World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Köszi a bíztatást, én is ebben bízom, hogy ezek után csak előrefele megyünk, nem pedig vissza... És hát az is igaz, hogy nem csak a healer-eknek kell jónak lenniük, hanem a dps-eknek is. Pl konkrétan a második bossnál én nagyon azt éreztem, hogy kevés a dps. Mert életben bírtuk tartani a bandát elég sokáig, és szinte nem is tudtunk semmit kezdeni az addokkal se, a bossról meg ne is beszéljünk. Szóval amíg ezen nem javítunk, addig az egész nem ér lópikulát se. És ahogy mondod, heroicba kéne mennünk nagyon sokat, mert kara előtt szinte nem is mentünk, aztán fejest ugrottunk a mély vízbe. Csak sajnos ezt rajtam kívül nagyon kevesen látják. De a heroicban is elvéreztünk, mert az a pap hílelt, akit említettél, és nem bírtuk. De persze nem csak vele van a gond, hanem a dps-ekkel is.
Beletrafáltál, az egyik tank Hunfalcon volt. Sajna ő is tudja, hogy még nem jó semmire, nem tudom miért erőltettük. Én meg már nem akartam lázadozni, mert még a végén az jött volna le, hogy én vagyok a hátráltató, meg hogy én nem akarok karába menni. Pedig szeretnék, de így semmi értelme. Na mindegy, most ez mindenkinek egy jó lecke volt, és legalább összpontosítani fogunk az epic cuccokra. A másik tank Rachnor volt, őneki sztem már a cuccai egész jók lennének bárhova, csak ő az aki össze vissza talentolja magát, szal könnyen lehet, hogy más talenton láttad. De ha a cuccait megnézed, akkor azok tank cuccok. (Legalábbis úgy tudom.) Viszont Attument (asszem jól írtam le a nevét) sikerült leölni kétszer is. Aztán a következő rogue fickóval már meggyűlt a bajunk. Annál addig sikerült elmenni, hogy az addjait letudtuk. De magát a bosst megkarcolni se tudtuk. Aztán kihagytuk, tovább mentünk a harmadikhoz. Na ott aztán gyors halál volt mindenki számára.
Meg hát arról nem is beszélve, hogy nekem is lenne mit fejlődnöm. A cuccaim már kezdenek alakulni, már két epic van (belértve azt a cloth cipőt). De amint néztem, én egy sima heroic instát se bírnék kihílelni még. Szóval mikor voltunk mechanarban én moonkinként, láttam mit össze hílelt az az epic pap, és még így is volt, hogy elvéreztünk. Mit szóltak volna akkor hozzám? O.o Én úgy voltam, hogy kara előtt legalább 1000-re fel kéne vinni a + healing-emet, de most már azt mondom, hogy 2000-es bónusz healing alatt nem szabad odamenni. Most néztem szetteket a neten, amiket sima vendortól repuért be lehet szerezni, de van egy csomó, ami csak fent van, és az árusnál nincs feltüntetve, hogy hol az árus, meg az sem, hogy egyáltalán fel lehet-e keresni. Lehet, hogy azokat a szetteket kivették?
Monnyuk ez utóbbi a T6-os szett, ha jól látom, szal kicsit se török nagyra... :-D De ennek a fellelhető helye nem egészen világos előttem, lehet el se tudnék oda jutni. Meg hogy milyen repu kell ezekhez? Az első az sima Sha'tar-i? Szal exa Sha'tar-ral, és ennyi? Mert akkor insta orrba szájba, és az leszek nemsokára.
Rémlik, hogy az első magemen volt frost, fire és arcane damages cucc is level 30ig, talentelt arcane missilessel sebeztem meg néha fireball vagy frostbolt ahogy jól esett. Aztán rájöttem hogy intre fogok öltözni :D /facepalm Hosszú út volt mire valami értelmeset kezdtem csinálni vele :D
Köszi szépen, és nem kell feladni, a kezdet mindig nehéz. Én is belekukkantottam a guildetekbe. Az egyszem holy priesteteknek aki van javasolnám, hogy vagy talentelje ki az improved spiritet, vagy hagyja a csudába és holyn menjen le végig a Circle of Healing-ig, így szimplán a spiritnek sok értelme nincs. Szemmel láthatóan foglalkozik a cuccaival (lecraftoltatta a beltet) lesz az még sokkal jobb is.
Sok-sok heroicot kellene mennetek a badges cuccok nagyon nagyon jók.
