nem nagyon hitt a szövetség a Sopron és a Ti mai győzelmetekben, ha már kiírta a meccseket péntekre. Mert gondolom nem a meccs végén futottak oda Rolihoz, hogy akkor pénteken meccs :)
Ugyanez a problémám. Pedig nagyon el kéne menni. Arról ugyan egyelőre még halvány fogalmam nincs, hogy intézem el, de remélem azért valahogy végül ott leszek...
Visszaterve a masodik meccsre, gratulalok a sracoknak, becsulettel mentek, kuzdottek egy merfoldekkel jobb jatekosallomanyu, es sajnos jol is jatszo csapat ellen. Szo nem erheti a haz elejet!
Ami meg kikivankozik, az az, hogy a joedeskurvaanyjukat, azoknak a szolnoki "szurkoloknak", akik a kb. 8-10-szeres koltsegvetesi kulonbsegek ellenere csakszopatoztak, amellett, hogy amikor mi vezettunk, szurkolas helyett csak bamultak bamban, nagy kussban.
Remélem játszanak ma is bőven a fiatalok, ahogy Ádám tette azt az 1-2. meccsen is. Aztán egy nagy pihenés és irány a bronzért. A jelenlegi Sopron ellen megfelelő hajtással pályahátrányból is képesnek érzem a csapatot megszerezni a 3. helyet.
Valami hasonló nekem is rémlik Gáspárral kapcsolatban, de nem tudom ő is eljönne-e kvázi csere 2/3-asnak, bár ha jól játszik, akkor így is játszhat annyit, mint a két kezdő ezen a poszton...
Én úgy tudom tavalyelőtti lehet a visszatérő. Szerintem már idén is bánta, hogy nem hozzánk jött vissza, hanem Berénybe.
Hallt jó hogy írtad, mert szerintem az egyik kellemes meglepetése volt a szezonnak, őt abszolút el tudnám képzelni nálunk! Hortiról úgy hallottam közel lesz hozzánk, csak tőlünk kicsit délre.
Egyetértek, én is úgy érzem, hogy a 3-as és a magas poszt az, amire mindenképp kell embert szerződtetnünk. A kisemberekkel szerintem nem lesz gond, a Légiós-Marci-Drahi-Kornél fogat tökéletesen eltudja látni a feladatát. Báne engem se győzött meg, de egyszerűen nem tudom kit hozhatnánk a helyébe. Mohácsi és Sosi kilőve. Kusnyer, Oláh? Nem hinném, hogy bármelyikkel is előrébb lennénk. Esetleg Gáspár? Mintha anno Monok Tibi olyat nyilatkozott volna, hogy már régóta megakarjuk őt szerezni. Center posztra pedig, ahogy mondtad, méginkább szűkösebb a felhozatal. Elnézegetve a statisztikákat, szerintem a nyíregyházi Hall egész jó választás lehetne. Stabilan tíz pont környékén átlagolt, kívülről se dob rosszul, ráadásul magyar. De ha jól tudom, még Hortinak sincs csapata.
Egy esetleges visszatérőről pedig mindig jó hallani :) És kit csicseregnek a madarak? Tavalyi vagy tavalyelőtti az illető? :)
Igen, a felsoroltak közül szerintem is mind így gondolkodott, nyilván nálunk elsősorban a padra kell majd ember. Én úgy tudom csere 3-as és 4/5-ös posztra kell mindenképpen ember.
Marci és Roli maradása szükséges, szerintem maradnak is. Remélem meglesz a légiós visszatérő is:)
Drahinak jövőre is van szerződése, gondolom Kornél is marad + a fiatalok, különösen Benke. Én Bánét az idei alapján nem marasztalnám, de aztán lehet a bronzcsatában átlagol majd 25 pontot :) De a helyére mindenképpen kell ember és cserecenter is létszükséglet lesz. Főleg utóbbi necces, mert magasemberekből tudjuk, hogy milyen a kínálat...
Remélem ez a nagy csönd a jövő évi csapat körül tényleg csak azt jelenti, hogy a bajnokság lezártával minden egyszerre lesz bejelentve. Ettől függetlenül kezdek kicsit attól tartani, hogy lecsúszunk a használható magyar játékosokról: Csorvási, Mohácsi, Lekli, majd most Sosi ... bármelyiküket eltudtam volna képzelni nálunk. Bár mondjuk érthető, hogy olyan csapatban szeretnének pattogtatni, ahol biztosítva van számukra a kezdőben való szereplés. Ha minden jól alakul és a Roli-Marci duó marad, akkor a kezdő magyar helyeink kilőve, ezért a padunkat kéne erősíteni, amelynek gyengesége sajnos már egy ideje rákfenéje a csapatnak :(