Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Párom is később választottam (28), de valahogy nem is tervezttük be mindjárt a dolgot, aztán jött mindenféle (lovak, egzisztencia, stb.), így mostanság már el tudnám képzelni.
Templar kapott éreccségi után (merhogy éreccségim is van) 20 eFt-ot a családtól, amiből megvette élete első autóját. Az AUTÓ egy Skoda S100 LL (luxus limuzin) vala, amelyen Templar később párszor megvédte diplomáját.
Diploma mellé semmitsenem kaptam, mindent amit elértem (pl villamoson a kapaszkodó) az saját erőből, ami jó :-)
Az esti sörözés egyébként nagyon fontos, különösen a rossz alvóknak javallott (én jól alszom, dehát a prevenció ugye...). A sörital amellett, hogy segíti az emésztést, az idegrendszerre is áldásos hatással van, kiegyensúlyozott és nyugodt alvást biztosít, számos létfontosságú nyomelemet és vitamint tartalmaz. Nem véletlenül nevezi a nép szája folyékony kenyérnek (mint ahogy a tej pl folyékony tehén).
Gyerek ügyben nem tudok hozzászólni mivel szerintem nekem olyan nincs (bár néha rezgett a léc - lásd még: "nem az évek öregítenek, hanem egyes pillanatok"), de szerintem is csak akkor vállalja be az ember, ha tisztába jött azzal, hogy nem csekély anyagi, idegi és egyéb terhelésekkel kell számolni túl azon a stresszen, hogy önnön reprodukciójával kell szembenézni:-)
Ha már ennyire soxor téma volt leendő gyermekem napviláglátásának termine-je, akkor kedves Frigyes Mester meg kell kérdeznem tőled, hogy miért vártál ilyen sokáig a porontyok vállalásával (mármint, hogy még mindig nincs)? Vagy a párod is később választottad?
Azt én se állítottam, hogy púpomba több tonna alkoholneműt felszívék,
de kis mennyiségben nem tartom ártalmasnak a kulturált alkoholfogyasztást (hukkkk).
Sárkány nem lehet rossz, de nekem a lovak meg a tenisz a sirály. (És a síelés.)