Cs Ákos hivott,(allias stifft) holnap megy csongrádra edzeni az új kawával,ha valaki ráér kb 1 órátol ott lesz. Én szerintem nem érek rá,de hát semmi nem biztos!!!!:)))
Még nem tudom mibe fájna, de ami késik nem múlik, hamarosan megtudjuk! ;) Szerelést nem vállalok /egyenlőre/, majd előbb az enyémet és ha az gyorsan megy akkor esetleg a másét is, ill. a tiedről is beszélhetünk, ha meg sürgős lesz neked, akkor sajnos nem én leszek az embered!
Ja, az lesz majd az igazi összehasonlítás, most valamit az én futóművemmel is kéne majd csinálni, mert az meg atom kemény, az eleje, a tiedhez képest az enyémnek az eleje meg se mozdul, és a kicsi rugóúthoz képest qrva nagy a csillapítása, úgy jön vissza a berugózáskor a telóm mintha lassított felvétel lenne!
A Robién 2és 1/8-ad fordulaton volt a üzemanyagkeverő csavar, 195-ös fúvóka, brutális teljesítmény jött ki a DRZ-blokkból, ilyet csak sokkal erősebb gépeken éreztem idáig, bedurrant az alkarom, DRZ-n még soha nem történt ilyen velem, pedig már rengeteget próbáltam! Az enyém "harmat gyenge" ehhez képest, de már holnap rendelem a fúvókát, Robitól meg majd az állítható csavart, mert kell ez az erő, nagyon kell, kellene, remélem összejön, de már ha megközelíti nekem az is jó lesz!
Teszt volt, szerintem nagyon erős, mármint a blokk, alkarszaggató, a futómű ?, hát nekem nem jött be igazán! Aztán majd persze kiderül, holnap az enyémmel szeretnék már végre gépelni egyet, a pinin! Könnyű Jana! Ezeket a bukókat néztem ki neked, részletekért majd hívj vagy keress rájuk a vaterán, csak annyit írj be hogy Shoei és a felhozatalban ott lesz ez a két bukó is! ;)Az X-lite bolti ára olyan 80-90eFt, a Shoei meg 120-130eFt, igaz valami S-es méretet emlegettél, de talán az M-es is jó, mert pl. pont a hétvégén egy ilyen, ilyesmi /ugyanez volt csak éppen a plexis verzió/ Shoei-t próbáltam és L-es a méretem, a bukó is L-es volt, de kicsi volt nekem, egyébként minden bukóm L-es, de ez a Shoei szorított!