Hmm látok firemaget kék shadow damages kesztyűvel... Annál a zöld craftolt tailor cucc is jobb. Szóval át kéne esni egy továbbképzésen a tagoknak először :)
Armory link a tankjaitokra meg DPSekre, akkor tudunk okoskodni szerintem :)
2 prot warriort találtam, az egyiknek (Hunfalcon) a gearje nagyon nem elég Karához, a másik valszeg jobban felszerelt de ő nem tank cuccban van kint.
De úgy általánosságban belenézve a karakterekbe, tényleg zsengék vagytok, nagyon sok craftolt vagy questelhető cucc könnyen beszerezhető és beszerzendő nektek ahhoz hogy továbbjussatok az első Kara bosson. 70es kaszterek 450-500 spelldamageval meg szinte 0 hit ratinggel, enchantolatlan, gemeletlen cuccokkal - ez így nem lesz jó, a raideléshez komolyan fel kell öltöztetni a karaktereket. Meg látok nagyon furcsa talenteket is.
Nagy lebőgés volt. Na nem baj, legalább esett egy cloth híler kesztyű. (Nem nekem.) :-D Én mondtam a guildnek, hogy még nagyon zsengék vagyunk oda, gyúrni kéne ezerrel, és akkor talán mehetünk oda, de senki nem hallgatott rám, mindenkinek be volt sózva a segge. Én meg gondoltam, tök mindegy hol pusztulunk halomra, hát mentem én is. De az egy kis vígasz, hogy a + hílingem már üti az ezret. Csak az a helyzet, hogy per pillanat át vagyok talentolva megint balance-ra, mert rohadtul untam, hogy nem tudom megcsinálni a kveszteket, meg ölni kéne a gyíkokat blades edge-ben a bőrért, hogy tudjak magamnak epic cuccokat csinálni. Persze karában természetesen híler talenttel mentem. Szal az utóbbi egy hétben kb 4x talentoztam át magam, de nem baj, megérte. Mint kiderült, a max áttalentozási pénzmennyiség 50g. Úgy döntöttem, hogy annyit kibírok. Akár naponta is. Így, hogy tudom csinálni a napi q-kat, már sokkal több lé csöppen. Instára meg visszatalentozom magam. Bár a múltkor mentem heroic mechanarba híler cuccban és balance talenton, végig tudtuk csinálni, de csak azért, mert sikerült kikapni egy full epic törpe papot, aki nagyon bírt gyógyítani. Ott esett is egy epic cloth híler cipő, rágreedeltem, mert gondoltam, jobb mint ami nekem van leather, és ha senkinek nem kell, akkor elviszem. És az enyém lett. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy tök mindegy hogy jön össze, de minél több bónusz healingem legyen, és majd csak ezek után fogok gondolkodni settben.
Chaina! Gratulálok Illidanhoz. Asszem az az idő még váratni fog magára, hogy én eljussak oda. De ami késik, nem múlik. :)
PingPlotter nevű program, ami folyamatosan pingel egy megadott IP címet és grafikusan láthatod, hogy milyen a válaszidő, van-e packet loss (csomag-vesztés) van-e szakadás.
Indítsd el 3 IP címre mondjuk az index-hu-ra (magyar) www.bbc.co.uk (angol) www.lemonde.fr (francia)
A WoW szerverek Párizsban vannak, bármelyik Párizsban lévő IP-n tesztelheted,.
Ha mind a 3 IP rossz akkor a vonal a hibás (magas ping, szakadás) , jelentsd lez UPC-nek, hogy rossz a net.
Ha csak Párizsba (nekem is volt olyan, London 50ms, Párizs 800ms válaszidő) akkor azzal nem nagyon tudsz mit csinálni, a párizsi vonalak néha leterheltek ....
Ugyanezt meg tudod nézni villámgyorsan a http://www.speedtest.net/ -en is ....
"A jatekban gondolom unalomuzeskent a kezdohelyen campeli a hordasokat/allisokat pusztan nevelo celzattal."
Nem tesz ilyet, mert rendes ember és amúgy se pvp szerveren játszik :) Látszik hogy fingod sincs az egész topicról és az idejáró emberekről se, igazán ellettünk volna enélkül a 2 postod nélkül is.
