Szerintem ugyanarról beszélünk, csak két álláspontot képviselünk.
Tiszta marad az ablak menet közben a sedan esetében, de a városi forgalomban szerintem jól jön, hogy néha-néha letörlöm, mert van hátsó ablaktörlőm és mert megszoktam a használatát.
Mivel szerintem nem csúfítja el a sedan hátsó felét -különösen mióta a szárny elvonja a tekintetet az ablakró- és mivel hiányzott a Fabia Sedanból, ezért én megrendeltem, kerül amibe kerül (két éve még pénzért mérték).
Én elhiszem, hogy nem a spórolás vezérelt amikor kihagytad a megrendelésből és tisztelem a véleményed, miszerint szükségtelen és csúf, bár nem értek egyet vele.
És juszt is: versenykék RS sedan dízel hátsó ablaktörlővel, nyári gumi 17'-es felnin, téli gumi 16'-os felnin, automata fényszóró, visszapillantó sötétítés és ablaktörlő kapcsolás nélkül, gyári navigációval, tolatóradarral (kamerával), tempomattal RULEZ! :-))))
Nekem is 18" gyári aluval jött, nem bántam meg annak ellenére, hogy előtte olvastam a modelltársak hozzászólásait, melyben leírták, hogy a magyar utakra nem valóa 18. Szerintem semmi gond nincs vele, nagyon szeretem. Én most rendeltem rá 225/45 R17 alufelnit plusz egy garnitúra gumit télire. Nem megyek síelni és enyhe tél várható. :)
Nem arra gondoltam, hogy alapfelszereltség vagy fizetős extra, hanem arra, hogy egy kombinál természetes, hogy a hátsó ablakon van törlő, "alap dolog". Egy sedannal viszont nem. Gondolom elhiszed, hogy nem a pár tízezer forint plusz miatt nem rendeltem meg.. :)
Sztem sem létkérdés. Nekem esőben is szinte száraz marad a hátsó szélvédő. Ha megálláskor vizes is lesz, menetközben leszárad. Így volt ez az OI-nél is. Jól meg van csinálva.
Felhívott a Bálint (az értékesítő), hogy megköszönje az új ügyfelet.
Beszélgettem vele egy kicsit a leendő kocsid színéről.
Azt mondja, hogy az 1E1E(?) kódú gyémánezüst tényleg nincs, de a Neked választott és ezt pótló 8S8S(?) ezüstmetál alig sötétebb, mint volt a gyémántezüst.
Szóval szép lesz a kocsid az biztos.
Nekem azt mondta lehet, hogy december elején meglesz :-)))
Penteken megyek le Szegedre de szombaton elutazok egy hetre:) szoval utanna okt 29 korul leszek lent megint:) akkor mar tuti meglesz szivsen megneznem.. megszagolgatnam a jo kis gyari illatat:))) azt imadom a legjobban az uj kocsikba
Az M3-on lattam egy fekete RS-t meg zold feknyergekkel. Es vamosok ultek benne:) nah ok se 130-al mentek:) mi 150-el dongettunk mikor jottek es huss elhaladtak balrol:)