volt a helyi fidesz
irodából. Tudod, sokféle igazság van. Az enyém és a tiéd is egy. Sajnos a politika nem hit kérdése kellene legyen. Ám Magyarországon elértük, hogy ez puszta hit. A a Főni a Kssuth-téren nemváltoztatott gendercsecsemőkkel fajtalankodna, az elvakult fidesz-hívők akkor is csak azt kiabálnák, hogy de jó az irány.
Ez van. És én cseppet sem haragszom rád a véleményedért.
Majd 50-100 év múlva lehet ezen értekezni, azt már én nem élem meg, de úgy vélem, igen, lesz olyan sötét korszak, amikor ez az időszak úgy fog bemenni a tudatba...
Lehet nem is kell addig várni, elég 2035-2050-et megvárni
Nézd, fővárosi vagyok 40 éve, látom a fősodort és láss csodát, hozzánk hány kormányprop jutott el...viszont mind Kaligeli, mind MP megtalálta a nagylányt, telón, emailen, postába is jutott cucc, sokkal hangosabb volt minden az ellenzéktől, mint a kormányoldaltól..
Ahhoz komoly indok kell. Persze, ha fellebbezési határidőn belül a Semmilyen Zsolesz éjfél előtt benyújt egy törvénymódosítást, hogy 0,5% alatti eltérésnél automatikus újraszámlálás (feltéve és megengedve, hogy az eltérés az ellenzék javára van), akkor bezony gyorsan megszavazza a rendkívüli jogrend. De nem akarok ötleteket adni.
Kedves Bélám. Köszönöm, hogy a faszságaiddal megspóroltad nekem a reggeli kávét.
Ugyanis
"Őt elzavarták, jött a debilis óriáscsecsemő, eladósította és szétkúrta Budapestet, a félnótás baller szabadbőcsészek meg újra megszavazzák.
Ráadásul ha megnézed, ez valójában win-win a Fidesznek, mert 2026-ra (és ez az igazán fontos választás) ez a távirányított szefós majom végképp szétkúrja Budapestet, ez megint csak Orbánnak jó, hiszen demonstrálja, hogy ezek mire képesek. Ha Vitézy nyert volna, a mostani csődtömeg a nyakába szakad, 2 év alatt nem birkózik meg vele és a Fidesz eliminált egy önjáró, és ezért a rendszerre veszélyes hebrencset."
Ha a kis köpcös huszárod és bátor sleppje nem azon dolgozna, hogy Budapestnek minél kevesebb jusson, hogy döngethessék a mellüket, ahogyan te is, hogy lám a karigeri óriáscsecsemő cuclira költi az adófizetők pénzét.
Szóval volna veled kapcsolatban pár szalonképtelen gondolatom.
Jah és hogy állást foglaljak a Tisza párt kapcsán--nos, megnéztem Péter beszédét is---az az arc--az olyan volt mint egy szenvtelen robot, pedig az örömtől ujjongania kellett volna, de egy mosoly nem sok annyit sem láttam... ehhez képest tolt egy beszédet rezzenéstelen arccal---tuti vmi be van kattanva nála, ezt most már levontam mint következtetés..lehet ő is gyíkember- a Cukorberg szokott ilyen szenvtelen robotpofát vágni (viccvót...viccvót..)