Keresés

Részletes keresés

fargo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4765
Zôd kecsapot mutogatnak a tévében -- buzi amerikaiak, brrroáááfff :-/

Az még pirosban is ratyi...

Alfred Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4764
fargo:
Délelőtt óta egy V70-essel autózom. Hatalmas, kényelmes, rafinált apróságok, és a német meg japán autókhoz képest robosztusabb utastéri felszerelések... Láthatóan a tartósságra törekedett a gyártó.
fargo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4763
Azok a kék-zöld-lila foltok is a legutóbbi világösszeomlasztásról regélnek? Vagy csak rövid pórázon tart az asszony?
Előzmény: lore (4762)
lore Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4762
...és persze jókedvű is!

zárójelben: a legközelebbi zanyukámozásnál világokat fogok összeomlasztani egyes perszonokban. Egy ideje már amúgyis keménységre gyúrok, anyám meg főzzőn csak zsírban. Maradok a víznél.

Előzmény: lore (4759)
fargo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4761
Ja, Alfa Romeo, hát persze. Szernted van olyan Alfa, aminek a kedvéért én képes lennék 50 km-t zötyögni? (van.)

Errôl van szó, mérnök úr:

Volvo 164

Előzmény: lore (4759)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4760
lore,
a dolog eccerű:
odamész, bezúzod az ajtót, ordítasz, hogy összedöntöd az egész kócerájt, ha nem adjá ingyé a zautót. Valami csak lesz...

detsz máj opínjon

trz the predator:)

Előzmény: lore (4754)
lore Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4759
fargo,
ez most egy alfaromeo? Akármiis, ha holnap megkapom a vízumom, akkor jó kedvű leszek és megyek!

lore
ps: Triz, maraggyá mán, mer lecsaplak zzeg!

Előzmény: fargo (4756)
fargo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4758
rossz vagy :-)
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (4757)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4757
Halihó!

Csak egy rövid megjegyzés:

Harvester:
lore azért nem S70 vagy S80-hoz hasonlította az Audit, mert ojjat még nem vett a Zanyukája:))

trz
a kekec

Előzmény: Harvester (4745)
fargo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4756
Beszéltem a 345 kollega által emlegetett 164-es tulajdonosával, ha minden igaz, holnap elmegyek megnézni a szépséget. Ki jön velem?

3 liter, 6 henger...

fargo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4755
Üdvöm s Hallali :-)

Jelentem, a fiam volvos vénával rendelkezik :-)
Ma mentünk vele a nyomdába, (Ô, a Volvo meg én,) mi csak gurultunk a szélsô sávban, kanyarodni készültem jobbra, elôttünk teherautó vánszorgott, de már nem akartam elôzgetni. Mögöttünk elkezdett gizdázni egy suzukis kiscsákó. Kivágott balra, de nem fért volna el, ekkor bazinagyot fékezett, majd következett egy benzinkút lehajtósávja, ott jobbról akart kikerülni, de valaki kidugta az orrát elé, így megint nem fért el, csak nyomta a dudát, mint a vadbarom, és megint füstölôset fékezett. A fiam meg haláli nyugalommal figyelte a vörösen szétdurranni készülô fejű, ökölrázó gizdát, s csak ennyit szólt: "hülye kis pöcs, nem foglalkozunk ám veled..."

Majd kiestem a kocsiból a röhögéstôl.

lore Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4754
Borogattam, úgyhogy leapadt a nagy arcom :-)))

Szerintetek mennyire gázos becsöngetni egy idegen házba, hogy 'Elnézést kezeit tsókolom (amúgy dokisan), de kié mán ez a hiperszuper gyönyörű 765 TD bőrtetővel?'. Aztán a tulajtól megérdeklődni, hogy hogyé adja? Persze ilyenkor biztos drágán akarja... Vagy legalább beklubozni a tagot?

Szal, vatsz jor opínjon??

lore the communicator

Templar Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4753
Nemisigaz, hogy elmenekültem a kérdések elől, hanemazigaz, hogy csak most néztem be.
Szal ha valakit érdekel, hogy hogyan kerül a macsak a szélmalom tetőcsrepére, az olvassa végig az előző öccáz hozzászólást.

Nahát!

lore Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4752
Bolas,
frankó ez az mpeg a kisbolassal! :-)))

Harvester,
okítok az A6-ostól megnőtt nagy arcommal, nem áskálódok zgev! :-)

bigface lore

Bolas Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4751

Csak hogy ilyet is lássatok!
Egyébként az extrás volvotopikba feltöltöttem a Bolas könyvtárba egy kisfilmet.
Tanulságos mindenkinek!

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4750
Sziasztok!

Templar úgy látszik elmenekült a kérdések elől.

lore: Örülök hogy szerinted megállja a helyét a 850/S70, régebben nekem is
az Audi volt a kedvencem, de látom hogy nem választottam rosszul új kedvencet.

Volvo sakál

F.M.

Harvester Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4749
lore te már megint áskálódsz.
Előzmény: lore (4746)
Bolas Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4748
J'napot skacok!

Furcsa, hogy nyáron kevesebb időm van benézni, mint egyébként rendesen.
Ha bármi fejlemény van a kis mítinggel, akkor szóljatok!
Remélem nem július 29-aug 5 közt lesz, mert akkor kipihenem az év fáradalmait..

