Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Aham ez a megoldás jobban tetszik, méár hogy majd te belinkeled :))) Toznak meg nem kell nagy szöveg :))
Valami köszönjünk mindenkinek, különösen Cyrusnak aki 3ik hozzászolása óta itt téblábol hogy idáig jutottunk :))) na jó a Cyrusos rész kimaradhat :))
Hi :)
Itt figyeltem, hisz bolas annak idején megbizott :))
de nem röhögtem....és ugy döntöttem még csak az 5000. hozzáaszolás se kell, hisz mint annak idején beigértem a 10000 re pályázom....sokkal jobb lenne, az 5000 re egy szép kép egy Volvo-ról vagy egy jó kis logo :)
Bolas,
a kormányszervódban kevés az olaj, a fékbetétnél meg nézd meg amit Fargobácsi mondott, de az is lehet, hogy eltört az a kis rezgéscsillapító lóizé, ha egyáltalán van benne. Olyankor hozzá tud érni a betét a tárcsához. Lóri tutira woodoozik, de már teszek ellene. Nekem a vízhőfok mérőnél jelez. Állandóan ugrál. Tipikus lore:)))
Pontatlanul fogalmaztam az imént. Kerti és ház körüli teendőim vannak.
Ki kellene vennem egy több ezer éves szilvafa tuskót, hoznom kellene követ a feleségem
sziklakertjéhez illetve az udvarról el kellene tüntetnem a fel nem használt sódert.
(Ez mind azért van, mert ma kiestem a teniszversenyen, és holnap már nem játszom).