Nincs szerencsénk... ma egyszer csak gondolt egyet a műszarfal és elkezdett villogni még az órák is felugranak és vissza.
Olyasmi mintha kapcsolgatná valaki az áramot,de folyamatosan ez menet közben is, meg ha le van állítva a motor akkor is, de még gyújtás ráadás se kell hozzá.
Csak akkor áll le, ha bezárjuk az autót és megvárjuk míg lezár elveszi az áramot.
Még a rádiót is kapcsolgatja, amúgy menetközben nem befolyásol semmit.
Találkozott már valaki hasonló jelenséggel? Mi lehet a gond vele? :(
Anno a kis 206 Pözsinél a következőt. Csináltam. Eslő körben rendelj gumiperes patentot, ahogy már írták többen. Tehát, amíg ez nincs meg neki se állj. Lementem az auchanba és vettem 4m hosszú ajtótömítő gumit. Biztosan láttál már ilyet. Egyil odalada ragasztós (4mm vastagot válaszd). Nost ezt szépen, aprólékosan felragasztottam arra az ívre, ahová a kárpit rekül. Miután végeztem vissza lett pattintva a kárpit és kész. Szép és nem recseg, csörög, zörög :)
Ha tényleg azok zörögnek, akkor seréld ki a gyári patentokat gumiszoknyásra, az talán segít. Ha az oszlopborítások is, akoor ott zsírozás segít. Ha a hátsó ajtó (SW), akkor lehet hogy a fém rögzítő fülek közül hiányzik valamelyik, azt pótolni kell. Készülj fel sok sok patenttel. :-)
Hát ja. Első kör: 85 ezer környékén, kevlározás, majd így élt vagy 40 ezret. Az új szettel 50+ ezernél tartok. Sajnos ez főleg az erős HDi-nél kopóalkatrész:(
Sebességváltással van gondom. Hátramenetbe kapcsoláskor reccsen a váltó, továbbá 1-es fokozatot nehezen lehet kapcsolni álló helyzetben, az sem segít ha áthúzom 2-be, ilyenkor az is nehéz.. Azonban minimálisan mozog az autó már könnyebb.
Hol induljak el, kuplung, váltó? Motortartóbak okozhat-e ilyen problémát?
Látod mikor milyen kedve van. Ma reggel 9 fok volt. 21,5 fokon hideg volt. GYakorlatilag hideg levegőt fújt még 30 perc után is. Feltekertem 23 fokra és fincsi meleg lett. Hétvégén meg volt, hogy 19 fokon belesültem az ülésbe. Kint meg 11 fok volt.