Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Jaj, elnézést. Mintha élkiemelő szűrő alkalmazásának tényét véltem volna felfedezni, s ezek után azt gondolni, hogy a mezőre lett montírozva a dög. Bravo ketonok! Azért a kontraszton nyomtak szvsz...
A férfias játékok alatt ez esetben olyan sportokat értettem, ahol a test-test elleni küzdelem dominál. (Tod, no brain, no...) A rest of férfias játékok engem már nem érintenek :-))) Ez már nem játék vzzg!
Amúgy lorené nagyon imádja a mozit, bármikor kapható rá, de most ő sincs a legjobb passzban :-(
retouch? Mi? Hol? csak a rendszám meg a kerekek vannak kozmetikázva, a többi keton apuka profi fotós kezét dícséri. (Na jó, lehet hogy a szkenneres is rátett egy lapáttal, de ez benne van...)
Ez nem kifogás, a manóba, aki "férfias játékokban" is helyt tud állni, annak nem lehet gond egy kis éjszakai mozizás... Éjfélkor vége lesz, fél egykor ágyadban szuszoghatsz. Még a másfél órányi CAD bulira is van idôd. Húzzál bele, oszt gyere velünk...
(Szerintem csak snassz a doktoranduszunknak hogy ilyen bunyós-b***ós filmre beüljön. Akkor kukkold a Jim Jarmusch-féle "Törvénytôl sújtva" címűt, egyébként alapmű. Ha jól sejtem ma este nyomatják valahol...) "I scream, you scream, we all scream for an icecream"
Ilyen túlterhelt aggyal/határidőnaplóval rendelkező egyénnek, mint lore, nehéz így prompt dönteni. Holnap 6kor köll kölni, mermár 8-tól sorba kell állni. Háezvansajna... ja, ma még cca. másfél órát kell az CAD-eznem :-(( Fúj, jó szórakozást, éljen az anyakerrájjnő!
Látom, beindult az élet. Én pedig holnap elindulok hosszú útra, úgyhogy nem tudom gazdagítani a Volvos társadalmat. Egyelőre azt se tudom, mikor jövök vissza, de sietni fogok. Kértek 740 képet?
- Meet Alfred, the LandyMan :-)
- Amerikaiak mind...
- 175 lóerôs a befecskés motor volt, a 145 meg a karbis. 4 fokozatú ótomata vagy 5 gangos manyuális váltóval szállították...
- Férfias játékok, khm. Ezt inkább hagyjuk...
Állítólag a "Kilencedik kapu" elég jó (Oya szerint), no meg agymosásként megnézném szívesem a Misön Impasz-öbölt...
A nejjjem ma itthonmaradna, mert egyrészt ki van ütve, (szerintem vagy breteg vagy lehaltak az aksijai, mindjárt ráteszem a töltôre,) másrészt meg nincs kedve, (már kérdezôsködtem,) harmadrészt meg itt figyel a trónörökös, akit épp nem tudnánk hova tenni...
-Landy? Alfred te lendróverezel?
-Amerikaiak nembuzik, közízlés nemsakaladzik...
-175LE akkoriban 3 literből igenigen tuningos vót...
-Férfias játékok sakaladzanak, innen a foltok :-) (na, ezt megint lehet félreérteni :-)
A póráz egyre csak rövidül. Kénytelen voltam előkaparni a padlásról a régi 486-os notebookot, rácseszni a modemet és arról netezni. Ezt csak szemből látni, lorené meg fél méterre mellettem rikácsol (ágyazzá mán be, hozide a porszívót, akkor beszéljük meg a holnapi vásárlást, mikómegyünk mozibabé) stb. Hát élet ez? Ha tudom sose nősülök... :-)
Persze, tudok a 164-es létezéséről, még képet is nyomtam róla. De arról még nem hallottam, hogy egy ilyen régi volvóban 3.0-ás motor lenne... Vagy csak átpakolták egy 900-asból??
fargo:
Délelőtt óta egy V70-essel autózom. Hatalmas, kényelmes, rafinált apróságok, és a német meg japán autókhoz képest robosztusabb utastéri felszerelések... Láthatóan a tartósságra törekedett a gyártó.