:_D Ez király! Legközelebb ilyet tetetek be (a bal felső egyesemet letörtem, ahogy kibújt, az öcsém fellökött és foggal akartam tompítani az esést, az most már vasfog, illik a vasorromhoz). :)
ezt már én is mondtam, hogy míg az ember fiatal és energikus, nincs pénze bejárni a világot. mire nyugdíjba megy, lesz pénze, de addigra meg elfogy minden ereje kiélvezni azt.
egy kicsit fura lesz amit írok, utópisztikus, belegondolva az emberi élet rövidségébe, az ideális az lenne ha nem kellene munkával elcsesznie az értelmes embereknek az életüket, hanem helyette bejárhatnák a világot és a hobbijaikat csinálhatnák mellette, jó a milliárdosoknak
Azt a könyvecskét nálunk apu dugdosta előlem. De egyszer törölgettem a könyveket, és megtaláltam. Apu teljesen ki volt akadva... A kis szemérmetes erzsók. :o)))
Hm! Anno valamelyik gyakszin pörköltünk kávét (tényleg nem volt valami jó illata zölden), de nem tudtam, hogy kereskedelmi forgalomban is van. És pláne meg is főzik kávénak?!
Nekem amúgy a yerba mate tea a legérthetetlenebb ital: szaga és íze is, mint egy teli hamutartóé. A nagyfiam itta vizsgaidőszakban, egyszer nem figyeltem, és az övéből töltöttem egy bögrével. Lehúztam a felét, aztán olyan köpködést rendeztem, mint egy kobra. Pfej!