Úgy értettem, hogy minden csapat szurkolói/nézői a legmagasabb hazai nézőszámmal képviseltetnék magukat, és úgy talán összejönne az 16-18 ezer ember. :-(
A pireuszi meccs végén a vereségen felbőszült hazai kemények egyike kiszabott egy méter szer méteres fémkorlátot, és azt dobta a tábort békésen méregető rohamrendőrökre. Mégis elmaradt a gumibotozás.
Főleg mikor a 6. percben megdobálják kövekkel és petárdákkal a vendégkispadot, komoly sérüléseket okozva ezzel az ellenfél néhány játékosának. Amúgy az ERT adta élőben a meccset - felvettem videóra, de sajnos valami adáshiba miatt lemaradtam az első félidőről. Hangulat az volt rendesen - kábé mintha a hazai férfi mezőny összes tábora legjobb formájában és maximális létszámban ugyanazon csapatnak szurkolna egy meccsen.
Gulyás mez most sokat fog éreni, hisz bajnok lett a lelkem:)
Ezúton is gratula Robi és köszi az egész évi sms-eredmény termést! Azért a mezt ne feledd és látod jó nagyot hozz, hogy ne tudjanak belémkötni:)
Más.
Mióta Mekis kedvezmény van a belépőn Nálatok (Don Pepe-vel ellentétben!!!), azóta nem is olyan jó jegyet venni:)
Anno volt egy-két DP-s sztori, de a kedvencem a következő:
Micus barátom áll előttem a pénztárnál. A jegyen 10% kedvezmény. Fizetendő számla kereken 1000 Ft. Pénztáros kislány elkezdi beütni számológépbe, most akkor mennyit is kell levonni!?
M23 néz nagyokat (korcsmáros a lelkem:), és megkérdi: Te most mit is számolsz?
Hát hogy mennyit kell fizetni!?
Azt hittük, menten eldobjuk a tálcát :)
No látom, hogy kicsit sem erőssége a matek, gondoltam megpróbálok egy tréfát. Kértem gyors öcsémtől a jegyét és mondtam emberünknek, egybe számolja a kettőnket és én fizetek. Mivel két jegyem van, akkor 20% a kedvezmény? Asszondja, igeneeen!!!
No hátrafordultam: fijjugg, kérem mindenki jegyét és én fizetek!
He, attól függetlenül hogy egy életen át fog emészthetetlenül fortyogni bennem a düh a tábla miatt, én legalább egy szmájlival próbáltam leplezni. Te meg itt ironizálsz a fájdalmunkon?
Lassan állj le a pizzákkal, mert kezd meglátszani az alakodon! Egyébként nekem is nagy kedvencem eme étek, csak rajtam nem látszik meg:)
Pé barátom tényleg évek óta nagy Hooligan, de ez még anno focimeccseken kezdődött. Ő alapban hülye, de ha iszik, egyenesen még bátor is (vagy inkább nagyon hülye:)!
Nem érdemes az általa gerjesztett provokációnak felülni. Majd én ellátom a baját, szóljatok ha gond van vele:)
Naszóval én ezt úgy értettem, hogy a te produktumod minősítéséhez nincs eléggé negatív skála. Örömmel vettem, hogy felnőttnek érzed magad. De a vér nem válik vízzé, ugye tudod? :)
Nem mintha sokat számítana de ez a "több meccsen volt mint te valaha is leszel" ez enyhe túzás! Hazai meccsekre kiskorom óta járok! Idegenbe kb. 9-10 éve ha tehetem mindenhova (Nyiregy, Derbrecen anno Szeged, Eger stb....) Elötte csak a közelebbiekre (Szhely, Zeg, Sopron) Max ugy lehetett több meccsen ha a falco meccseire is rendszeresen járt!