Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Szasztok!
Tisasent ettetek, hogy ekkora szapora jött rátok??? :o)
Ennyit termelni még a kínaiaknak is becsületére válik.
Most jöttem az Angol vizsgámról. Asz'szem, hogy kikerült. A hungárián láttam egy kerek-lámpás öreg 244 DL-t. A fűzöld szine és a krómbetétes felnije felkeltett a figyelmemet. Szép volt.
Na pá
Na most már húzzál el! Amúgy a volvódra ráfér egy teljeskörű ápolás. Javaslom ruházz be rá! Vagy csináljam meg én? :-)
A rocska érthetetlen szó...
Sajna úgy néz ki, lesz teendő estére is :-(
lore
ps: nem találom azt az automotorundsportot amiben az omegával vetik össze a V70-est. Ugye nem adtam kölcsön vmelyikőtöknek?
pps: CYRUS, övön kívül a svéd volvo újságokkal is adós vagy! A talin elfelejtettem...
Ügyesek voltatok a zéjjjel, alig győztem végigolvasni.
Fargo
én ezt a zannyapupost Kishont Ferencnél olvastam, de -ismerve Őt- el tudom képzelni, hogy vagy Karinthytól, vagy Rákosi Viktortól (Sipulusz)lopta a dumát. Közeledek? Szvsz ha vacsit nem is, de valami ücsit már mindenképp megér, hogy járattam itt neked sorvadó agytekervényeim:-).
Most lépek, de este leszek, maradjatok itt
és legyetek szobatiszták.
Szia,
húzom, húzom, moist is csak véletlenül néztem be... A hétfő miatt lorené igenigen stresszes állapotban van, szerintem este elmegyünk futni és annyi. Szal nemtom :-(
Trizzy:
Nem Kishont Ferenc, sajna...
Bár ez a 04.40-es hozzászólás megérdemelne egy vacsimeghívást, de inkább még törjétek buksi fejeteket...
lore:
Húzd az igát, ideális a felhôkép, az elemzôim azt mutatják, hogy jó eregetôs idô lesz estére. Az 5 óra semmiképp sem jó, talán a 6 vagy a fél 7, mert most moziba viszem a kölköket: valami "A Tigris félrelép" vagy hasonló Disney féle melodráma lesz műsoron...
Bárcsak behavazás lenne itt, felém... Pont az a bajom, hogy punnyadok.
Tudod mit csinált ma a másik számítógépem? Mikor bekapcsoltam, a wnchesteren csak 1 file volt: "Where-have-all-my-files-gone.txt". Azt hittem lehidalok...
Jaja, BMW E30 topik sakál! Az F1, meg a stílus nem márkákról szól...
Jövő héte talán kilábalok a behavazás alól (huh)... Kívánom neked is!
A netezést is minimálisra redukáltam (kedvencek: volvo, opel, saab), nem is nagyon követtem, mi folyik a fórumon. Most este átnéztem, hát soxor elszomorító, nem is bánom, hogy leléptem...
Az a váltógomb csak egy mezei bunkó, ráadásul amatôr módon rá vannak rajzolva a fokozatok. A Momonak nagyon szép cuccai vannak, a 460-ban nekem Momo kormány és Momo v.gomb volt, passzoltak egymáshoz meg a kocsihoz is. Az S70-hez volt fa váltógomb, de utánrendelni csak az automatához lehet, az meg nem olyan. Ez a Momo tényleg szép, ráadásul nem is valami gagyi minôség. (Azzal együtt, hogy Magyarországon készül :-)
Ja, azt néztem egy órája, hogy lenyomtuk az Alfásokat, pedig pár napja nekik még több volt.
A Ruppy-féle E30 topic-kal nem nagyon lehet versenyezni, 12k körül járnak. Az Autó és Stílus volt még hasonlóan magas számot elért topic,no meg talán a Forma-1...
A 4000-re télleg nem készültem, tk elfeledkeztem róla. De legalább jutott mára egy kis sikerélmény is, az egész nap egy csôdtömeg volt. Sôt, az egész elmúlt 2 hét :-(
Az autómosóban láttam egy Momo katalógust, nagyon sakál váltógombok voltak benne, 5-8 ezer forintos áron kapható fa+alu, bôr+alu gombok. Azt hiszem be fogok ruházni egyre, a mostani az nem az igazi...