28 éves vagyok és takarítással foglalkozom. Várom olyan Hölgyek esetleg Urak jelentkezését akik úgy érzik,takarítás szempontjából,segítségre van szükségük.Ez lehet lakás,iroda,üzlethelyiség,lépcsőház vagy akár étterem is.Elérhetőségeim: 06208042936 vagy kriszti981@freemail.hu Köszönettel Nagy Krisztina
Sziasztok! Takarítást vállalnék Budapesten. 1000 Ft / óra. 25 éves vagyok és nem dohányzom. Referenciám nincsen sok, eddig irodát takarítottam, azonban precíz vagyok és úgy dolgozom, ahogy elvárnám hogy nálam dolgozzanak. Ha legénylakásról van szó, megbeszélés szerint ki is vasalok. Érd.: 70/500-2225
én a 16. kerületbe heti 2x (hétfő és péntek) takarítónőt, alkalmanként 5 óra. Vasalás is és nagyon alapos és megbízható legyen természetesen :) tud valaki ajánlani?
n egy 22éves fiú vagyok. Mellékállásban szeretnék takarítást vállalni. Fő állásban egy Mcdonald's-ban dolgozom vezetőként. Ott is nagyon sokat kell takarítani éjszaka. Albérletben vagyok így tudom mi az a rend és tisztaság és szeretem is. Szeretek takarítani. A munkámra nagyon igényes vagyok.tudom, hogy sok mindenki nem bízik meg a fiúkban, de ha esetleg szeretné valaki megnézni, h h takarítok, akkor adjon egy esélyt nekem és jelentkezzenek a szabi1986@citromail.hu email címen.
Bocsi hogy idepofátlankodok,de sokan írtátok hogy takarítónőt kerestek.Nos én Kriszti vagyok és szívesen vállalok állandó vagy alkalmi takarítást,ház körüli munkát stb.Amit rólam tudni lehet már kb.2 éve dolgozom egy szőnyegtísztítással és takarítással foglalkozó cégnél,teljaesen rugalmas vagyok és szeretem azt amit csinálok.Ha valakit esetleg érdekel itt megtalál:kriszti981@freemail.hu
Én csak azt tudom mondani, hogy az én fickóm lelkiismeretesen takarít, nem volt vele gondom. A barátnőm meg is lepődött, hogy még a nem látható helyeken is takarít. Mondjuk az ülőgarnitúra mögött, vagy pl. a fúgákat is takarítja. Szerintem nem attól függ, hogy férfi vagy takinéni. De kösz a véleményed, asszem megint igaz a mondás, hogy vann ak kivételek. Ez szerintem jó!(Azt a "gépfusizós" gondolatot nem értem. )
Az csak egy egyértelmű olcsó bepróbálkozás, amikor a munka előtt jajong a takarító, hogy milyen kosz van :) Tényleg ki kell dobni, abban a pillanatban...
Az ilyen irodai takarító fickók naccerűen kitakarítják a lakás látható részét, de a részletekre nem ügyelnek. A gépeiket az irodai takaraításukból "fusizzák", nem a saját tulajdonuk... volt velük is dolgom, semmi bajuk velük, csak éppen nem ők a szívem csücske folyamatos takaírtásra. (Egy költözés után nagyon jó szolgálatot tettek, de végülis fél év mulva a takinéni tette tisztává a lakás felső - szemmagasságban nem látható - részét)..
Egyébként mégegyszer mindenkinek elmondom, aki elsőnek választ takinénit vagy takifickót: ha megjegyzést tesz a lakás koszos állapotára, már küldjétek is őket elfelé, azonnal. Ez nem az igazi. Ne szégyelljétek, ha koszos a lakás, végülis ezért van erre a szolgáltatásra szükségetek!!! (Ismerek olyan barom háziasszonyt, aki a takinéni előtt kitakarít, hát normáááális??? )
Első szabály: azért fogadunk segítséget, mert nekünk nem megy! És emiatt KOSZOS A LAKÁS.
Mi a véleményetek a férfi takarítókról? Nálam egy srác takarít és én meg vagyok vele elégedve. Egyébként neki is elmegy 2 óra a 46 m2 kitakarítására, pedig nem a tv-t nézi. Ha takarít inkább nem vagyok otthon - amúgy sem sokat - de amikor találkozunk rémtörténeteket mesél a kedves megrendelőkről.Őt ajánlhatom, de azt hiszem irodákat jobban szeret takarítani. vasalást viszont nem vállal.
Segítséget keresek heti egy alkalomra (péntek) kb. 85m2-es családi ház rendbentartásához megbízható, precíz hölgy személyében. Pestimre és Gyál határán van a ház, a Kökiről induló 184-es vagy 284E-s busz végállomásától nincs messze. Igaz nem Bp-en van a belvárosban, de ha tudtok valakit ajánlani azt megköszönném.
en pl. minden hetre kerek valami extrat a szokasos takaritason kivul. pl. egyik heten hutoolvasztas es furdo vizkotlenitese, masik heten ablakok es suto, harmadik heten a polcok kitakaritasa es visszapakolasa.
nalunk amit minden heten kell az a ruhak hajtogatasa, felmosas, porszivozas, portorles, szekrenyek kivulrol letorolgetese, pakolas, kanape athuzasa, meg az egyeb szokvanyos dolgok. ja, es en nem pucoltatok vecet massal, az szerintem intim dolog:)
Ez jogos, a kéthavonkénti nagytakarítás (minden ablak, lámpabúra belseje, ajtók, szőnyeg- és kárpittisztítás) jóval nagyobb falat, sőt, a havonkénti sütő-hűtő nagytaki is elég elrettentő, pedig a hűtőt hetente áttörlöm kívül-belül, olvasztás nélkül. De a fentiek az átlag heti takarításba nem tartoznak bele (vagy csak én nem tisztítom meg a lámpabúrák belsejét hetente?).