mondom, hogy a nyelvtan megy, szavakat meg kinézem a szótárból! szerencse, hogy az angolról magyarra ment mindig a legjobban
beszélni egész más; meg munoz még át szokta nézni "szakmai szemmel" (ezt nevezik "az eredetivel összevetette" feladatkörnek :-))))
a Gombkötőn érezni, hogy van köze a sporthoz, Misurt meg hagyjuk
a másolás: hát igen, bátyámék is ezt csinálják, de ők legalább gyorsan, naprakészen (ugyanazokat a híreket más honlapok napok sőt hetek elteltével teszik csak fel), igaz, hogy gazdasági oldalaknak nehezebb a dolguk, mint a sportoknál
a tanulmányokat is nagyobb (CNN és társai) oldalaktól "veszik át", amiket aztán lefordítanak, de így is értékes, mert rajtuk kívül ezt senki nem teszi meg... (apropó, megint van fenn egy ilyen, amit én fordítottam, neked kifejezetten tanulságos lenne)
Tudom, valahol már kifejtetted. Az a baj, hogy egyszerűen nem tudják végignézni a versenyt, mer
1. a Misur alapjában véve az olasz focival foglalkozik, azokat nézi tévében, a kerékpárra nem marad ideje
2. a Gombkötőé a kerékpár mellett a triatlon és a cselgáncs, ezek mellett szintén csak netről tud dolgozni.
Adott a lehetőség, hogy akkor kéne még ember, de Magyarországon vagyunk sajnos. Lehet, hogy másolás, de ezt rajtad kívül kurva kevesen tudják. Én igen, mer dolgoztam már netes újságnál, és ott is csak másokat loptunk le.
Jó,mingyá megkapja!De nem akarom,hogy parádézzon,mert tegnap is addig neteztem,míg a végén az én helyemen aludt el.Én meg 4:30-ig chateltem a haverokkal.Most hagyom,legyen egy jó napja,megmutatom,milyen egy jó testvér!
Szia mindenki mégeccer!
lehet, hogy naív vagyok, de megnézhetnék a versenyt (ez természetesen csak a nagyobbakra igaz) és közben jegyzetelhetnének, beleírhatnák saját véleményüket
az internetes forrás alapjában véve nem baj, de elolvastam a Giro alatt cyclingnews-on a szakasz összefoglalóját, és MÉG A SZÓFORDULATOKAT IS EGY AZ EGYBEN ÁTVETTÉK!!
ez nem újságírás, hanem másolás
egyébként meg qra nem ért hozzá, akkora baromságokat ír, hogy leszakad a plafon
a Gombkötőről nem vagyok ennyire rossz véleménnyel