Naná, én se bánnám, megkíméltnek tűnik.A krómperemet meg ha már föltették (és nem iszonyúan gány módon van megvágva) akkor jobb talán fönnhagyni? Isten tuggya mi van (nincs:-) ) alatta. De ettől eltekintve gusztusosnak tűnik.
Jó, persze, a w111 kupén valóban jól mutat a króm. Nekem W123-om van, sima 4 ajtós, fehér, nemtom de szerintem nem állna rosszul nekije egy ilyen krómos barokkfelni... Kéne találni egy ilyen képet a neten w123-ról, hogy hogyan néz ki vele... A w123-on pl a króm sárvédőperem nekem is a halálom:-) De mondjuk a króm díszcsík hátsó lámpa alatt az enyémen megvan, ill krómozott az esőelvezetőm a szélvédő előtt.
Én nem tartom kissebségisnek. Inkább amerikaias...ők imádják krómoztatni/ploíroztatni a felniket. Tavaly a BPCGP-n láttam egy fehér W111 kupét ilyen felnivel, gyönyörű volt! Azóta keresem h ki csinál ilyet.
Vagy valóban homokszórás-lakk-krómfesték kombó. A lakk kisimítja a homokszórt felületet, és szép fényes lesz rajta a bevonat. Bár szerintem egy öreg Benz -hez nem illik ez fényes felni, kicsit kisebbségis lesz tőle.
Az a baj h olyan zegzugos, amit igen nehéz még géppel is kipolírozni...
(tesóm foglalkozik hasonlókkal, így a polírozás munkaigényességéről van valamicske fogalmam. Így akár a darabonkénti tízes ár is kevésnek tűnik ahhoz képest h szerintem mennyi időt kell eltölteni vele). Biztos vagy benne h ez gépi polírozás? Nem esetleg valami elektrolitikus polír vagy krómfesték???
Azt sejtettem h ez talán ún. krómfesték. De ott is gondolom alá kell dolgozni h jó legyen...
Ráadásul ha polír, és nincs rajta valami védőréteg, akkor jobb ha ki se megy vele az ember az utcára, nem...?
Kerestem már olyan céget ahol ilyet vállalnak. Valaki mongyon nekem tippeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem ilyen KÖLLLLLL!!!!! HOL CSINÁLJÁK MO.-N???????
Baromi drágák! Egy komplett tömítés szerintem 100-asba is fájhat. A gyári Mercedes coupé hátsóablak körüli gumi 30ezer forint körül van. Ebayen szoktak olcsóbbak lenni, de azok nem tudom, hogy mennyire jók.
Sracok....gumiszegelyek es hasonlok hol szerezhetok be?
Ajtok elei korul pl...vagy a vizlehuzok, ilyesmi...vagy ha valamivel mar kitapasztaltatok ,hogy jol helyettesitheto az is johet....gyari az osszes es ez az allapotukon is latszik az tuti fix...csere lesz!
Ez meg egy feles szeria...motorszam es alvazszam is stimmel valoban 69 marciusi....az mar egy mas dolog ,hogy leirtam mar mik lettek rajta 2-es szeriara cserelve es egyebek...de hat ez van...nem is az volt a cel..hanem ,hogy ne egy rozsdaboglya szart vegyek amiben kevesebb a kompresszio mint egy benzinesben :)
Hát még ha benzines 123-at néztél volna :-) Ott még a motorhang sem tér el egy mai autótól. Egyébként olvastam olyan véleményt, hogy a 123-as az állólámpás ráncfelvarrott változata :-) Nekem első sorozatú van, abban még a jó öreg púpos 115-es 2.0 benzines motor zümmög.
Várjuk a képeket holnap az autóról! Amit a régi BMW-kről hallottam, azok után nem hiszem hogy bármi gondod lenne vele
Már a 114-esekhez is lehetett rendelni. Enyémben van is. Könnyebb vele közlekedni, mint egy kisebb autóval. Baromi kicsi méretéhez képest a fordulóköre is.
En sem felek kulonosebben tole...van egy regi ugyan meg csak a huszas evei elejen jaro regi bmw-m is...abban sincs szervo...nem kulonosebben okoz gondot az sem...
De a 123-asban meglepo volt, hogy egy 30 eves autoban is ilyen volt mar anno a szervo....pedig nem keves fiatal nyugati autohoz volt eddig szerencsem....komolyan teljesen raindultam a 123-as merci utan a dologra...sokkal rosszabbra szamitottam...ez meg nem, hogy rossz de teljesen olyan volt mint barmelyik mai auto...a kicsit nagyobb motorzajt leszamitva....bar nalam ez nem szempont....
Aztan innentol kezdve nem hiszem, hogy olyan oltari nagy kulombseg volna sem a 5 lovat, sem a vezetesi elmenyt illetoen az allolampas ill a 123-as kozott....szal nyugodtan indulok neki a projektnek....holnap hozom el egyebkent....
Ezzel el is arultam, hogy tudatlanul vagtam bele a projektbe...csupan az allolampas iranti tiszteletem es hasonlok motivaltak....de ugy erzem nem lesz itt semmi gond :)