Remélem látni lehet majd a képet. Kedves Zsolti hogyan tovább? :)
-A feszítő gondolom az amelyikre kb 19-es kulcs megy és alul van középen.
-Mellesleg a generátort tartó két csavarka enyhén szólva is korrodált ahogy jósoltad.
A felső csavarra pedig nem is lehet csillagvillás kulcsot rátenni? Annyi helyet nem hagytak a drága tervezők? Ha levenném a fölötte lévő szíjtárcsát az lehet jó? Hétfőn műteném tovább remélem addig leírod nekem!!
Köszönöm szépen a hozzászollásokat! Visszacserélem a 10w40-et és 5w40-et veszek, de szerintem ha lesz akkor a Valvolinet mint márkát azt megtartom ha lesz belőle 5w-s!
Még annyi hogy akkor azt hány kilóméterenként lesz érdemes cserélni?
Új vagyok itt a fórumon és örömmel látom hogy van pár nagyon jó hírnevű szakember!
Az örök kérdésre szeretnék választ kapni! Vagyis az OLAJ! Láttam minden féle képleteket itt most, hogy mit kellene venni, viszont én már megvettem mielőtt itt jártam!
Amit vettem az Valvoline TopGard synthetic belnd SAE 10w40. Az autó 1,9 Viváró 2002 év végi.
Ez most a Valvoline márkának az új kék dobozos terméke, előtte is ezt a márkát töltöttem bele csak akkor még azt a fehér dobozos 10w40 disel turbó nevezetű volt ( ezek szerepeltek rajta: API SL/CF, ACEA A3/B3-04, VW 505.00, MB 229.1)
Meg is voltam ,vagyok elégedve vele, még a motor is csendesebb lett,semmi féle hibajelenség, vagy rendellenes zaj nincs,még most sem hogy 11000 km után le akarom cserélni! Azért vettem meg ezt az ujjat mert egész egyszerűen a másikból itt Fehérváron nem találtam sehol!
Viszont most mikor vettem az olajszűrőt az autós boltban, rákérdeztek, hogy adhatnak e olajt és én mondtam márka nélkül hogy köszönöm már vettem 10w40 est. Azt mondták az nem lesz jó mert nem jut el a turbóig!!!!! Kis rémület után most el uralkodott bennem a kétely, hogy nem jót vettem és hogy vissza vigyem e az olajt a boltba???? Viszont eddig minden stimmel és már harmadszor használtam az előző terméket! Mit tegyek??? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
Vanyek.No háború a részemről.No harag csak leírtam a véleményem.Semmi közöm mit mennyiért adsz kinek és minek.LEHET,HOGY MÉG RÁD SZORULOK TEHÁT NO WAAR
Nincsen semmilyen csavar meg menet a dologban. Van 2.0 dci motorom 3 is bontva, természetesen mindegyik vezérlés hibás. Többet már vittem méhbe is... egyikkel sem szenvedtem, hogy eltudjam adni a főtengelyt belőle vagy a dugókat mert nem vagyok bontós, és az a 10E ft sem ételre kellett volna amit a kompresszorért esetleg adna az ember. De igazából leszarom ezt az egészet... Megyek pihenni mert holnap végre jó idő lesz a földön :)
Szevasz, én a vanyekot személyesen ismerem, abszolút fer ember, megtapasztaltam, a mit ér meg neked" című dal, nála nem arról szól, hogy hátha többet mond az érdeklődő és akkor rendbe van. Mert aki érdeklődik, és net előtt van, nyílván megnézi, hogy mik az árak, ez biztos, és ahhoz képest ő biztosan olcsobban adja, úgy hogy megérje a vevőnek, én pl. vettem tőle alkatrészeket, igen kedvező áron, nem beszélve hogy jó szakember, ez nem fényezés, hanem a száraz tények