misii! Ha szerveztek bármit is a Triumph tulajokkal, itt a környéken elvárom, hogy nekem is szóljatok.:) Itt nyugodtan közszemlére teszem a mobilszámomat is. 06 70 614 6274, ha bármelyik T-boynak, vagy T-girlnek baja van errefelé, nyugodtan szóljon. Ha nincs baja akkor is.
A bőr megéri a pénzt, a Spidim idén 10 éves, túl van 4 esésen és ugyanannyi foltozáson, de vasárnap azt vettem fel, mert az újban van egy gumírozott csík, ami nem bőr és tartottam az esőtől. Szóval ebben tutti nem izadt meg más csak én és az bizony nagyon nem mindegy. Ha most kellen vennem, inkább vennék később egy frankó újat, mint előbb egy használtat.
Szerintem hamarosan lesz új TRIUMPH Speed Triple, mert ez már gyakorlatilag a 6.-k szezonját tapossa. Én egy 1100 ccm-es kb 145 le-s verzióra számítok. Ha csinálnának belőe egy SE verziót, Öhlins futőművel, Marchesini felnikkel, Brembo fékekkel és full gyári karbonnal, na az már érdekes lenne :)
Nem, nem tévedtem, bocs. Ez egy kicsit másabb, az enyém tavalyi modell, de nem tudom mi volt a neve. Tavaly vettem a Tridays-en, őszintén mondom még arra sem emlékszem, hogy mennyibe került.
Javasolnám, hogy fejeljetek össze Volverine-nel, esetleg megkereshetnétek a többi Triumphost ott a környéketeken, hátha ők is beszállnának :) Ajánlhatnátok nekeik is ezt a fórumot
igen, ez már tetszetős! látom egy-két karbon is ott van. :) Csak szólok, hogy ez a kipufogó nem street legal. És mellesleg a dupla kipufogó is tud rohadt jól kinézni.
egyelőre nincs alternatíva. amiket kipróbáltam, az egyik sem fogott meg, hogy lecseréljem. de hátha. esetleg egy Ducati, vagy valami. Az a "baj", hogy ha legalább találnék olyat, ami designban már megfog, akkor az motorikusan nem tudja azt, mint a Triumph.
A Street Triple mellett van még egy 500-as robogóm is, úgyhogy harmadik motort nem tarvezek.
Igazából nem is tudom miért nem vettem Triumph feliratos kabátot. :)
(azért írom ennyiszer, hogy Triumph, hogy a keresőknek jó legyen! :)
ez a cuccos, csak az enyém fekete: http://www.revzilla.com/motorcycle/dainese-new-delmar-leather-jacket#
A Dainese az egyik legjobb, ha valaki Arai sisakban motorozik és csak KN olajszűrőt tesz a motorjába, arról feltételezem, hogy nem adja alább. Csak így értettem.
Milyen másik motor jön számításba. Erre tényleg kíváncsi lennék?
szééép! én ebből csak azt a fejidomot nem erőltetném. az nekem nagyon nem jön be, egy ilyen vagány naked motorra nekem nem tetszik a túrás plexi. minden más kiegészítő sportos, vagány, a fejidom meg mint egy túragépen. (nagypapis) szerintem! :)