Amúgy meg szerintem a játékot, a játék szeretetéért játsszuk, ne kötelességként tekintsünk rája. Örülök, hogy játszottál , azért gondolom sok kellemes percet (is) okozott. S ha megint lesznek szabad perceid, azért ne felejtsd el, hogy volt egy jó játék.
Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél! Azért gondolom nem törlöd le magad...a bajnokság után...esetleg később meggondolod és még játszol. Mondjuk a labirintust már én is hanyagolom...és erősen gondolkodom rajta, hogy a következő bajnokságot és kupát kihagyom...pihenő jön
Nehéz döntésre szántam el magam, de meg kellett tennem. Abbahagyom a labirintust. Szívem szerint még játszanék, de az eszem azt mondja, hogy "Most hagyd abba!" Mint tudjátok, délután 6 órás műszakban dolgozom, plusz az utazás, a háziasszonyi teendők, a civil szervezeti tisztségem és hétvégeken az unokák, egyszóval eddig is leterheltséget jelentett ez a játék. Kipróbáltam magamat, és nem olyan rossz az elért eredményem. Hét csillagig sikerült felküzdeni magam - igaz, csak egy rövid időre - de már akkor abba kellett volna hagynom. Szebb lett volna a távozásom. :) Így viszont sikerült visszaküzdeni magam 4*-ra. :)
A játékban kezdetektől fogva nagyon zavart a sok hülye, értelmetlen kérdés, amit először próbáltam megjegyezni, de nem éri meg , mert teljesen felesleges az ilyen információkat elraktározni. Csak a továbbjutáshoz kellenek. Elsősorban a gondolkodásomat igyekeztem kicsit felgyorsítani a játékban, ami egy kis részben sikerült is.
Aki memóriafejlesztésre használja a játékot, annak viszont kiváló.
Én meg vagyok elégedve az itt elért eredményeimmel. kihoztam magamból a maximumot ezalatt az idő alatt. Kb. erre vagyok képes. Egy kis erőlködéssel talán magasabbra juthatnék, de nincs értelme. Eddig játék volt, az meg már nem lenne az.
Mindannyiótoknak kívánok további jó játékot, amíg élvezitek, és további sok sikert! (A bajnokságot még becsületből lejátszom, de aztán vége)!
Szia Anikó! Időgéptől tudom, hogy ez a csillag nem az a csillag. :) Ez az egy csillag azt jelenti, hogy Viki1278-at lebírkóztad a bajnoki székről. Azóta nem kellett megvédened a trónt, mert senki nem próbálta meg elfoglalni. Itt a csillag mellett a számok azt jelentik, hogy hányszor próbálták meg elvenni tőled a bajnoki széket. A 2-es szám pl. azt jelenti, hogy valaki egyszer már megpróbálta, de nem sikerült neki. Időgép is járt már úgy, hogy saját magát találta a bajnoki székben.
Egyébként gratulálok a korábbi bajnoki székhez, és máris kapod a méltán kiérdemelt díjat. :)
Jelentem, eddigi legjobb eredményem (amelyre utaztam is) 5:1 -re megvertem a 10*-os Málybúvárt. Egyébként valószínűleg rossz szériát fogott ki, azért sikerült. Még nem láttam, hogy ilyen arányban megvertek volna egy 10*-ost, de biztos volt már példa rá. Egyébként szerintem ő csak nemrég óta lehet 10*-os.