Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
Persze, nagyon szívesen, de kizárólag szájharmonikán, azt hiszem nem tiltakozol :) Most nézem a műsort, hogyhogy nem lesz HotClubOfHungary? Ahogy nézem aug3 erősen szájharmonikás nap lesz :)
még a dalokon gondolkozom, még nem hívtam senkit. Levillel beszéltünk már erről egy rövidet, mindjárt szólok is neki. csak szeretnék úgy hívni, hogy tudom, milyen dalra.
Szagán Gyuri a Hendrix Memorialból. egy leharcolt házi építésű, kellően hamis mandolinnal. valahol meg is van a felvétel, kamerával lett, elég gyenge hang, de azért elmegy. mikor a stratót bekapcsoltak, a hangminőség fogalma megszűnt.
Te nem a Tatai Tomiék, Cseh Balázsék Zepzenekarában játszol elektrót?
azért az űrdolgai azok nagyon fantáziadúsak (pl. '3rd Stone From The Sun'). Vagy csak sok sci-fi-t olvasott
meg humora tényleg volt, nem kevés (pl. 'Wait Until Tomorrow')
agyalok, hogy volt-e ON száma, de asszem egyik felvételen sincsen mandolin. De van olyan, amiben állat jó lenne, például a 'My Friend' a Cry Of Love-on, na az akkora kocsmadal, tuti jól szólna
Az nem mervado hogy mennyiert nem tudja mas eladni. Nekem van egy Kinai East gitarom es senki nem ad erte masfel millat. Ez nem azt jelenti hogy annyit er :)