folyt.: elképesztő erotikus, szexuális kisugárzása (volt). ez így a képekről nem jön le, de a filmjeiben szívdöglesztő, és ez nála nem image-ként jelent meg, születten ilyen volt. igazi, ösztönös, kifinomult művészlélek (volt), asszem festegett is.
jahh, azt elfelejtettem mondani, hogy ő meg biszex (volt), és nyíltan vállalta a homoszexualitását. sosem nősült meg. egyébként Hongkong legnagyobb színész-és popbálványa (volt), hihehetetlen (ha nem isten verte) tehetséggel megáldva. tavaly, 47 évesen öngyilkos lett, leugrott egy szálloda tetejéről:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nos, mielőtt visszavonulnék, itt egy találós kérdés. A képen a hátsó barna lányt kell nézni. Kérdés, hogy a már korábban betett képek közül, melyiken van ugyanő?
Köszi a bevezetésért canto-ba. :-) Majd eccer belehallgatnék, hogy hogy bírom a canto nyelvet zenehallgatásügyileg. A japán nyelvvel gond nélkül megbarátkoztam. Amúgy nem tok japánul. Bár, a dalszövegek által rámragadt némi ez-az. :-)
Gakuto állítólag nem régen bevallotta, hogy '74-es. csak nem biztos, hogy el kell neki hinni:)
ahogy elnézem, szeret hülyét csinálni az emberekből, vagy notórius hazudozó:)
ez a kép se piskóta, szerintem a legdurvább eddig. már korábban észrevettem, csak nem akartam szólni. Gakuto miatt még piroskarikát fog kapni a topik:)
Aha. Na nálunk a családban nem sokan értenek a zenéhez. Egy-két unokatesóm van, aki zenét tanult, de elég hamar abbahagyták... Eddig enyém a rekord, ha jól számolom 9 vagy 10 év...:)
Hú, ennek nagyon király a hangszerelése, meg a dallamvilága!!! Na, ezt télleg meg kell hallgattatni Lóriennel, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondana...
Ilyen zenét nem sűrűn hallgatok, de ahogy elnézem, ez nagy valószínűséggel változni fog...:))) Harpokratesz, Te honnan ismersz ilyeneket???
sokkal érzelmesebb, költőibb, mint a jpop. itt nincsenek brutál dolgok, de tud kemény és dögös lenni.
Hongkongban ugyanis a kantoni nyelvet beszélik, ami egyfajta kínai nyelvjárás, annak ellenére, hogy a mandarin a hivatalos kínai nyelv. ezért canto.
egyébként ilyen:
és most a legnagyobb kedvencemet raktam be neked, aki eszméletlen cool, dögös és sexy, lelke is van, és még értelmes is. olyan pasi, amilyen a nagykönyvben meg van írva.
megnéztem a tévés szereplését, ilyen idióta talk-showkban csak idiótán lehet viselkedni és idióta kérdésekre csak idióta válaszok adhatók. persze teszi ezt halál komolyan:)
Hogy G. milyen idős, s hogy miért övezi oly' nagy titok-fogalmam sincs.
Egy-két japcsi rockzene európai árakon kerül forgalomba mostanság , nyilván attól még Magyarországon nem lehet a cdboltba besétálva beszerezni, de internet által megfizethető áron, igen. Eddig csak horribilis japán áron adták.
Yahoo-val nem kisérletezem, én sem értek hozzá, meg különben is utálom. egyszer már elrabolta a leveleimet, azóta nem írok rajta.
az IMBD adatbázisa szerint Gaku-chan, alias Gakuto 1971-ben született. honnan tudják, ha titkolja és még a rajongói sem biztosak benne, mert vagy '73, vagy '74, vagy ki tudja.