|
|
dauca
2007.09.10
|
|
0 0
720
|
Rakovszky Zsuzsa
Várószoba
Mint egy jótékony összeesküvés vagy eltussolt botrány, olyan ez a kedélyes szoba, a karcsú vázák, kövér karszékek és a horgolt terítőn tavalyi képes- magazinok. Sötét szobanövények ábrái közt a szűk utca egének néhány tépettszélű darabja. Más se idézi, csak a szemközti falon, a bársony- függöny előtt derengő akt nyújtózkodása az is milyen sejtelmes-ártatlanul! miért most mi itt: az ágyat benn, a gumikesztyűs kezek: fölényes műanyag és riadt hús találkozását. Nézzük egymást fegyelmezetten, jólöltözötten: mind egy esélyt sétáltatunk, mint léggömböt, egy méterrel a föld fölött. De akarom én ezt végül is? Akarhatok mást egyáltalán? Vagy ezt csak, ezt az édes-véres morzsalékot, gyöngédség és birtoklás közhelyeit? Örökös vallásháborúkat hús-vér bálványokért? Törülközőnket, fogkefénket folyvást összecseréljük, igazuk megfojtja az enyémet, éjszaka szuszognak tőlem karnyújtásnyira más ritmusban, mint én míg lerakódik a világ anyaga bennem, sónehéz, átlátszatlan leszek akarok ennyi mindent érezni, össze-vissza, semmiért? Vagy inkább megmaradni, szűz üveglap, befagyott lehetőség, mögötte majd kigyulladt idő, az én időm majd és megint majd?
|
dauca
2007.09.08
|
|
0 0
708
|
Ezt nem hittem volna (hogy ma készültek), olyan szép napsütéses képek.. :)
De a fát sem ismertem föl.
Ezek a kacsák mindenesetre nem onnan vannak:
 |
Előzmény: liev-anne (706)
|
dauca
2007.09.08
|
|
0 0
703
|
Na, előkerestem, ez ugyanaz, mint a te fotódon.
Húsvétkor készült, azóta nem jártam ott, sajnos.
A tiéden már sokkal lombosabbak a fák (na és lényegesen jobb minőségű a képed)
 |
Előzmény: liev-anne (699)
|
|
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!
|