Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Jahahaaaaj! Ilyenem volt nekem is! Akkor még lorené koleszos volt és 'rezgett a léc'. Amikor kiderült, hogy csupán egy hosszabb 'késésről' van szó, akkor lore olyan boldog volt, hogycsakna! (be a kocsiba, odazingetni menyecskéhez) Nagyon nagy kő esett le, akkor és ott! :-))))))))
Nos igen kedves lore, ahogy fargo mester (a Grease után szabadon) megfogalmazta "kovász van a cipóban", azaz felhívá az embert szíve hölgye, újságolván, hogy a női test csodálatos öntisztuló folyamatai nem a várakozásnak megfelelően alakulnak, ami persze sokmindent jelenthet, azonban a legkézenfekvőbb magyarázat kisded érkezésének lehetősége. Ilyenkor az embernek végigrohan az agyán mindaz amit egycsapásra veszíthet: szabadélet, haj szabadság; csakkétnapmúlvajövökhaza stb. Ezzel szemben esküvői előkészületek, nászmenet, sápítozó rokonság, vihorászó régibarátok...
Egyszóval adódik a kérdés, hogy immár az orvostudomány vívmányaiban sem bízhatik az emberfia. Ekkor aztán új hír érkez, vaklárma volt, deazérszereccugye? jellegű feltáró beszélgetés.
A Vitray-t én mondtam előbb! Bebebee! Láttam mostanában a Rózsagyurit is a csúnyaszínű 70-esében, köidlámpával nyomult a Hűvösvölgyin... Ja, a Kovács Ákosnak szerintem nem V70-ese van, hanem 855-öse...
Ööö, el tudod képzelni, amint ez a lore gyerek lerángatja rólam a takarót? Hogy a kínosabb helyzetekrôl ne is beszéljünk...
(Az úgy volt, hogy azt terveztük, amennyiben a nejemnek nem jön össze, akkor lore elkísér Párizsba, felváltva vezetünk. A szoba, amit foglaltak nekem, sajna franciaágyas volt.)
Igaz igaz, én is féltettem volna a koccanósparkolós franciásoktól!
Hát bizony fargo, horkolok. Anyósékhoz hazalátogatásokkor lorené hugicája szóvá is teszi (na nem arra kell gondolnio, hogy olyankor változatosságra tartva igényt húgozok :-). Sőt, ha durvafáradt vagyok, akkor állítólag beszélek is. Gondold el milyen kínos lett volna, ha elmormolom hajnalban, hogy 'hazafelé a német autópályán kilököm a fargot, aztán enyém a téöt!'