Azert a 2 hozzaszolas kozott van "arnyalatnyi" kulonbseg. Engem nem kell meggyozni, en tudom es ertem mi is a ket verzio kozott a kulonbseg. Valoszinuleg meg jobban is mint aki eredetin jatszik. Nagyon mas a 2. Olvasom az insta leirasokat pl., es koszono viszonyban sincs a Mangos es az eredeti insta. Nem is szoktam irni, kerdezni, mert ertelmetlen. De idejott egy 14 eves gyerek - igaz rossz helyre -, erre elkuldik az anyjaba. Ez am a kulturalt, felnottes viselkedes. A jatekban gondolom unalomuzeskent a kezdohelyen campeli a hordasokat/allisokat pusztan nevelo celzattal.
Eddig 3 trynap volt Illidanon, azon egy panktala tankolta nagyjából hiba nélkül az egyik elementált. No ezen tankpalánk tegnap szerenádozott és épp nem Illidannak, szóval a tartalék fire res geares warrior be. A magas latency mellé ez volt a másik vérnyomásemelő tényező indulásnál.
Ehhez képest egyetlenegyet hibázott, azt is azért mert oldaltévesztő a lelkem, izgalmában a bal az jobb volt, ez Eye Beamnél nem egészséges. Kiváló képességű tankjaink vannak, hála az égnek :-)
nagyon ritka kivétel az, amikor nem ott üt be nálunk is a fekália a ventribe
szerencsétlen firereses tankokat néhasajnálom kicsit, főleg amikor egy "új" tank tanulja be éppen
kill után az agonizingos embereket rendszeresen éleszteni kell, meg néha a fél raid az elszabadult parazitákat kergeti (mert ugye mindenki veri hepi a kill miatt, megy a baromkodás ventrin és a kétségbeesett halálsikolyokat mindenki figyelmen kívül hagyja)
Akinek kiesett már valami egészséges egykezes az simán azzal tolja (lásd pl Dogfood - mágus-, Xileon - lock - a képen). Hozzá tartozik, hogy Winterchillből az offhandet tegnap láttuk először, amikor is Illidan kill után még bevonult a nép a maradék időben Hyjalból lenyomni ami belefér.
Mondjuk én az angyalkás staffot skinmájerségből nem fogom lecserélni Archiéra, csak ha már törésre menne az a bot.. ez jobban tetszik evvan :-))
Mondjuk botrányosan indult az este. Belogolok 600+ ms, nálam ha már 90-re felmegy az rossznak számít általában. Rövidesen kiderült, hogy általános probléma, stabilan mindenkinek ennyi vagy ennél is több volt. Hurrá. Mindenesetre nekikeseredünk, épp osztanám le a healt mikor az MT és a lődözős sámán netszakad, és vissza se igen tud jönni. Überfasza... na 8-ra kb összevakartuk magunkat.
Első nekifutásra P1-ben az egyik parazitás mágus elaludt/belagolt/ benézte (végülis mind1) sikeresen bevadította a parazitákat... futunk Csapó2. Az egyik fires tankunk benéz egy eye beamet, van ilyen, futunk Csapó3. Zseniális hunterünk lehúzza az egyes számú elementált a tankjáról a P2 indulása utáni 5. secben... elementál be középre, futunk Csapó4. Illidan megdöglend :-) Itt is volt pár benézés, de amikor 5 %-nál belegyalogolt egy csapdába és felhangzott a "Mindenki nuke!" még tőlem is kapott egy SWD-t :-D Hozzá tartozik, hogy az agonizing flame még azért letickel az áldozaton Illidan halála után is, amiről elegánsan majdnem elfelejtkeztünk :-D
Edit: egyébként teljesen egyetértek velük úgy, ahogy mondtad: botok közül Illidan-botig az S2/S3 a legjobb. Ha valaki kifejezetten botra esküszik, akkor ezzel tolja. (S1 az lópikula.) Dehát mi ez kérem, RP szerver? MH+OH jobb, mint a bot, such is life. :)
DPS szempontból az S1/S2 Warstaffnál T6 contentben ezer legalább 5-6 jobb van a játékban. S1-nél a ZA-s staff is jobb pl. (nem is kevéssel), nem beszélve szinte bármelyik mainhand-offhand kombóról (S2 esetében is). Pl. új badges spellblade + fetish of the primal gods (badges OH), vagy BT/MH-ban eső OH pláne odaver kb. mindent. ZA-ban eső mainhandek is jobbak, stb., stb. Az S1/S2 bot a legegyszerűbben megszerezhető Illidanig használható fegyver. De hogy a legjobb... My 2 cents. Spawning expertkedés off.