Múlt hetem kicsit zúzós volt.
Egyetlen kishúhom az "érett korba" lépett és nekem kellett hurcolásznom mindenhova felvételizni: Szegedre (2 alkalommal), Pécsre, Egerbe, Székesfehérvárra..
Villámgyorsan belezizzentettem Bálnába 2000-et..
A hitvány minőségű gumik nem is bírták a hirtelen nagy pörgést..
Szóval gyorsan be kellett szereznem valami jobbat.
És képzeljétek mit találtam: Michelin Pilot 9000 Ft/db!
Azonnal izibe megvettem őket!
Igaz, hogy nem vadiúj, mert a tulaj már használta kb. 5E km-t, de looks brand new és királyul tapad!
270 km/h-t is kibír!
(bezzeg Bálnám örülne ha elérné a 170-et..)

Ma megyek az összekötő gömbfejet kicserélni + futóműbeállítás és végre fenyíteni fog.
Aztán gyűjtögetni kezdek, hogy a szeptemberi találkozóra új fényezéssel állhassak elibétek!

Bolas, aki kezd elégedett lenni

lore Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4747
Ja, kimaradt: a Tiptronic pedig automata váltó, amellyel magad is kapcsolhatod a fokozatokat (ilyen a BMW steptronic-ja is). A sofőrürgegyurka végig D-ben volt, de az automata padlógáznál hagyta rendesen felpörgetni a V6-ost.
lore Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4746
Csak meglepődtem, hogy mennyit elvesz a kakaóból egy tiptronic+quattro. Ennek ellenére automata-párti vagyok, bár még alig próbáltam ilyet. A négykerékmeghajtásnak nem vagyok híve.

Édes szívem a 850 az az S70 kategóriája. A volvo kategóriái tényleg nem szokványosak az S70 kicsit kisebb mint az A6, a S80 pedig nagyobb egy picit. Az új V70 állítólag eléri a felső-közép kategória (A6, omega, E, stb.) szintjét (beltér mérete), lsd. omegás cikk (pár ezerrel lejjebb).

Amúgy a 850/S70 szvsz megállja a helyét egy ilyen A6-al szemben. A végső benyomás tehát pozitív volt, de ilyen konfigurációval a 2.8-as moci dukált volna, vagy inkább az S6 4.2-se :-)

lore

Harvester Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4745
ja, szar az a tiptronic mi? :-) Nem is emlékszem a múltkori találkozón ki tobzódott annyira, hogy automata kocsit akar :-)))))

(Tudom, hogy a tiptronic nem automata váltó, de a cél mindkettőnél a vezetési kényelem növelése.)

Az A6-t miért nem egy S70-hez vagy S80-hoz viszonyítottad?

Harvester

Előzmény: lore (4744)
lore Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4744
Hali!

Na, lányok, megszemléltem a konkurrenciát! Volt szerencsém egy A6 2.4 quattroban sofőrrel (ez nem teccet) utazni.

A beltér nekem tetszett, semmi sem zörgött, max. ha nekinyomtam a térdem a kesztyűtartónak, akkor nyikorgott. Az autó minden extrával (feleslegessel is, mint pl. navrendszer) fel volt szerelve, tiptronic-kal is. A motor elég gyengus, a 90LE-s corsának nagy esélye van legyorsulnia, 50-ig biztosan (a sofőr nyomult :-)).

Összehasonlítva a 850-el, jobban szigetelték a motorzajokat, a térérzet (főleg hátul) jó (vajszínű bőr), az elektromos ülésállítás kapcsolói a 850-ben szebbek. Bár tetszik a műszerfal letisztult stílusa, csakhát... hát ez az! Hogy nincs stílusa, egyszerűen szép sannyi! A színek közt viszont volt egy kis diszharmónia: a kárpitozás, mint említettem vala, vajszínű bőr, a műszerfal sötétkék, a fabetétek világosak (azért nem nyírfa, de világos), a szellőzőrostályok és kilincsek körül viszont fémbetét (egyébként szép) van. Együtt ez már túl sok!

Az ergonómia viszont szvsz tökéletes, már amennyire mitfárerként láttam. Semmi nem tűnik zavarosnak.

Összefoglalva tehát kellemes csalódás volt ebben a négykarikás fócvágenben autókázni, legnagyobb csalódás a motor gyengesége volt. Persze quattro és tiptronic nélkül szépen mehet...

lore a világlátott

Harvester Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4743
Na jó de velük volt az Erő. Meg a Skywalker csávó benn már lefizette az összes őrt. És a robotszemet is a kapuban. Meg mindent.

Harvester

Előzmény: fargo (4742)
fargo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4742
Jabba erôdjébe? Oda még két rozsdás droid is elsôre bejutott, mi ebben a bonyolult?
Előzmény: Harvester (4740)
fargo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4741
Jó reggelt!

Templar: Akkooor most mi vaaan?

f.

Harvester Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4740

keton,
Erre a nem túl szívélyes fogadtatásra én is felfigyeltem. És nekem is pont az jutott eszembe, ami neked :-) Szerintem Jabba erődjébe könnyebb bejutni, mint oda.

Az erő legyen veletek.
Harvester

Előzmény: keton (4728)
lore Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4739
Jó reggelt!

Templar: Mi van a szélmalmommal?

l.

Frigyes Mester Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4738
Jó reggelt!

Templar: Mi van a macskámmal?

F.M.

Templar Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4737
Neked is aszt!
Előzmény: fargo (4736)
fargo Creative Commons License 2000.07.11 0 0 4736
A Gergô tud valami ilyesmit a Börzsönyben, majd hétvégén tán megkukkoljuk...

Most lefexem, jóccakát :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!